adet kanamasıyla ilgili

KALABALIKamaYALNIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
145
58
53
Ankara
Kızlar ilk 2 gün geceli gündüzlü kan gövdeyi götürüyor resmen... Çok ayrıntı vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama pedimde temiz yer kalmıyor. Bu kadar fazla olması normal mi. toplamda 5 gün sürüyor ama 2 gün bu şekilde yoğun oluyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum artık daha önce gideniniz var mı ya da normal mi? o 2 gün ölü gibi geziyorum...

Şöyle söyleyim benim de 3 gün anlattığınız gibi sürüyor. Sizin yine iyi. Bana da çok solgun hasta gibi durduğumu söylüyorlar. Kendimi o günlerde çok bitkin hissediyorum. Doktora da gittim hiç bir sorun olmadığını söylediler. Içiniz rahat etmiyorsa bir doktora görünün. Herkesin vücudu farklı. Bazı arkadaşlarımın 3 gün sürüyor bazılarının 10 gün.Herkes farklı sonuçta.

Bende de ilk iki gün çok yoğun.Sürekli kendimi kontrol etmem gerekiyor.Çünkü elbiseme kadar vardığı oluyor.Baya yoğun yani.
Bi sorun olduğunu sanmıyorum.

gerçekten mi? biraz rahatladım. tabi herkesin bünyesi farklı yine de doktora gitmeyi düşünüyorum ama malum adet düzenleyici gibi ilaçlar verirse diye de korkuyorum rahimle ilgili rahatsızlıklar ya da ilaçlar oldum olası korkutmuştur beni.. demir eksikliği de var ben de vücudum demir tutmuyor bu yüzden bi sorun yaşıyorum..

Benim de öyle. Hatta her ay 1 gün devamsızlık yapmak zorunda kalıyorum. Yataktan çıkamıyorum ölü gibi gezmek değil ölü gibi yatmak olarak adlandırıyorum halimi Ayrıntıya girmek istemiyorum ama ilk gün önlem üstüne önlem almama rağmen çarşafa geçmesini engelleyemiyorum.

Korkmana gerek yok canım benimde bu şekilde idi 4 gün sürer ama 2 günü yatak döşek sonunda doktor bana doğum kontrol hapı verdi ,adet kanamasını azaltıyor ....

Yine gece pedi kullanıyorum ama en azındna devamlı kontrol etmiyorum ee bide artık 30 yaşı devirdim daha normalim ...

Canım tabikide bu kişiden kişiye değişir..Ama yinede bir doktora görün bence..Bendede önceleri herşey normaldi son 1 yıldır seninle aynı sorunu yaşamaya başladım birde üzerine acayip sancı çekiyordum..doktora gittim miyom çıktı rahmimde ve 15 gün önce ameliyat oldum miyomlarımı aldılar...ihmal etme mutlaka görün inşallah birşey yoktur için rahat eder en azından..

Benim de sizin anlattığınız gibi çok yoğun oluyordu. Çok gittim doktora. Her şeyin normal olduğunu söylediler. Son gittiğim doktor Prolaktin hormonuna bir bakalım dedi. O akıl etti yani. Gerçekten de yüksek çıktı ve o yüzden bu kadar fazla geliyormuş. İlaç kullandım ve hormon seviyesi normale gelince kanama da normale döndü :) Siz de özellikle doktora söyleyin prolaktin seviyesine bakmak istediğinizi daha önce yüksekti düzelmiş mi bir onu öğrenmek istiyorum falan deyin

teşekkür ederim bu bilgi benim için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…