Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Adet duzensizligi polikistik overde oluyo canim bunada genetik deniyo bekar olduğun için bakamayabilirler ben evliyim alttan muayenede gözüktü buda olabilir bunun içinde zayıflayin spor yapın deniyo

Adet duzensizligi polikistik overde oluyo canim bunada genetik deniyo bekar olduğun için bakamayabilirler ben evliyim alttan muayenede gözüktü buda olabilir bunun içinde zayıflayin spor yapın deniyo
hadi ya. offf. ya aslında bekar bi arkadaşımda pko tedavisi görüyordu ultrason muayenesiyle görülmüş onunda ama anlamadım. bende kilo vermeye başladım işte. 7 kilo verdim şuan için. bi ihtimal onunda etki ettiğini düşünüyorum. ben adetimi hiç düzenli yaşamadım zaten ona alışkındım da şu lekelenmeler kafamı kurcalıyo. pko belirtilerinde de bu yok. kafam çok karıştı. geçmezse bi kaç ay sonra yine doktora giderim ama 6-7 ayda oluşabilcek bişey olduğunu da sanmıyorum bi anda bu sorunlarım başladı diyet ve spora başlayınca bide şu lekelenme sadece spor sonrasında oluyor. o da arada. gün içinde veya spora gitmediğim günlerde olmuyor. belki de dediğiniz gibi vitamin eksikliğinden de olabilir sonuçta yeme düzenimi değiştirdim hafif besleniyorum belki de yetersiz kalıyo. ama lekelenmeye de sebep olurfmu acaba

bi de ben rahat kilo verdim aç kalmadan hareketle ve kalori azaltarak 1 ayda 6buçuk kg verdim pko lular kilo da veremiyormuş sanırım.

Bende kafama koydum 56 kiloyum 50 olmaya caliscm sen spor yürüyüşle vermişsin bende birayda vermek istiyorum yemeği kestim kahvaltı ve akşam çorba salata başlattı yürüyüş spor yapamıyorum evde hareket sademe yeterli olurmu artık gorcez

sen daha rahat verirsin o zaman ben gayet normal yiyorum herşeyden sadece porsiyonları azaltıyorum yemeğin kalorisine göre. bide beyaz ekmek yemiyorum o kadar ama bi kaç kez hamur işi çikolata falan da yediğim halde verdim. evde dans etmeye çalış o da işe yarıyor

Aynen dansta yapiorum şartlarınca iştahım kapandi bu kiloyu seviyodum aslında ama pko olunca bebek istiyorum bide verelim bakalım kiloları nasıl olcak ama dvitaminine de baktircam herkesin baktırmasi gerekiomus aslinda hedef 50 bakalim

verirsin verirsin. d vitaminine nasıl baktırılıyor peki

Dahiliye bölümünden canım kantahliliyle doktorda cikio özelde isteniyor d vitaminine baktircam die güneş ışığı almayanlarda oluyo güneşé çıkmak lazim

Kafayı yicem bende artık ilk defa adet bukadar gecikti 25 inci gün tarlusal içtim eczaneden test aldim yok.nasıl tedavi olucam çocukta çok istiyorum anadolu yakasında bildiğiniz bayan doktor varmi

Bendede hep gecikiyor adet olunca doktora gidicem bende canim.Peki yaptigin kurler falan varmi

Aynn bende basladim sogan kurune 2.gunu biraktim.Adet olursam basliycam biktim su dusensizlikten bat 23 temmuzdu

Bende bıktım ya ilaçla bile sokulmuyor 5 aydır düzensiz doktora gittim hamilelik beklerken polikistikover dedi tedavi yapcak doktor bakıyorum

Başlamadım daha istanbul anadolu yakasında doktor bakıyorum.adet olsam hormonlarama baktircam yeni ogrendim pko olduğumu bi sene önce evlendim o ay hamile kalmıştım şimdi düzenim bozuldu

Evet canim pkoluyken hamile kalmak zormus.Ama madem çocuk istiyosan mutlaka sogan kuru ve ardina bal tarcin corek otu kurunu uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…