- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.401
hadi ya. offf. ya aslında bekar bi arkadaşımda pko tedavisi görüyordu ultrason muayenesiyle görülmüş onunda ama anlamadım. bende kilo vermeye başladım işte. 7 kilo verdim şuan için. bi ihtimal onunda etki ettiğini düşünüyorum. ben adetimi hiç düzenli yaşamadım zaten ona alışkındım da şu lekelenmeler kafamı kurcalıyo. pko belirtilerinde de bu yok. kafam çok karıştı. geçmezse bi kaç ay sonra yine doktora giderim ama 6-7 ayda oluşabilcek bişey olduğunu da sanmıyorum bi anda bu sorunlarım başladı diyet ve spora başlayıncaAdet duzensizligi polikistik overde oluyo canim bunada genetik deniyo bekar olduğun için bakamayabilirler ben evliyim alttan muayenede gözüktü buda olabilir bunun içinde zayıflayin spor yapın deniyo
sen daha rahat verirsin o zaman ben gayet normal yiyorum herşeyden sadece porsiyonları azaltıyorum yemeğin kalorisine göre. bide beyaz ekmek yemiyorum o kadar ama bi kaç kez hamur işi çikolata falan da yediğim halde verdim. evde dans etmeye çalış o da işe yarıyorBende kafama koydum 56 kiloyum 50 olmaya caliscm sen spor yürüyüşle vermişsin bende birayda vermek istiyorum yemeği kestim kahvaltı ve akşam çorba salata başlattı yürüyüş spor yapamıyorum evde hareket sademe yeterli olurmu artık gorcez
verirsin verirsin. d vitaminine nasıl baktırılıyor pekiAynen dansta yapiorum şartlarınca iştahım kapandi bu kiloyu seviyodum aslında ama pko olunca bebek istiyorum bide verelim bakalım kiloları nasıl olcak ama dvitaminine de baktircam herkesin baktırmasi gerekiomus aslinda hedef 50 bakalim
ohoo ben 2 aydır bembeyaz bi kızken zenci oldum önce deniz sonra yürüyüş derken bende d vitamini patlaması vardırDahiliye bölümünden canım kantahliliyle doktorda cikio özelde isteniyor d vitaminine baktircam die güneş ışığı almayanlarda oluyo güneşé çıkmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?