- 15 Ağustos 2013
- 37
- 67
- 288
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.361
Bence gününde gelmesi kesinlikle düzenli anlaminA gelir aşırı azalma olmadiysa sorun yapma ah bnim de gününde gelse azada razıyım .. Eğer kafana takılıyorsa bi kontrole git derimKizlarr mwrhabalar ben kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren miktari azaldi ama hep gunude oluyorum miktar azalmasi adet duzensizligimidir
Yok hep sukur gununde olurum gecikse bile ennn fazla 1 gun gecikirBence gününde gelmesi kesinlikle düzenli anlaminA gelir aşırı azalma olmadiysa sorun yapma ah bnim de gününde gelse azada razıyım .. Eğer kafana takılıyorsa bi kontrole git derim
Vala daha ne istiyorsunuz bn iki ayda bir oluyorum bn ne yapayimYok hep sukur gununde olurum gecikse bile ennn fazla 1 gun gecikir
Benimde kurtajdan sonra degisti galiba senin ve benim bunyem cok hassasMerhaba arkadaslar.Ben subat ayinda tup bebek yaptirdim.Ama maalesef sonuç negatif. Ondan iki ay sonra reglim Allah bullak oldu.1 ay regli olmadim.ondan sonraki ay gelmeden spot spot kanama sonra regli oldum ondan sonra gene spot spot devam ediyor 2.5 haftadir.Doktora gittim smear testi yapti sonucunu bekliyorum.Bu durumu yasayan arkadaslar yardimci olabilir mi?
Gozun aydinn:))bende tamm bir onceki yorumuna cevap veriyordum regllerin kac gun suruyor canim senin bebisin varmi birdeOhh 30 günlük gecikme sonunda adet oldum hemen bugün den soğan kürüne basliycam
Sağol canım :))) bn ewli değilim bi buçuk ay sonra dügünüm var insallah Allahim hemen verir tam 7 gün sürüyor canım işte bi ay oluyorum önümüzdeki ay kesin olmamGozun aydinn:))bende tamm bir onceki yorumuna cevap veriyordum regllerin kac gun suruyor canim senin bebisin varmi birde
Kadinlarin bu cektigi ne boyle ya ne varsa kadinda var saglik versin bende gununde oluyorum niye az oluyorum diyee benimde sikayetim bu iste cok takintiliyim umarim sen oyle degilsindirSağol canım :))) bn ewli değilim bi buçuk ay sonra dügünüm var insallah Allahim hemen verir tam 7 gün sürüyor canım işte bi ay oluyorum önümüzdeki ay kesin olmam
ben bi kaç kez gittim. eğer bekarsan ultrasonla yumurtalıklarını inceleyip bi kaç hormon testi yapıyor. Ama değilsen bilemem belki direk açık muayene de yapar. Ben sebepsiz akıntı da yaşadım bi kaç kez sadece akıntıyı tarif ettirdi ve zamanını takip etmemi istedi. Açık muayene yapmadı.Yokmu arkadaslar hic bi sebepten adet duzensizliginden doktora giden...doktorun ilk yaptigi tetkiklet nedir
Tarlusalin bekar veya evliyle bir alakasi yokki ama ultrasonda muayene olmani tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar 5 aydir adetimde gecikme oldu ben strese bagli oldugunu dusunuyorum cunku bekarım daha once iliskim olmadi.tarlusal isimli adet sokturucu ilaci kullanabilirmi bekarlar ?bir sakincasi varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?