Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

çok şükür 28 temmuz da tam sahur vaktinde adet oldum çok sevinçliyim bakalım bidahaki ay inş.düzene girer ilk defa böyle çok uzadı...doktor randevumu iptal ettim...

ben de senelerdir adet düzensizliği yaşıyorum. doğum kontrol hapı kullanmadan kesinlikle düzenli regl olamıyorum. benim de genelde 1.5-2 ayda bir geliyor ama nadir de olsa 6 ay regl olmadığımı bilirim. sırf bu yüzden gitmediğim hastahane kalmamıştır herhalde. bir keresinde araştırma hastahanesine gittim. kontrol etmedikleri yerim kalmadı hiç birşey yok. metobalizman tembel , bu sebeple hareketli olman lazım diyorlar. son iki üç senedir 7-8 kilo fazlalığım var. kilo ver reglin düzene girer diyorlar. acaba sende de kilo problemi var mı. kilo problemini 20-30 kilo fazlalık gibi düşünme bazen bir kilo fazlalık bile metabolizmayı değiştiriyor.

benim de 5-6 kilo fazlam var. ama bu ay cok şükür 15 gün gecikmeyle oldum. heralde bende de hareketsizlikden çünkü ogün biraz fazla spor yaptım ve adet oldum) şimdi her ay adet günüme yakın aynı hareketleri yapıcam.

merhaba ben senin gibi ilk regl olduğumdan beri düzensiz olurum hatta 3 ay regl olmadığımı bilirim
bende 4 ayrı dr gittim sonuç yumurtlama tembelliği yani vücud yapısı tedavisi yok dediler ama çocuk için engel değil
ben şuan 3.ye hamileyim 2. gebeliğimde yumurtlayı hızlandırı ilaç kullandım istersen dr a baş vurup sende kullanabilirsin hamile kalmanı kolaylaştırır

yaşın, kilon kaç canım

kızlar kesinlikle kilo ile alakalı ben kilo verdiğimde her ay düzenli olurum ama kilo alayım gene aynı o yüzden belirli bi kilo verip o kiloyu korumak gerekli fazla vermek de düzensizliğe neden oluyo
birde unutmadan doğum kontürol hapı yumurtalıkları daha tembelleştiriyomuş ben dr a danışmada kullandım dr söyleyince çok kızdı bana kesinlikle kullanma dedi aklınızda olsun

Son düzenleme:

bence de kesinlikle doktora gidilmeden alınmamamlı doğum kontrol hapı. çünkü adet düzensizliğinin çeşitli nedenleri var. allah korusun kaş yapayım derken göz çıkmasın. ama her doğum kontrol hapları tembelleştirme yapmıyor. eğer çok iyi olanlarından kullanırsan birşey olmuyor. onların da ücreti biraz pahalı oluyor.

mrb.ben 11 aylık evliyim ve artık bebek düşünüyoruz.fakat ben 2 ayda bir yada 2 buçuk ayda bir adet oluyorum.yaklaşık 6 yıl öncesi filan doktora gitmiştim kilo alırsam adetimin düzene gireceğini söylemişti kilo aldım fakat hala aynı.yaklaşık 1 aydır da bebek için eşimle uğraşıyoruz.adet düzensizliğiyle hamile kalırmıyım yoksa doktora gidip ilaç kullanmalımıyım?

merhaba canım. benim yaşım 26 kilom 67, boyum da 170. ama gobeyım çıkmış ya((

Birkaç aydır fiziksel problemler yaşıyorum sanırım. Haziran ayında adetim normal oluyorken, Temmuz ayında adetim normal gününden önce bitti. Yani ikinci gün yoğundu tabi ama maksimum 6 günde biten adetim 4. günde bitti. Şu anda da çok yoğun bir adet dönemi yaşamadım. Yine 4 günde kesildi. Olurken de zaten çok yoğun olmadım bu ay. hamile olduğumu düşünmüyorum. Eşimle işimiz gereği üç kez ilişki yaşadık onda da korunduk. Yoğun çalışıyoruz ve il dışlarına çıkıyoruz. Korunmamıza rağmen bile geri çekilme yöntemiyle yaptı. Çocuk istemiyoruz henüz. Hastaneye de gidemedim. Annem rahatsız ve ona bakmam gerekiyor. Şu an izin aldım işimden anneme bakmak için. Bu kanamanın azalmasının sebepleri nelerdir sizce? hamile kalmam mümkün olmaz herhalde..

merhaba ben ilaçla adet olabiliyorum ama aynı zaman da çocuk istiyoruz ilacı bırakırsam da adet olamayacağım çıkmazdayım işte.

kızlar 21 yaşındayım 7-8 yıldır adet görüyorum..

