- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.581
merhaba kızlar,
benim de adetlerim 28- 35 günler arasında değişiyor.belli bir günüm yok.nadiren 40 güne kadar çıktığı oluyor.doktor bana POLİKİSTİK GÖRÜNÜMLÜ yumurtalığımın olduğunu söyledi.fakat kist görmediğini de söyledi.hormon testinde tüm değerlerim normal çıktığı için ilaçta yazmadı.böyle bir sorunla karşılaşan var mı kist falan olmadığı halde POLİKİSTİK GÖRÜNÜMLÜ YUMURTALIK NE OLABİLİR.? Hamile kalmak istiyorum lütfen cevap((
bana da ole dedi dr
hep düzenli oluyodum yaklaşık 1 senedir bu şekilde
sanırım hamilesin canım hayırlı olsun peki tedavi falan gördün mü kalmak için ..ne kadar sürede kaldın?
Gecmis olsun!!!!!!!!!!
hamilelik gibi bisey soz konusu olabilir mi?? peki !!!
bunlar onun belirtiside ondan sordumm.....
Arkadaşlar yıllarca bizi kandırdılar.ben bu konuda çok şanssızım.ama siz dikkat edin.ben biriyle evlendim 10 yıllık evliliğinden çocuğu olmamış.benle de 2 yıl evli kaldı.hiç hamile kalamadım.doktora gittim.doktorun bi tanesi bana hemen hormon ilacı verdi.ben de kullanmak istemedim.kilo alırım diye.başka doktora gittim hormon testi yaptı dedi ki hormanların iyi ilaca gerek yok.stres,kilo ver ıvır zıvır.halbuki kilom gayet iyiydi.sonra ondan ayrılıp başkasıyla evlendim 50 yaşında biri.hani derler ya erkeğin yaşlı olsa da olur kadın genç olsun erkeğin her yaşta çocuğu olur YALAAAAAN.6 aydır evliyim.evlendiğim ilk ay hamile kaldım.hem de o doktor demişti ya kilo ver diye o kilomdan +10 kilodan fazlayken.ama ondan önce tahlilller yaptırdım.rahim duvarına hormonlarıma vs. bakıldı hepsi iyi çıktı.hamile kalınca çok sevindim çünkü ilk hamileliğimde ama boş gebelik çıktı.yani anladılar mı bilmiyorum ama o dönem öyle dediler.3 ay hamile kalma dediler.3 ay sonra yine tahlil yaptırdım herşey iyi güzel sonra hamile kaldım hemen (2 ayda hamile kalamazken)keşke kalmaz olaydım.doktora gittim 2 ay boyunca doktor bi halt anlamadı üstelik özel doktor olacak.Hcg çok yüksek çıktı.meğerse spermde bozukluk varmış.plesanta aşırı derecede büyüyor ama keseyi büyütmüyormuş. plesanta bir ağaç gibi rahme kök salmış.kürtaj yaptılar ama kürtaj yetmezmiş.çünkü kökleri kazıyıp alamıyorlarmış.ilaç tedavisi görücem.hcg kontolü yapılacak.çünkü o kökler yeniden büyüyüp kendi kendine gelişiyormuş.1 yıl hamile de kalamıcam,ilaç da içicem.millet evlenir mal mülk paraya konar,ben evlenirim derde hastalığa yakalanırım.hamile kalamayınca hemen kadının üstüne atıyorlar suçu.halbuki koca yalan.benim size tavsiyem hamileyken gidin doğru düzgün radyolojı merkezinde ultrasona girin.girmemiş olsam yine anlaşılmayacaktı.belki de hiç çocuğum olmıcak(1 tane çocuğum olsaydı (çocuğm ailem olsun diye evlendim böyle oldu.siz siz olun hayatta hiçbir şeyi çok istemeyin.
arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?
merhaba kızlar,
benim de adetlerim 28- 35 günler arasında değişiyor.belli bir günüm yok.nadiren 40 güne kadar çıktığı oluyor.doktor bana POLİKİSTİK GÖRÜNÜMLÜ yumurtalığımın olduğunu söyledi.fakat kist görmediğini de söyledi.hormon testinde tüm değerlerim normal çıktığı için ilaçta yazmadı.böyle bir sorunla karşılaşan var mı kist falan olmadığı halde POLİKİSTİK GÖRÜNÜMLÜ YUMURTALIK NE OLABİLİR.? Hamile kalmak istiyorum lütfen cevap((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?