Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

aynı durumdayım hatta tam günü gününe olurdum en fazla 2 yada 3 gün sekerdi bu sefer tam 2 hafta geçti ayın 1inde olmam gerekirken bugün 14ü çok endişelendim bu siteden bi tavsiye alırım diye üye oldum 2 kerede test yaptım 4 gün aralıkla sonuç negatif doktora gitmekten çok korkuyorum başıma bi sağlık sorunu çıkıcak diye ... bu aralar çok stresli günler geçiriyorum etkisi varmı acaba dicem ama 2 hafta etkilermi üzüntü stres bilemedim... yardımcı olun hanımlar lütfen bi akıl verin...

kızlar bende düzensizlik yaşardım ama ilk defa bu kadar uzun sürdü 23 aralıkta olmuştum en son ..
55 gün oldu yani :18:

doktora gittim yumurtalık tembelliği var dedi :26:

ayrıntılı konum: http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/595172-yumurtalik-tembelligi.html

şuan 1 haftadır ilacımı da kullanıyorum ama olamadım hala..

2 gündür ara ara şiddetli kasık ve bel ağrılarım oluyo. iyice anormalleştim yaa

37.gün ve hala olamadım sislik hissediyorum kendmde ve acayip sinirlerm bozukk
buraya bakayım dedm su an evde hazr olanlarda nane cayı yapabilrm baska birsey yok
doğadanın özel günler cayı aslında pratik geldi yarın alsam iyi olur...bu arada normalde de 35i bulur zaten
30 gün sonra olduğum pek görülmedi bir ara civanpercemi kullandığımda düzene girmisti onu da uzun süre kullanamadım
adacayını düzenli icemedim ama cok etkisi olmadı sanki

arkadaşlar bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim 2 sene önce yumurtalıklarımda polikstik over olduğu tespit edildi 1 sene diana 35 kullandım doktor bırak 6 ay içinde tekrer düzensizlik olrsa gel dedi hiç bir düzelme olmadı bende başka doktora gitiim sağ yumurtalıgmda 3.5cm kist var dedi yasmin kullanmaya başladım 1 senedrde onu kullanıyodum tabi araya evlilikte girince bırakmadım 3 ay önce kullanmayı bıraktım son kutu bıtınce adetm gayet normal geldi sonraki ay gene normal fakat 2 aydır adet görmüyorum hapta kullanmıyorum 3 haftadır 1er hafta arayla test yaptım negatif ama ben nie adet görmüyorum bana bi yardımcı olurmusunz doktor randevumada daha var deliricem nolur yardım edin lütfen

cok zor gercekten Allah yardım etsin düzene sokarsın insallah umutlu ol düzeleceğine dair
ama ilaclar genelde bırakılınca olmuyor sanki..bende o yuzden bitkisel cayları tercih ediyorum zararı da olmaz diye

nolur biri beni aydınlatsın lütfen

geçmiş olsun öncelikle canım
bi kadın dogum uzmanına gidip derdini anlat tahliller isteyecek kistin ne durumda ona bakacaktır yeni evlisin anladığım kadarıyla hemen gecikmeden doktora başvur bence
tahlillerinin ultrasonunun sonucunu bilmeden biz burdan ne yazsak boş bence.

çok teşekkr ederm çarşamba gnü randevum var gdicem ama tekrar hap kullanmak istemiyorm inşallah kötü bişey degldir eşim çok endişeleniyo bu yüzden tekrar saoln

merhaba hanımlar..
ben 1,5 yıllık evliyim ve 11 ay önce düşüğüm oldu..

düşüğe dek adetlerim çok düzenliyken düşükten beri malesef düzene girmedi hatta 3 defa söktürücü ile hastalandım

bende aynı sorundan muzdaribim gecen ay 2 ay geçti adet olmadım ama hapta kullanmadım kendiliğinden oldu bu ay nasıl olacak dogum yapmadan oncede aynı sorun vardı dogumdan sonra gecer dedıler gecmedı doktor emzırmeden oluyor dıyor ama bende genc kızkende vardı yumurtalıkların yavas calıştıgından oluyormus doktor oyle dedi :44:

