- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.561
benimde adet düzenimde tuhaflıklar olmaya başladı.son üç ayın günleri şöyle 13 nisan-11 mayıs-14 haziran ve temmuz ayındayız adet görmedim evliyim hamilelik şüphemde yok ama hazrian ayında 5 gün kadar bi geçikmem olmuştu hem az hemde koyu renkte ve kıvamda azar azar 1 hafta kadar sürmüştü sonra bitti sandım 1 hafta sonra tekrar aynı şekilde devam etti doktora gittiğimde hormonlarıma baktı herşeyin normal demişti ultrasondada üstten baktı yumurtalıklarında bişey yok demiştii..şimdi tekrar randevu aldım bakalım ne dicek..sizce ne olabilir..ben kistten felan şüphelenmiştim..
kızlar bana da yardımcı olun lütfen. bende ilk günden adet düzensizliği yaşıyorum. 1,5-2 ay gecikmelerim oluyor. 2 kez doktora gittim hiç bir sorun olmadı. hormonlarım normal çıktı, kist, miyom, hiç bir şey yok. doktorum dedi geç yumurtlama var o da stresten ola bilir. ama ben kaç senedir düzensiz adet oluyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı? 5 aylık evliyim bebek istiyoruz(( daha bir şey yok, çok üzülüyorum((
ben de senelerdir adet düzensizliği yaşıyorum. doğum kontrol hapı kullanmadan kesinlikle düzenli regl olamıyorum. benim de genelde 1.5-2 ayda bir geliyor ama nadir de olsa 6 ay regl olmadığımı bilirim. sırf bu yüzden gitmediğim hastahane kalmamıştır herhalde. bir keresinde araştırma hastahanesine gittim. kontrol etmedikleri yerim kalmadı hiç birşey yok. metobalizman tembel , bu sebeple hareketli olman lazım diyorlar. son iki üç senedir 7-8 kilo fazlalığım var. kilo ver reglin düzene girer diyorlar. acaba sende de kilo problemi var mı. kilo problemini 20-30 kilo fazlalık gibi düşünme bazen bir kilo fazlalık bile metabolizmayı değiştiriyor.
kızlar bana da yardımcı olun lütfen. bende ilk günden adet düzensizliği yaşıyorum. 1,5-2 ay gecikmelerim oluyor. 2 kez doktora gittim hiç bir sorun olmadı. hormonlarım normal çıktı, kist, miyom, hiç bir şey yok. doktorum dedi geç yumurtlama var o da stresten ola bilir. ama ben kaç senedir düzensiz adet oluyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı? 5 aylık evliyim bebek istiyoruz(( daha bir şey yok, çok üzülüyorum((
ben de senelerdir adet düzensizliği yaşıyorum. doğum kontrol hapı kullanmadan kesinlikle düzenli regl olamıyorum. benim de genelde 1.5-2 ayda bir geliyor ama nadir de olsa 6 ay regl olmadığımı bilirim. sırf bu yüzden gitmediğim hastahane kalmamıştır herhalde. bir keresinde araştırma hastahanesine gittim. kontrol etmedikleri yerim kalmadı hiç birşey yok. metobalizman tembel , bu sebeple hareketli olman lazım diyorlar. son iki üç senedir 7-8 kilo fazlalığım var. kilo ver reglin düzene girer diyorlar. acaba sende de kilo problemi var mı. kilo problemini 20-30 kilo fazlalık gibi düşünme bazen bir kilo fazlalık bile metabolizmayı değiştiriyor.
benim de 5-6 kilo fazlam var. ama bu ay cok şükür 15 gün gecikmeyle oldum. heralde bende de hareketsizlikden çünkü ogün biraz fazla spor yaptım ve adet oldum) şimdi her ay adet günüme yakın aynı hareketleri yapıcam.
