Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

bana da ole dedi dr
hep düzenli oluyodum yaklaşık 1 senedir bu şekilde

bende yaklaşık 3 aydır adet düzensizliği yaşıyorum neden bilmiyorum hiç böyle olmamıştı günü gününe olurdu haziranda 28 inde temmuzda 31 de ağustosta 26 sında adet oldum. bi 34 bi 27 günde bir oldum. şimdide 31 gündeyim hala olmadım normalmi bu ya kafama takılıyo bu arada 6 aylık evliyim.

ben16 senelık evlıyım kızlar gecen sene tup bebek denedık negatıf adetlerım duzenlıydı hep gecen agustosun 14 adet oldum agustosun 30 yıne adet oldum hiç oyle olmazdım hep duzenlıydı 14 14 dune şimdi beklıyorum nezaman olurum dıye temmuzda adet olmadım daha adet gunlerım karıstı tes yaptırıp hayal kırıklına uramak ıstemıyom acaba yerleştırme oluyomus duydunuzmu hıç oyle bışe ....

Arkadaşlar yıllarca bizi kandırdılar.ben bu konuda çok şanssızım.ama siz dikkat edin.ben biriyle evlendim 10 yıllık evliliğinden çocuğu olmamış.benle de 2 yıl evli kaldı.hiç hamile kalamadım.doktora gittim.doktorun bi tanesi bana hemen hormon ilacı verdi.ben de kullanmak istemedim.kilo alırım diye.başka doktora gittim hormon testi yaptı dedi ki hormanların iyi ilaca gerek yok.stres,kilo ver ıvır zıvır.halbuki kilom gayet iyiydi.sonra ondan ayrılıp başkasıyla evlendim 50 yaşında biri.hani derler ya erkeğin yaşlı olsa da olur kadın genç olsun erkeğin her yaşta çocuğu olur YALAAAAAN.6 aydır evliyim.evlendiğim ilk ay hamile kaldım.hem de o doktor demişti ya kilo ver diye o kilomdan +10 kilodan fazlayken.ama ondan önce tahlilller yaptırdım.rahim duvarına hormonlarıma vs. bakıldı hepsi iyi çıktı.hamile kalınca çok sevindim çünkü ilk hamileliğimde ama boş gebelik çıktı.yani anladılar mı bilmiyorum ama o dönem öyle dediler.3 ay hamile kalma dediler.3 ay sonra yine tahlil yaptırdım herşey iyi güzel sonra hamile kaldım hemen (2 ayda hamile kalamazken)keşke kalmaz olaydım.doktora gittim 2 ay boyunca doktor bi halt anlamadı üstelik özel doktor olacak.Hcg çok yüksek çıktı.meğerse spermde bozukluk varmış.plesanta aşırı derecede büyüyor ama keseyi büyütmüyormuş. plesanta bir ağaç gibi rahme kök salmış.kürtaj yaptılar ama kürtaj yetmezmiş.çünkü kökleri kazıyıp alamıyorlarmış.ilaç tedavisi görücem.hcg kontolü yapılacak.çünkü o kökler yeniden büyüyüp kendi kendine gelişiyormuş.1 yıl hamile de kalamıcam,ilaç da içicem.millet evlenir mal mülk paraya konar,ben evlenirim derde hastalığa yakalanırım.hamile kalamayınca hemen kadının üstüne atıyorlar suçu.halbuki koca yalan.benim size tavsiyem hamileyken gidin doğru düzgün radyolojı merkezinde ultrasona girin.girmemiş olsam yine anlaşılmayacaktı.belki de hiç çocuğum olmıcak(1 tane çocuğum olsaydı(çocuğm ailem olsun diye evlendim böyle oldu.siz siz olun hayatta hiçbir şeyi çok istemeyin.

bu ay bır hafta arayla adet gordum yanı 2 defa gordum ve normalde 3 gun ve az oluodu bu ay cok ve sancılı goruyorum korkuyorum gebe kalıp dusurmus olabılırmym dıe boyle bısey mumkun mu

neden eski eşinizi ve şuanki eşinizi suçlar gibi konuşmuşsunuz anlamadım insanın çocuğunun olmaması bir suç değil sizdede problem olabilirdi ve allh size çocuk vermeyecekse eğere 10 kişiylede evlensenizde olmaz kimse kadına suç atmıyor artık tıpta gelişti insan düşünceside ,erkeklerd gidip test yaptırıyor artık sizin dediğiniz kadın suçlanması 40 sne öncesindeydi
çocuğnz olması çok istiyor olabilirsinz ama insanların rahtasızlıklarını suçmuş gibi aksetirmeyin lütfen benmde çocugum olmuyor pcos rahatszlığm var eşimnde sperm hareketliliğinde problem var ve çocugumzn olmasını herşeyden çok istiyruz ama ikimzde birbirimizle evlenmeyi şanssızlık olarak görmüyoruz bu bir sınav çünkü konuşmalarnzdan eşinizi sevmediğinz anlaşılıyor çünkü adeta dert yanmışsızn eşinz adına üzüleceğinize bence sevmediğinz bir admadan çocuk yapmayın adamcağıza yazık

benımde var adet duzensızlıgım..

3 ay once yaklasık 30 gun adet olmadım hamıleyım sadım ama maalesef
adet olum sonunda ve sonrakı adetmıde 28 gun sonra oldum
ve sonrakı ay neredeyse 2 ay gecıkmem oldu yıne hamıleyım sandım bebişim olacak sandım kan tahlılı falan yaptırdım negatıf vs vs...
ve adet oldum olduktan 15 gun sonra tekrar kanamam oldu ama cook az adet degıldı yanı oda 4 5 gun surdu 2-3 gun oldu bıtelı bunalımdayım boyle yasayan oldumu? bebişim olur inş. ve tüm isteyenlerınde

kızlar ilk adet olduğum günden bu yana sanırım 10 yıldır hep düzensiz adet oluyorum. iki ay üstüste oluyor sonra iki üç ay olmayabiliyor.korktuğumdan doktora gitmedim bu yaşıma kadar ama bu hafta randevu aldım.benim gibi bi durum yaşayan var mı?

Kizlar benimde adet düzensizliğim var.dogumkontrol hapini 1.5 sene kullandim 9 ay oldu birakali biraktiktn 4 ay sonra duzensizlik basladi.bi ay 5,bi ay 2 bi ay 8gun gecikme varken bi sonraki ay 2 gun erken oluyorum.marrtan bu yana 2 defa hormon testi 1 defa ultrasona girdim.hormonlarimda temiz.polistik overdn suphelendi doktorum oda temiz cikti.bugun ultrasona girdim kendi doktorum yerinde yoktu sonucu baska doktora gosterdimsol yumurtaligimda 18x12 mm kistvarmis.onemli degil cok ufak dedi.ben kendi doktorumada gostericem sonucu.sizce bi sorun varmi.doktorun dedigi gibi kucuk biseymi sorunsuz mu.birde duzensizlik neden basladi yardiminiiza ihtiyacim var.son olrak adetliyken gel dedi yumurta takibine baslayalim dedi tabi sperm testide yapilicak.yumurta takibi nasil oluyor?

arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?

benim hastaligim sanki beni yazmisin:)9 bende ayni senin gibiyim sen hamile kaldin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…