Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Benim de hep düzensizdi bazen ayda 2 kez bazen 2 ayda 1 kez adet görürdüm ilk doktorum sadece hap verip yolladı iş nedeniyle şehir dolayısıyla dr. değiştirdim yeni doktorum tahlil ultrasondan sonra pcos olduğumu söyledi 2 yıldır aralıksız hap kullanıyorum son kontrolümde de belirtilerin pcos değil olsa olsa mcos olur dedi tahlil sonuclarina göre hormonlarda sıkıntı varsa ilac vercektir.evhamlanma ama içini ferah tut

Kizlarr mwrhabalar ben kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren miktari azaldi ama hep gunude oluyorum miktar azalmasi adet duzensizligimidir

Kizlarr mwrhabalar ben kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren miktari azaldi ama hep gunude oluyorum miktar azalmasi adet duzensizligimidir
Bence gününde gelmesi kesinlikle düzenli anlaminA gelir aşırı azalma olmadiysa sorun yapma ah bnim de gününde gelse azada razıyım .. Eğer kafana takılıyorsa bi kontrole git derim

Merhaba arkadaslar.Ben subat ayinda tup bebek yaptirdim.Ama maalesef sonuç negatif. Ondan iki ay sonra reglim Allah bullak oldu.1 ay regli olmadim.ondan sonraki ay gelmeden spot spot kanama sonra regli oldum ondan sonra gene spot spot devam ediyor 2.5 haftadir.Doktora gittim smear testi yapti sonucunu bekliyorum.Bu durumu yasayan arkadaslar yardimci olabilir mi?

Benimde kurtajdan sonra degisti galiba senin ve benim bunyem cok hassas

Gozun aydinn:))bende tamm bir onceki yorumuna cevap veriyordum regllerin kac gun suruyor canim senin bebisin varmi birde
Sağol canım :))) bn ewli değilim bi buçuk ay sonra dügünüm var insallah Allahim hemen verir tam 7 gün sürüyor canım işte bi ay oluyorum önümüzdeki ay kesin olmam

Sağol canım :))) bn ewli değilim bi buçuk ay sonra dügünüm var insallah Allahim hemen verir tam 7 gün sürüyor canım işte bi ay oluyorum önümüzdeki ay kesin olmam
Kadinlarin bu cektigi ne boyle ya ne varsa kadinda var saglik versin bende gununde oluyorum niye az oluyorum diyee benimde sikayetim bu iste cok takintiliyim umarim sen oyle degilsindir

Kizlar merhaba sizler bisey sormak istiyorum ben bu ay catlatma ignesi vuruldum ve 17.gun adet oldum bugun adetimin 3.gunu ama sag kasik agrim ve sag bacagim sizliyo kasigim agriyo agrisi bacagima vuruyor yarin kontorlm var ama merak ettim yumurtaliklarim tembel oldugu icin pek kasik agrisi cekmem .. Cevaplarinizi bekliyrm kizlar

Arkadaslar ben bu topige ilk kez giriyorum yardimlarinizi bekliyorum..2 yildir vajinismustum allaha sukur yeni yendim..ve dolayisiyla cocuk istegim de var..fakat benim adetim hep gec oluyo..yani 2 adet arasi 35-36 gun..vajinismus icin gittigim dr ultrasonla bakti ve yumurtaliklarin normal demisti ama ben bunun icin dr.a gitmek istiyorum cunku bebek icin vakit kaybetmek istemiyorum.vajiyi yendim ama henuz aletle falan muayene olacak cesaretim yok..boyle bir sorun icin doktora basvuranlara doktorun yaptigi tetkikler nelerdir lutfen yardimci olun hormon testi falan mi yapilir ne yapilir

Yokmu arkadaslar hic bi sebepten adet duzensizliginden doktora giden...doktorun ilk yaptigi tetkiklet nedir
ben bi kaç kez gittim. eğer bekarsan ultrasonla yumurtalıklarını inceleyip bi kaç hormon testi yapıyor. Ama değilsen bilemem belki direk açık muayene de yapar. Ben sebepsiz akıntı da yaşadım bi kaç kez sadece akıntıyı tarif ettirdi ve zamanını takip etmemi istedi. Açık muayene yapmadı.

Arkadaşlar ben geçen yıl çok stresli bi dönemdeyken adet gecikmesiyle beraber ara kanamalar yaşadım. doktora gittim ve strese bağlı dedi. bi sorun göremedi. şimdi tekrar böyle oldu bi de bu ay diyet ve spora başladım. stresli bi dönemde değilim ama acaba fazla hareketliliğin ve yeme düzeni değişikliğinin etkisi olabilir mi sizce? daha önce 2-3 kez gittim kadın hastalıklarına. 1 kez sebepsiz kanamadandı diğerleri de gecikmeydi ama hiçbirinde kötü bir şey çıkmadı... Ama yine kafamı taktım şimdi.

Merhaba arkadaşlar 5 aydir adetimde gecikme oldu ben strese bagli oldugunu dusunuyorum cunku bekarım daha once iliskim olmadi.tarlusal isimli adet sokturucu ilaci kullanabilirmi bekarlar ?bir sakincasi varmidir

Merhaba arkadaşlar 5 aydir adetimde gecikme oldu ben strese bagli oldugunu dusunuyorum cunku bekarım daha once iliskim olmadi.tarlusal isimli adet sokturucu ilaci kullanabilirmi bekarlar ?bir sakincasi varmidir
Tarlusalin bekar veya evliyle bir alakasi yokki ama ultrasonda muayene olmani tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar benimde adetim korunmayı bıraktıktan sonra gecikio 10 gün genelde gecikio 6 aydır böyle birbuçuk senelik evliyim bi düşük yaşadım şimdi geçince heycanlaniyorum test yapıyorum yok buay doktora gidicem bakalim

Arkadaşlar diane 35 adet kullancam düzensizlik için ama çok gelmiyor leke gibi sadece yinede içebilir miyim yoksa iyice gelmesini mi bekleyim 15 gün gecikmeli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…