- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
slm arkadaşlar bende erken adet oluyorum bazen 10 gün önce bazen dahada erken ev eskiden kanamam gayet normaldi ama şimdi çok az ve 7 gün olurdum şimdi bazen 5 bazen 6 oluyorum çok zor oluyor namaz kılan biriyim ne yapacapğımı şaşırıyorum artık heralde doktor yolu gözüktü artık
allah hepimize şifalar versin arkadaşlar
canım bende aynı senin gibiybim bu aralar adaçayı ve papatya çayına başladım tamamen normale döndü hergen bir fincan içiyorum normal yollarla adet olamayan ben adet oldum çok rahatladım sizede tavsiye ederima.s.arkadaşlar benimde adet düzensizligim var bazen 40 günde bazen 50 günde oluyor okadar doktora gittim düzenleyici hap verip gönderiyorlar kullanıyorum bıraktıgım ay tekrar düzensizlige giriyor. Bendede çok aşırı sinir ediyor .
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu siteyi çok beğendim çok güzel. Bende de adet düzensizliği var her ay farklı zamanda adet oluyorum. diğer ay hangi zman olucam bilmiyorum 2 yıllık evliyim bebek düşünmüyorum henüz. Sitres falan yaptığım zaman adetim gelmiyo. sizde de oluyo mu acaba. hatta sitresliyken adetim 1.5 ay gelmedi korktum hamileyim die doktora gittim geç adet oluyorsun normal dedi. 40 45 gün geçiyo öyle oluyorum benim gibi olan var mı acaba
gııız sana yazmadım ben seni biliyom.yenı katıldım dıyen arkadasaydı o yazdıklarım.gulüm benimbenmiiiiii ben cocuk düşünüyorum yalnışmı anlaşılddı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?