- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
kızlar bırı bana cvp yazsın lutfen??reglım 2 gun bıle surmedı bıttı neden olur bu? bır kac aydır duzenlı olan adet duzenım bozuldu doktora gıtmem gerekte bekarım nasıl muayene edıyorlar ? istanbulda onerecegınız hastane var mı bu tarz bı rahatsızlıgı onlemek ıcın dogum kontrol hapı falan mı verıyorlar ?konuyu acıyımmı acmıyımmı dıye dusundum buraya yazdım
uff ablalarım bnmde aynı sorunum var
18 yasındayım.. hatta 18 bitti 19a girdim..hala adet düzensizliğim var. hangi gün geleceğini bilmiyorum. 2-3 ayda bir geliyor.gittim doktora bişe göremiyorum dior gazın var dior senin o sıkısıtırıyor seni..dedm bi sorun varmı yumurtalıklarda falan yok dio.ama illa sen ayda bir olmak istiyorsn al bu ilacı kullan dedi.'progestan'...
feci kilo aldım bu ilac yüzünden
derdimide anlatamıorum bu hormon ilacı ondan kilo yapıor die. sinirlerim bozuldu sisko oldumbanada akıl verin nolur
denedim ablacım.. yarım cay bardağını bile içemedim. zaten midem bulantım var onu dener denemes afedersniz midem kalktı.. ve bunlada kalmadı. uuzn bi süre gecmedi etkisi. bikac gün sora bile hatırladığımda midm bulanıordu lavobaya gidiordum
soğanı sarımsağı falan yiyemediğim ve kokusuna dayanamadığım için heralde
yokmu baska yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?