kızlar kesinlikle kilo ile alakalı ben kilo verdiğimde her ay düzenli olurum ama kilo alayım gene aynı o yüzden belirli bi kilo verip o kiloyu korumak gerekli fazla vermek de düzensizliğe neden oluyo
birde unutmadan doğum kontürol hapı yumurtalıkları daha tembelleştiriyomuş ben dr a danışmada kullandım dr söyleyince çok kızdı bana kesinlikle kullanma dedi aklınızda olsun
merhaba ben senin gibi ilk regl olduğumdan beri düzensiz olurum hatta 3 ay regl olmadığımı bilirim
bende 4 ayrı dr gittim sonuç yumurtlama tembelliği yani vücud yapısı tedavisi yok dediler ama çocuk için engel değil
ben şuan 3.ye hamileyim 2. gebeliğimde yumurtlayı hızlandırı ilaç kullandım istersen dr a baş vurup sende kullanabilirsin hamile kalmanı kolaylaştırır
yaşın, kilon kaç canım
merhaba ben senin gibi ilk regl olduğumdan beri düzensiz olurum hatta 3 ay regl olmadığımı bilirim
bende 4 ayrı dr gittim sonuç yumurtlama tembelliği yani vücud yapısı tedavisi yok dediler ama çocuk için engel değil
ben şuan 3.ye hamileyim 2. gebeliğimde yumurtlayı hızlandırı ilaç kullandım istersen dr a baş vurup sende kullanabilirsin hamile kalmanı kolaylaştırır
yaşın, kilon kaç canım
Arkadaşlar dün çok kötü fenalaştım işyerinde. Bu yaşıma kadar ilk defa reglm gecikti.senağlama 5-6 gün....Bu zamana kadar çok düzenli gününden önce olurdum. Kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum dün sabahtan başlayan şiddetli baş ağrısı mide bulantısı oldu Akşam üzeri izin alıp eve gittim eve adım atmamla baş ağrım şiddetini arttırdı ve söylemesi ayıp midemi boşalttım. Ölücem sandım o an çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Saçımı başımı yoldum baş ağrımdan sonra ilaç aldım biraz iyi oldum. saat 10 a kadar uyumuşum . Kendime geldim bugün ama hala regl olmadım elim ayağım uyuşuyor şimdi.. Yarın büyük ihtimal doktora gidicem. Aslında bugünde giderdim ama korkuyorum . ve bugünde olmadım regl. Böyle bir durum yaşayan varmı başağrısı mide bulantısı gibi ... Bilmiyorum arkadaşlar ya hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok düzenli adet gören biriyim ben neden böyle oldu korkuyorum artık . Yarın cesaretimi toplayım gidicem doktora..:sm_confused:
ya ben de 3-4 yıldır oluyorum bu bi yıldır tam düzeldi derken 3 ay önce tekrar bozuldu düzeni geçenlerde oldum ama oldum mu olmadım mı o da ayrı soru leke leke geliyodu sizce benim sorunum ne ya ne yapmalıyım?
civan perçemi ve hayıt bitkileri, bütün kadınsal problemrde etkili, internetten araştırın mutlaka.
for women adlı bitkiselin içinde de bu 2 bitki ve biberiye var. ben de ağrı, ne düzensizlik, ne de şişkinlik kaldı. adet olduğumu bile anlamıyorum desem yeridir.
Yine de doktora sormadan içilmemeli böyle şeyler ne kadar bitkisel olursa olsun. Bazı bitkilerin de yan etkileri olabiliyor.
Hanımlar 27 yaşında bir bayanım 3 yıldır evliyim. Ademlerim yıllardır düzenli oluyordu. Son kontrolümü 14.01.2013 tarihinde yaptırdığımda hormonlarımın gayet aktif çalıştığını ve yumurtlama durumumun çok iyi olduğunu söylemişti doktorum. 8 Temmuz da adet olmam gerekiyordu fakat 4 ağustosta oldum. Temmuzdaki kpss sınavı yüzünden aşırı sitres yaptığımı ve bunun düzeleceğini söyledi doktorum. Fakat 2 Eylülde adet görmem gerekirken hala en ufak bir adet sancısı hissetmiyorum. Bu güne kadar çocuk düşünmemiştik. Yaklaşık 20 gündür deniyoruz gebelik testi negatif çıktı. Gecikmenin sebebi ne olabilir ve nasıl düzene girebilir. Bu durumdayken hamile kalabilir miyim? Sitrese bağlı adet düzensizliği gebe kalmamı engeller mi? Bu gün doktordaydım fakat tatmin edici cevaplar alamadım. Ultrasonla baktı herhangi bir kist yok dedi adet görecek gibi de durmuyosun olursamda çok az olacağımı söyledi. Moralim çok bozuk. 3 Ocak'a kadar gebe kalamazsam hormon testleri yaptırmam gerekecekmiş. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?