- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Doğum kontrol hapları adete zararlı oluyo. Bende kullanmıştım ama bıraktım. Zararlı benceNormalde 8 gün süren adetim zamanla iyice azaldı çarş günü sabah adet oldum bugün bitti bi gariplik yok mu sizce
Kansızlığım varmış dün dra gittim huzursuz bacak rahatsızlığım vardı sebebi buymuş
Acaba adetimin azalmasının da mı sebebi bu
Aramızda bunu yaşayan var mı
Bir de dkontrol ilacı kullanmaya başladıktan sonra 1 haftadan 4 güne düşmüştü
Şimdi 2 gün korkutuyo beni
bunu yaşıyorum ama yaştan kaynaklı bende, senin yaşın daha küçüktür ama bence doktora gitmelisin belkide ilaçlar yapıyordur...Normalde 8 gün süren adetim zamanla iyice azaldı çarş günü sabah adet oldum bugün bitti bi gariplik yok mu sizce
Kansızlığım varmış dün dra gittim huzursuz bacak rahatsızlığım vardı sebebi buymuş
Acaba adetimin azalmasının da mı sebebi bu
Aramızda bunu yaşayan var mı
Bir de dkontrol ilacı kullanmaya başladıktan sonra 1 haftadan 4 güne düşmüştü
Şimdi 2 gün korkutuyo beni
Biçok sebebi var demekki bende ilaca bağladım seninki neden bilemiyorum ilaçla beraber ağrılarım da kesildi ilk kez bu ay ağrı kesici almadan atlattımBende böyle bir konu açıcaktım. Bende hiç düzenli ilaç içmedim hayatımda hamilelik felanda yok zaten. Yaşımda genç . Ama 5 güne kadar süren reglim artık son altı aydır 2 gün sürer oldu. Acaba ne oluyor
28 im canım yaş ilerledikçe de oluyo sanırım kanın rengi bile değişti kiremit renginden hafif koyubunu yaşıyorum ama yaştan kaynaklı bende, senin yaşın daha küçüktür ama bence doktora gitmelisin belkide ilaçlar yapıyordur...
Biçok sebebi var demekki bende ilaca bağladım seninki neden bilemiyorum ilaçla beraber ağrılarım da kesildi ilk kez bu ay ağrı kesici almadan atlattım
Allah korusun ay ondan değildir günlerim hiç şaşmaz çok şükür sadece kısa sürüyoErken menopoz olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?