- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.501
arkadaşlar tarlusal kullanmış olanlara bir sorum var. İlaç bitmeden kanama olur mu yoksa ilacı içerken adeti geciktirme durumu oluyor mu?
offf neredeyse patlayacak gibiyim yok mu bunun bir çözümü ya
adetim 12.gün gecikti hamilelik falan da yok. doktor verdi ama daha ne kadar sürecek olması bilmiyorum. şiştim iyice de stres yaptım..
arkadaşlar tarlusal kullanmış olanlara bir sorum var. İlaç bitmeden kanama olur mu yoksa ilacı içerken adeti geciktirme durumu oluyor mu?
herkese merhaba,
bende dr.gttim doktorum rahimde hiç bi sorun yok dedi pko sun sana doğum kontrol hapı vermek istemiyorum boşuna kilo alma dedi
bi sorunun gözükmüyor ,çoçuk istemediğin içinde 3ayda bir farlutal kullan dedi bana bu ay kullandım suan 15gun geçti halen daha olmadım 3-4 gundur vajinal kaşıntım var akıntım var dunde beri tarkuzal krem kullanıyorum ve bugun akıntım daha da arttı parça parça resmen mantar enf.dolayımıdır ve regl olmamam bu mantar enf.olabilirmi daha önce her içtiğimde 3-4 gun içinde olurdum ...en son ocak ayında regl olmuştum şuanda da gebe olma ihtimalim yoktur değilmi sonuçta regl olmadan hamile kalamam diğilmi lütfen fikri olan yardımcı olsun
Hamile olduğunu zannetmiyorum, ama idrar testi yaptir en azindan, sonuçta dr ćocuk istemedigini soylemissin, o da ona göre ilaç vermiştir, bana göre adet olmadan nasıl hamile kalcaksin ki, çunku adet olduktan sonra yumurtlama oluyo
bnde öyle düşünüyorum canım ama bu stres beni öldürecek dayanamadım gebelik testi yaptım negatif çıktı,regl niye olmadım mantar enf.olabilirmi acaba
Selaaaamm,
Adet düzensizliği benim en büyük sorunum. Bu zamana kadar hiç bir zaman düzenli olmadım. Ya geç oldum ya da erken. Ama hep hastalığım uzun sürdü. 1 ay boyunca hasta olduğum zamanlar oldu. Doktora gittim birden fazla kist olduğu ortaya çıktı. 1,5 seneye yakın tedavi gördüm. En son kontrole gittiğimde kistlerin temzilendiği fakat rahmimde eğrilik olduğunu öğrendim. Her hasta olmama kanamam ve sancım çok fazla olur. Zaten anemi taşıyıcısıyım kansızım birde bu beni çok etkiliyor. Neler yapabilirim. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun,Lütfeeennn
Selaaaamm,
Adet düzensizliği benim en büyük sorunum. Bu zamana kadar hiç bir zaman düzenli olmadım. Ya geç oldum ya da erken. Ama hep hastalığım uzun sürdü. 1 ay boyunca hasta olduğum zamanlar oldu. Doktora gittim birden fazla kist olduğu ortaya çıktı. 1,5 seneye yakın tedavi gördüm. En son kontrole gittiğimde kistlerin temzilendiği fakat rahmimde eğrilik olduğunu öğrendim. Her hasta olmama kanamam ve sancım çok fazla olur. Zaten anemi taşıyıcısıyım kansızım birde bu beni çok etkiliyor. Neler yapabilirim. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun,Lütfeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?