şuan adetimin 3.günündeyim(son adetimden 40 gün sonra oldum )

3 gündür kuru pıhtı şeklinde adet oluyorum kan yok, ağrım sızım yok, kilolu birisi de değilim . kadın hastalıklarına bakıyorum bununla ilgili hiçbir bilgi belirti yok..

böyle bir şey başınıza geldi mi??????

merhaba,
ben bir süredir for women adında bir ürün kullanıyorum.
öncesinde adet dönemimde yaşadığım sıkıntılar gerçekten çok fazlaydı. hem ağrılarım çok oluyordu, hem düzensizdi hem de şiddetli kasık ağrıları çekiyordum. bu ürünü kullandığımdan beri hepsi bitti desem yeridir.

ya ben de 3-4 yıldır oluyorum bu bi yıldır tam düzeldi derken 3 ay önce tekrar bozuldu düzeni geçenlerde oldum ama oldum mu olmadım mı o da ayrı soru leke leke geliyodu sizce benim sorunum ne ya ne yapmalıyım?

ya ben de 3-4 yıldır oluyorum bu bi yıldır tam düzeldi derken 3 ay önce tekrar bozuldu düzeni geçenlerde oldum ama oldum mu olmadım mı o da ayrı soru leke leke geliyodu sizce benim sorunum ne ya ne yapmalıyım?

civan perçemi ve hayıt bitkileri, bütün kadınsal problemrde etkili, internetten araştırın mutlaka.

for women adlı bitkiselin içinde de bu 2 bitki ve biberiye var. ben de ağrı, ne düzensizlik, ne de şişkinlik kaldı. adet olduğumu bile anlamıyorum desem yeridir.

Yine de doktora sormadan içilmemeli böyle şeyler ne kadar bitkisel olursa olsun. Bazı bitkilerin de yan etkileri olabiliyor.

Hanımlar 27 yaşında bir bayanım 3 yıldır evliyim. Ademlerim yıllardır düzenli oluyordu. Son kontrolümü 14.01.2013 tarihinde yaptırdığımda hormonlarımın gayet aktif çalıştığını ve yumurtlama durumumun çok iyi olduğunu söylemişti doktorum. 8 Temmuz da adet olmam gerekiyordu fakat 4 ağustosta oldum. Temmuzdaki kpss sınavı yüzünden aşırı sitres yaptığımı ve bunun düzeleceğini söyledi doktorum. Fakat 2 Eylülde adet görmem gerekirken hala en ufak bir adet sancısı hissetmiyorum. Bu güne kadar çocuk düşünmemiştik. Yaklaşık 20 gündür deniyoruz gebelik testi negatif çıktı. Gecikmenin sebebi ne olabilir ve nasıl düzene girebilir. Bu durumdayken hamile kalabilir miyim? Sitrese bağlı adet düzensizliği gebe kalmamı engeller mi? Bu gün doktordaydım fakat tatmin edici cevaplar alamadım. Ultrasonla baktı herhangi bir kist yok dedi adet görecek gibi de durmuyosun olursamda çok az olacağımı söyledi. Moralim çok bozuk. 3 Ocak'a kadar gebe kalamazsam hormon testleri yaptırmam gerekecekmiş. :18:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben 2buçuk senelik evliyim. bu son 2 aya kadar sorunsuz günü gününe işleyen regl düzenm altüst oldu. Geçen ay 2 hafta arayla 1er hafta boyunca regl oldm. Temmuzun 5 inde ve 27sinde. Agustos Ayının 12sinde eşimle ilişkimiz oldu. ben en geç ağustosun 26sinde regl olmayı beklerken 8 günlük bi gecikme yaşadım. Bu arada tam regl olacagım günlerde hem eşimin bana ihanet ettiğini öğrendim şimdi boşanma sürecine girdik ve o finlandiyaya taşınıyor. üstelik dayım da beyin kanaması geçirdi. Ve hayatım alt üst oldu. 2gün önce gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Zaten korunmuştuk. Sadece emin olmak için yaptım. Sizce ne zaman regl olurum. ;Regl olcakmışım gibi ağrılarım 1 haftadır devam ediyor. Belim ve göguslerimde acılar var. Ve artık menepozlu gibi sıcak basmalarım oldu. doktor bir arkadaşım stresten diyor ama artık iyice panikledim. Şuan düşündüğüm son şey gebelik. yine de böyle bir ihtimal var mı. Yardımcı olun. Allah kafir kullarına bile bu acıyı yaşatmasın

canım ben de test yaptım bana da doktor üzüntüden dedi neden bilmiyorum bnde sordum soruşturdum. ne yapacağımı şaşırdm üzüntüden erken menepoza girenler varmış açıkcası bilmiyorum korkuyorum

merhaba kızlar,
benim de adetlerim 28- 35 günler arasında değişiyor.belli bir günüm yok.nadiren 40 güne kadar çıktığı oluyor.doktor bana POLİKİSTİK GÖRÜNÜMLÜ yumurtalığımın olduğunu söyledi.fakat kist görmediğini de söyledi.hormon testinde tüm değerlerim normal çıktığı için ilaçta yazmadı.böyle bir sorunla karşılaşan var mı kist falan olmadığı halde POLİKİSTİK GÖRÜNÜMLÜ YUMURTALIK NE OLABİLİR.? Hamile kalmak istiyorum lütfen cevap((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…