- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.541
Siz gittiğinize göre bilirsiniz o zaman, tahliller için şu gün gel diyo mu doktor yoksa herhangi bi gün de olur mu?
Ben başka bişey için gitmiştim doktora,tahlil için adet sonrası mı dedi bişey dedi hatırlayamıyorum.
Sizinkinin korunmamakla alakası olmadığını söyleyebilirim sadece.Belki başka bi doktora da görünseniz nedeni hakkında kesin bişey söyleyebilir.
3 gün geciktim ben de.anason ve rezene içiyorum yine de gelmiyor...:44::44::44:
kızlar bana da yardımcı olun lütfen. bende ilk günden adet düzensizliği yaşıyorum. 1,5-2 ay gecikmelerim oluyor. 2 kez doktora gittim hiç bir sorun olmadı. hormonlarım normal çıktı, kist, miyom, hiç bir şey yok. doktorum dedi geç yumurtlama var o da stresten ola bilir. ama ben kaç senedir düzensiz adet oluyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı? 5 aylık evliyim bebek istiyoruz(( daha bir şey yok, çok üzülüyorum((
bana kalırsa heray yaşadığın düzensizlikler stresten olamaz.tamam stresli bir dönemde adetin uzar,kısalır gecikir de her ay olmamalı bence.geçen aylarda bana da oldu; neredeyse 20 gün adet gördüm,sonraki ay olmadım falan.ama stresli bir dönemdi ve geçti.şimdi düzenli çok şükür.bence başka bir dr a daha görün çünkü kuzenim dediğin gibi bir durum yaşıyordu,kist çıktı onda.ultrason yaptırıp kan tetkikide yaptırman gerekiyor bence.bir üniversite hastanesini öneririm.üzülme ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?