Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım doğum kontrol hapı kullanıyorsan o yapıyor böyle kullanmıyorsan yumurtlamanda problem vardır.ben napayım 11 gündür hastayım bitmedi bir türlü.....bende yumurtalık tembelliği var adet düzensizliğim çok fazla ondan siz şükredin valla ama aklında soru işaretin kalmasın bende öyle yaptım doktora gittim neden adetimin böyle olduğunu öğrendim

arkadaşlar benimde adet düzensizligim var bazen 40 günde bazen 50 günde oluyor okadar doktora gittim düzenleyici hap verip gönderiyorlar kullanıyorum bıraktıgım ay tekrar düzensizlige giriyor. Bendede çok aşırı sinir ediyor .

evet ya neden böle yapıyorlar bana vermedı cunku bebek istiyorum dedım o zman vermıyım dedı sadece folik asit kullanıyorum yardım edın arkadslar nedır bu durum böle

canım bende aynı senin gibiybim bu aralar adaçayı ve papatya çayına başladım tamamen normale döndü hergen bir fincan içiyorum normal yollarla adet olamayan ben adet oldum çok rahatladım sizede tavsiye ederima.s.

normal olan adet bittikten 21 gun sora tekrar adet olmak ama benim heppp 1 hafta gecikiyor, demek istedigim duzensizlik kendi icinde bi duzende gidiyor...ve yumurtlama gunlerini anlamak cok zorlasiyor napmaliyim bilmiyorum...

bende şimdiye kadar çok ama çok düzenli günü gününe regl olurdum. o ay 30 çekiyosa 1 31 çekiyosa 2 si gibi yanı bu kadar düzenliydi geçen ay 26 ekimde oldum şaşırdım ama çok da üstünde durmadım hava değişimi falan etkilemiştir diye zaten 5 gün hatta 1 haftaya yakın sürüyor ve 12 kasımda tekrar oldum işte bunda çok şaşırdım ve korktumda şimdi bitsin diye bekliyorum dr gidicem. bunu yaşıyan var mı kızlar aranızda

arkadaşlar ben 27 ekimde regl oldum şuan kasımdayız ve bn 17 kasımda oldm yaa daha 10 günüm vardı neden böyle oldu şimdi sinirlerim çok bozuldu neden acaba bilen var mı offf

merhabalar.... ben yeni katıldım aranıza.forumu okunca çok beğendim doktorlardan daha aydınlatıcı oluyor.birşey soracağım eğer benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.1 yıllık evliyim.korunmamamıza rağmen hala çocuk sahibi olamadık.doktora gittik.eşimde birşey çıkmadı.bende troit var ancak tefor kullanıyorum hormonlarım normal düzeyde.bir de her adetin 12-13-14-15. günleri hafif kanamam oluyor.doktor nedenini bulamadığını hormonal bir durum olduğunu söyledi.klomen, duphasto, progestan kullandım.progestan geçici olarak kanamayıı kesiyor o kadar.sizce sorunum ne?bu yüzden mi hamile kalmadım.doktorumu değişreyim mi yoksa beni deneme tahtası yapmasına izin mi vereyim...şimdiden teşekkürler.

elifffff başka bir doktorlada görüş istersen, her doktorun izlediği yol ve yöntem farklı olabiliyor canım,

benim bir tanıdığım vardı, bütün doktorlar kesinlikle hamile kaamazsın tüp bebekde yapamazsın dediler, bir doktor hamile kalacaksın dedi, tüp bebek denemeleri yapıldı, özel muayenehanesine çağırı hep ama nafile, üzüldüğü yanına kar kaldı,

birde her insanın bünyesi her tedaviye farklı yanıtlar verebiliyor, doğal olarak doktorlar tedavi yöntemlerini denemek zorundalar, uymayan tedaviler bırakılıyor, geçmiş olsun,

ben asıl regl düzensizliğinden bahsetmek istiyordum;
benimde hemen her ay, baş ağrısı, mide bulantısı, sinirlilik, baş dönmesi şikayetlerim olur, regl de genelde 1 hafta erken olur yalnız her sene kasım ayında nedense gecikir, sebebini bilmiyorum, mevsimsel diye düşündüğümde oldu, mesela bu ay 4 gün geceikmeyle oldu, feci halde sinirlilik ve diğer şikayetlerimde oldu tabii,
bende bir türlü anlayamadım sebebini artık dert etmiyorum zaten, kendi haline bıraktım....
bu şikayetler normaldir, hatta sindirim sorunlarınada sebep oluyormuş, bilginize hanımlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde öle bi sorunum var 1senedir hemen hemen düzenli giden adetim malesef şimdi çok düzensiz rahim kalınlaşması çıktı olamadım adet kürtaj oldum şimdide adetim hep düzensiz karnım agrıyor fakat olamıyorum başım agrıyor evet aynı sorunlar bendede vardı rahim kalınlaşması çıktı....geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu siteyi çok beğendim çok güzel. Bende de adet düzensizliği var her ay farklı zamanda adet oluyorum. diğer ay hangi zman olucam bilmiyorum 2 yıllık evliyim bebek düşünmüyorum henüz. Sitres falan yaptığım zaman adetim gelmiyo. sizde de oluyo mu acaba. hatta sitresliyken adetim 1.5 ay gelmedi korktum hamileyim die doktora gittim geç adet oluyorsun normal dedi. 40 45 gün geçiyo öyle oluyorum benim gibi olan var mı acaba

a.s.hoşgeldin şeker benimde adet düzensizligim var ama pkodan kaynaklanıyo bence bunu sorunu ciddeye alve normal adet olmaya bak yoksa bu ilerde sorun olabiliyo

Slm benimde düzensiz ve pkoluyum şuan 2 ay olcak adet olmayalı 1 yıllık evliyim cocukda düşünüyorum. Tedavim başlıcak fakat adet olmadıgım icin başlayamdı bekliyorum. İlk adet oldugumda düzenlydi 3 yıl sonra filan düzensizleşmeye başladı nolduysa artık( o günden bu yana hep düzensizim . evlenmeden önce öyle umursamıyorum ama evlendikten sonra çok zor oluyor gebeyim sanıyosun değilsin bekle bekle gelmez cok sinir oluyorum nolcak bakalım böyle

aramıza hosgeldın.çocuk dusunmuyorum diyosun ama bu gecıkmeler hiçte hoş gorunmuyo.bi doktora gorun derim ben.boyle seyler ihmale gelmez malummmmmmmm

antalyalı
canıım benim nasıl yani...ilaçlamı oluyosun...bende antalyadayım bu arada.selamlar.
bende de adet düzensizlii var.yeni oldu.ilk kez antalyada süper bi doktor var.bence ona git.

Arkadaşlar benim adetlerim hep düzensiz..Yani şöyle oluyor;
Hemen hemen ilk 3 gün sadece renkli belirti geliyor,ilk gün daha açık renk ve gitgide koyulaşıyor ve en son da yoğun karın ağrısıyla 3. veya 4. gün kan geliyor ancak...
Son adetimin bitimindede 2 gün falan da renkli leke geliyor...Azala azala beyaza dönüyor...
Ayrıca adetim en az 2 gün bazen 3veya 4 gün öne geliyor adet olacağım günü hesaplayamıyorum malesef...
Sonuc olarak bu şartlarda en az 9 10 gün temizlenemiyorum...

Ve bu durumda ben yumurtlama zamanımı hiç bulamadım...Ne olur bilenler yardımcı olabilirler mi...
Kusura bakmayan biraz açıkca yazmak zorunda kaldım durumu...Ama sağlıklı bir yumurtlama günü hesabı yapabilmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…