H
hayal23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
arkadaşlar size bir sorum olacaktı normalde çok düzenli adet gören biriyimdir yani 10 yıldır hiç şaşmadı bi gün bile ama cumartesi günü normal adetimin üstünden sadece 9 gün geçmiş olmasına ramen tekrar adet oldum adet bitmeden de doktora gitmek istemiyorum yaşım 23
ve ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum
ban akıl verin lütfen
cevaplarınızı bekliyorum
bu adet düzensizliği ve yumurta tembelliği benim zayıflamama engel oluyor sizdede böylemi?
:bbo:bende kilo yapıyo geneldede böyledir ilk kez sende duydum çok şanslısın valla. maşallah de dilini ısır nazar değirme böyle devam et
ay yok canım
korunuyruz biz
daha yeni evliyim de ben 3 buçuk aylık
zaten ağır ülser ilaçları kullanıyorum şuanda
doktorum izin vermez
kızlar hayıt suyuyla adet oldum 1,5 hafta kullandım ve adetim geldi ohh şükürler olsun hepiniz için bunu inaşşal düzelmiştir bakacaz bidahaki aya
nehircim ya anlayamadım şanslılığım nedenki zayıflayamıyorum.:uhm: bide bende denizliliyim sevindim aydınlı olduğuna yakınız nede olsakaydirigubbakcemile5
yanlış okumuşum pardon
nazillide oturuyorum ben dahada yakınız. :1hug:
BENİM SORUNUM ERKEN ADET OLMAK HER AY 6 GÜN ÖNCE ADET OLUYORUM ASLINDA OLUYORUMDA DENİLEMEZ 2GÜN BOYUNCA KAHVERENGİ OLARAK GELİYO.SONRA NORMALE DÖNÜYO ODA AZ OLUYO BU DURUM BENİ KORKUTUYO SİZCE NEDEN OLABİLİR ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?