Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canim öncelikle geçmiş olsun.bak bende 2 senelik evliyim.tesadüfen yaptirdiğim kan testinde hipotroid(metabolizmanin yavaşlamasi)hastasi olduğumu öğrendim .adetlerimde gayet normaldi herhangi bir aksama hiç yaşamadim bugüne kadar ama bu ay 10 gün gecikti.hamileliğe yordum .ama değilmişim.hormonel bir durum .sana tavsiyem anladiğim kadariyla ülser tedavisi görüyorsun içtiğin ilaçlar bünyeni etkilemiş olabilir yada bu ay çok sikintili bir dönemden geçmiş olman bile etkileyebilir adetlerini.ama kesin çözüm olarak en azindan aklinda şüphe kalmamasi için hormon testi yaptirmalisin.çok gelişmiş devlet hastahanelerinde endokrinoloji böl yaptirabilirsin o yoksa dahiliye böl.ilgileniyor.1önce ki sayfada yaşadiklarimida yazmiştim.tekrar geçmiş olsun sikma canini ...herşeyin bir çaresi war artik.

5 senedir adet düzenim bozuk tahliller yaptırdım hormon eksikliği var dediler ama çare bulamıyorlar 40 yaşındayım hiç evlenmedim cyclo progynova içmeden adet olamıyorum bu ay ilaç içmedim gittim tahlil yaptırdım hormonlarım iyi çıktı ama gene olamıyorum bir anlam veremiyorum buna

kizlar adet duzensizligini hic kafaya takmayin.bendede 5 senedir var esim cerrahpasa mezunu bir jinekologa sormus.o da hic kafaya takmayin.cogu psikolojik demis.bana yuzlerce hasta geliyor bu yuzden demis.gercektende kafaya takmayinca duzene giriyo.ben cok doktora gittim.ama sonunda pes ettim.2 aydir ilacsiz filan duzenli olmaya basladi.ins boyle devam eder

bende de yaklaşık 7 senedir falan düzensizlik var. belli aralıklarla değişik ilaçlar kullandım.
şu anda da yasmin kullanıyorum, ilacı bırakınca yine olmuyor..
doktorum herhangi bir sebep bulamadı.kist, hormon bozukluğu gibi..
fazla kilolarıma bağladı en sonunda, kilo vermen lazım dedi.
benim durumunda olan var mı acaba??

ben varim ocean drlar bendede bisey bulamadi hormon bozuklugum var ama adetim zor geliyor
her ay ayni sikintiyi yasiyorum cocouk olmasi icin adetlerin duzenli olmasi sart bunu biliyorum

:bbo:bende kilo yapıyo geneldede böyledir ilk kez sende duydum çok şanslısın valla. maşallah de dilini ısır nazar değirme böyle devam et

nehircim ya anlayamadım şanslılığım nedenki zayıflayamıyorum.:uhm: bide bende denizliliyim sevindim aydınlı olduğuna yakınız nede olsakaydirigubbakcemile5

BENİM SORUNUM ERKEN ADET OLMAK HER AY 6 GÜN ÖNCE ADET OLUYORUM ASLINDA OLUYORUMDA DENİLEMEZ 2GÜN BOYUNCA KAHVERENGİ OLARAK GELİYO.SONRA NORMALE DÖNÜYO ODA AZ OLUYO BU DURUM BENİ KORKUTUYO SİZCE NEDEN OLABİLİR ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:1hug:

Arkadaslar bende cok gec adet oluyorum her ay deglde bir bucuk ayda falan oluyorum dr gittim test falan yapti hersey normal dedi sadece yumurtlaman bir bucuk ayda bir oluyordur dedi ama oda sokturucuyle oluyorum bebişe engelmidir acaba dr bi sorun yok dedi ama sizdnde duymak istiyorum:)

slm arkadaşlar bende erken adet oluyorum bazen 10 gün önce bazen dahada erken ev eskiden kanamam gayet normaldi ama şimdi çok az ve 7 gün olurdum şimdi bazen 5 bazen 6 oluyorum çok zor oluyor namaz kılan biriyim ne yapacapğımı şaşırıyorum artık heralde doktor yolu gözüktü artık
allah hepimize şifalar versin arkadaşlar

normal canım bence benimde evlenmeden önce öyleydi korkma yani.adetin çok sürerse yada gelmezse o zaman endişelenirsin..genelde her kadında kahverengi akıntıyla başlar bişey yok bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…