Kelimenin tam anlamıyla keçileri kaçırmak üzereyim. Bugün 17. gün oldu hala adet olamadım. Hamile olmam gibi bir ihtimal de yok. Normalde her ay düzenli adet olurdum, şubat ayında olamadım ve şişkinlikten çatlamak üzereyim bir de sinir yaptı sanırım bende. Doktora gideyim dedim, yurtdışındayım ve bulunduğum ülkenin sağlık hizmetleri rezalet ve derdimi anlatabilmem çok zor, çünkü bin dereden su getiriyorlar. Bir de şubat ayı çok zorlu geçti benim için, çok stresli ve mutsuzdum. Sürekli ağladığım günler oldu. Mevsim değişikliği diye düşünsem burada hava -20lere düşüyor bazen. Yani her şey üst üste geldi anlayacağınız, Türkiye'de olsam doktora giderdim ama dediğim gibi burada gidemedim. Adet olsam diye düşündükçe hiç olamıyorum sanki Bir de bu ayın 2sinde yumurtlama zamanında olan akıntıyı fark ettim. Acaba şubat ayında yumurtlama olmamışsa adet görmeme gibi bir durum var mı?. Kafanızı şişirdim ama inanın çatlamak üzereyim.

nolur biri beni aydınlatsın lütfen

Canım yaa aynı sorun bende de var ve bende bu perşembe gideceğim inş. Araştırmalarım sonucunda soğan kürü uygulayan çoğu kadın bundan kurtulduğunu, her ay düzenli bir şekilde adet gördüğünü yazmış. Ben denemeye başlayacağım, istersen sen de bi dene.

Tarif şöyle::::

Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri için

İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra süzüp bir su bardağı öğle yemeğinden 10 dakika önce için,
Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil, yemeklik kuru soğan olmalı.
Kürün taze hazırlanması ve ılık(-sıcağa yakın) olarak içilmesi şart.

Prof Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu

Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır

kızlar benm adetim hep düzenlidir ama bu ay olamadım neden acaba tam tarihte hatrlamıyorum ama en az 5 gün gecikti en fazla 1 hfta gecikmem var ya hiç böyle olmazdı çok nadir 2 gün gecikmişliği oldu bir ya da iki kez ama şimdi hiç bir anlam veremedim

Kardeşim yapıyor şu an 2. 15 günün içinde sonucu yazarım
inşallah işe yarıyordur yaniiii

Merhabalar bayanlarrr!
Benim bir sorum olacak : 20 yaşındayım erkek arkadaşımla ilk defa ilişkiye girdik 2 gün sonra adet kanamam başladı ama sorun şu ki normalde 6-7 gün süren kanamam bu sefer 3 günde bitti sayılır. Hiç böyle olmamıştı nedeni hakkında bir fikriniz var mı :/

merhaba arkadaşlar benim adet günlerimde çok düzensiz bir ay oluyorsam bir ay olmuyorum,ocakta oldum şubatta olmadım hangi gün olacağıda belli olmuyo ne yapmalıyım yardım edin ..

merhaba arkadaşlar benim adet günlerimde çok düzensiz bir ay oluyorsam bir ay olmuyorum,ocakta oldum şubatta olmadım hangi gün olacağıda belli olmuyo ne yapmalıyım yardım edin ..

tabiki doktora gitmelisin ve buna neyin neden olduğunu belirleyip ona göre davranmalısın..
ilaç,tedavi ya da her neyse..

iyi geceler herkese öncelikle ben bekarım benim adet düzensizliğim yoktu bugüne kadar ama son iki aydır adet olmadım
karnım şu anda patlayacak gibi rahatsızlık veriyor. iki hafta kadar falan civanperçemi çayından içtim son 4 gündür çamur gibi kahverengi bir akıntı geliyor ne olduğunu anlayamıyorum doktora gidemedim bi türlü bu hafta gideceğim inş.
Ama inş büyük bir problem çıkmaz. Aranızda civanperçemi kullanıp da bu şekilde çamur gibi bir akıntısı olan oldumu acaba ?

Ahh güzel ablalarım 18 yaşındayım bu ay adetim 1 hafta gecikti. Daha doğrusu olay şöyle; 6 yıldır adet görüyorum,hiç bi zaman düzenli olduğunu da bilmem. Nette okuduklarımla 3-4 yılda anca düzene girer yazıyordu,takmadım. Fakat bu ay 1 hafta gecikince bi huylandım,diğer aylara bi bakayım nasıl döndüm diye. Son 5 ayın döngüsü şöyle; 20 19 16 23 31. Bi kadın doğuma başvurmalı mıyım sizce? Çok da korkuyorum,kimseye de anlatamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…