Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Arkadaşlar adet dönemimde her zaman parça parça bişeyler geliyor benden içinizde bu durumda olan var mı veya sebebini bilen çok rahatsızım bu durumdan. Bu arada adetlerimde bi 29, 32 30 35 günde bir oluyor düzensiz yani tabi pko yüzünden

ilk defa bu ay böle birşey yaşadım 28 günde olurken 33 günde oldum çok yoğun geçti ve uzun sürdü 7. gün biterken 10 gün oldu hala leke geliyo çamur gibi ne olduğunu anlayamadım ilk defa yaşıyorum böle bişey bi fikri olan var ise benimle paylaşırsa çok sevinrim

o sorun bende de var cnm ...ama benım 33 gun diil ya 15 gunde bir yane adet olmadn once bi başlıyo o lekelenmeler oluncaya kdr kuru zmnlarım azaldı sinirden kduurucam... doktora gittim yara dan dedi yakıldı 1hafta oldu bakalım sonuc ne olucak.

kızlar bırı bana cvp yazsın lutfen??reglım 2 gun bıle surmedı bıttı neden olur bu? bır kac aydır duzenlı olan adet duzenım bozuldu doktora gıtmem gerekte bekarım nasıl muayene edıyorlar ? istanbulda onerecegınız hastane var mı bu tarz bı rahatsızlıgı onlemek ıcın dogum kontrol hapı falan mı verıyorlar ?konuyu acıyımmı acmıyımmı dıye dusundum buraya yazdım

Son düzenleme:

cnm bekarsın öyle gelışı gusel ılac falan alma gıt doktora muayene ol cnm.hem bekar oldugun ıçın ustten bkarlar korkma vajınadan deıl.uşutmuş olabılırsın kansızlık olabılır yada ıcerde bırıkme olup bır ıkı gun ıcınde patlayabılır bence hemen doktora gıt rahmıne baksınlar ama korkulacak bırsey sanmıyorum olsun.bekarsın sımdıden duseltkı kendını evlendıgınde cocuk ıstedıgınde ben gıbı ugrasma

uff ablalarım bnmde aynı sorunum var
18 yasındayım.. hatta 18 bitti 19a girdim..hala adet düzensizliğim var. hangi gün geleceğini bilmiyorum. 2-3 ayda bir geliyor.gittim doktora bişe göremiyorum dior gazın var dior senin o sıkısıtırıyor seni..dedm bi sorun varmı yumurtalıklarda falan yok dio.ama illa sen ayda bir olmak istiyorsn al bu ilacı kullan dedi.'progestan'...
feci kilo aldım bu ilac yüzünden
derdimide anlatamıorum bu hormon ilacı ondan kilo yapıor die. sinirlerim bozuldu sisko oldum banada akıl verin nolur

canım sen adet düzensizliği için soğan lürü yapsana düzene sokar adetini bi dene istesen hormon ilaçları alacağına sağon suyu daha iyi bence denemelisin canım burada faydasını gören arkadaşlar var

denedim ablacım.. yarım cay bardağını bile içemedim. zaten midem bulantım var onu dener denemes afedersniz midem kalktı.. ve bunlada kalmadı. uuzn bi süre gecmedi etkisi. bikac gün sora bile hatırladığımda midm bulanıordu lavobaya gidiordum
soğanı sarımsağı falan yiyemediğim ve kokusuna dayanamadığım için heralde
yokmu baska yolu

ya kızlar benim doğumda sonra adetim çok düzensizleşti. doğumdan 3 aysonra adet görmeye başladım ilk 2 ay çok düzenli idi. daha sonraki aylarda adetimm 15-18 gün gecikmeye başladım. doktora gittim simir testi yaptırdım . yara çıktı. ama düzensizlikle yaranın bi alakasının oladığını öğrendim. çalıştığım için doktora gidemiyorum. ne yapmalıyım

kızlar tam yedi gün oldu olamadım karnım davul oldu çok sancı var . ve ne yazıkki olamadım hala ateşler basmış sinirlyim yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnni :gitme:

canım bide hayıt tohumunu denesene oda çok faydalı tadı kötü ama sen yinede bence dnemelisin canım

ben ilk 12 yaşında regl oldum. şuan 13 yaşındayım aynı şekilde oluyorum :S
ama ben 3-4 ayda bir oluyorum veya bazen bir gün oluyorum. evelsi gün olmuyorum 5-6 gün geçioo tekrar oluyorum :S:S ve çok fazla oluyorum
:uhm::1no2: offben bile anlamıyorum siz nasıl anlıcaksınız bilmiyorum

merhaba
bir ay süren bir kanamam olmuştu.Dr a gittim ultrasonda rahimde ve yumurtalıklarda birşey çıkmadı.
Bana primolut-n verdi ilaç hemen kesti kanamayı .bitiminde 2 sonra kanamam oldu.Kanama şu an bitti
ama gün içinde 2-3 damla geliyor.Acayip moralim bozuluyor.aynı durumu yaşayan var mı içiniz de.
Dr a gidecem ama inanın bekarım ve korkuyorum muayeneden

bence büyük ihtimalle şeker düşmüştür. çünkü bendede oluyor hemen şeker yemek gerekiyor doktorum bana oyle dedi çantanda mutlaka şeker taşı

kızlar adaçayında doğal östrojen varmış göğüsleri büyütüormuş ve de adet düzensizliğine iyi geliyormuş. ben göğüslerim büyüsün diye günde 1 bardak adaçayı ve sabah akşam kara üzüm çekirdeği yemeye başladım.2 haftadır 2 sini kullanıyorum ve 2 haftadır normalde düzenli olan adet günlerim şaştı adaçayı adet düzenleyici olarak geçiyor her yerde ama benim adet düzenim bozuldu sizce neden olabilir 2 haftadır az az kanamam oluyor fikriniz varsa paylaşalım

slm benimde bi sorunum var 1 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım şimdi adet olamıyorum 2 gün geçti neler oluyor yaaaaaa hap kullanıp olamayan birini arıyorum lütfennn

arkadasım benimde aynı dogum kontrol hapını bıraktıgımdn beri sürekli geç geliyor hormonlarım dengesizleşti temmuz 10da oldum sonra eylül 3 te şimdi ay kaç oldu hala yok sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…