- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.481
Ben en son aralık ayında regl oldum, ocak ayı tamamen atladı.. En ufak bir belirtide yok, gögüslerde hassaslık veya bel ağrısı vs. Hiç bir şey yok... Sanki hayatımda hiç adet olmamış gibiyim. Çok ilginç. Doktora da gitmedim henüz. Korkuyorum açıkçası başıma büyük bir sağlık sorunu çıkacak diye.. İlk kez böyle bir düzensizlik oldu, önceden tam gününde olurdu
arkadaşlar bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim 2 sene önce yumurtalıklarımda polikstik over olduğu tespit edildi 1 sene diana 35 kullandım doktor bırak 6 ay içinde tekrer düzensizlik olrsa gel dedi hiç bir düzelme olmadı bende başka doktora gitiim sağ yumurtalıgmda 3.5cm kist var dedi yasmin kullanmaya başladım 1 senedrde onu kullanıyodum tabi araya evlilikte girince bırakmadım 3 ay önce kullanmayı bıraktım son kutu bıtınce adetm gayet normal geldi sonraki ay gene normal fakat 2 aydır adet görmüyorum hapta kullanmıyorum 3 haftadır 1er hafta arayla test yaptım negatif ama ben nie adet görmüyorum bana bi yardımcı olurmusunz doktor randevumada daha var deliricem nolur yardım edin lütfen
geçmiş olsun öncelikle canım
bi kadın dogum uzmanına gidip derdini anlat tahliller isteyecek kistin ne durumda ona bakacaktır yeni evlisin anladığım kadarıyla hemen gecikmeden doktora başvur bence
tahlillerinin ultrasonunun sonucunu bilmeden biz burdan ne yazsak boş bence.
nolur biri beni aydınlatsın lütfen
Canım yaa aynı sorun bende de var ve bende bu perşembe gideceğim inş. Araştırmalarım sonucunda soğan kürü uygulayan çoğu kadın bundan kurtulduğunu, her ay düzenli bir şekilde adet gördüğünü yazmış. Ben denemeye başlayacağım, istersen sen de bi dene.
Tarif şöyle::::
Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri için
İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra süzüp bir su bardağı öğle yemeğinden 10 dakika önce için,
Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil, yemeklik kuru soğan olmalı.
Kürün taze hazırlanması ve ılık(-sıcağa yakın) olarak içilmesi şart.
Prof Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu
Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır
merhaba arkadaşlar benim adet günlerimde çok düzensiz bir ay oluyorsam bir ay olmuyorum,ocakta oldum şubatta olmadım hangi gün olacağıda belli olmuyo ne yapmalıyım yardım edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?