- 29 Aralık 2024
- 2.075
- 1.122
- 48
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Valla değerlendirdik ne olur ne olmaz diye ama ilişki sonrası leke geldi yine inşallah artmazYa bence bu yaşadıklarımız 2.defa yumurtlama değil bence çünkü regl gününden 1 2 günce yumurtlama sanmiyorum hadi bebisten olsun Allahim
Ya şu günler hızlıca geçseydi bi
Sende pcos varya geçen aylarda böyle olmusmuydu hen leke için hemde 2 kez yumurtlama tarzı bisey olmusmuyduValla değerlendirdik ne olur ne olmaz diye ama ilişki sonrası leke geldi yine inşallah artmaz
Naptin canim tekrar test yaptinmiValla değerlendirdik ne olur ne olmaz diye ama ilişki sonrası leke geldi yine inşallah artmaz
Yol canım test yapmadım da adet olacam gibi hissediyorum belim ağrımaya başladıNaptin canim tekrar test yaptinmi
3 gündür benimde bel ağrım var ve bugünde kasık ağrım var oldu olacak gibi takvime göre bugün olmam gerekiyoYol canım test yapmadım da adet olacam gibi hissediyorum belim ağrımaya başladı
Hafif kahveye yakın biraz leke gelmiş ama devamı gelmedi daha3 gündür benimde bel ağrım var ve bugünde kasık ağrım var oldu olacak gibi takvime göre bugün olmam gerekiyo
Geldi gelecek diye ödüm kopuyorHafif kahveye yakın biraz leke gelmiş ama devamı gelmedi daha
2 gündür oluyo demi bugünden sonra yine gelirseGeldi gelecek diye ödüm kopuyor
Dün pembe leke geldi bugünde pembe kahve karışık leke geldi2 gündür oluyo demi bugünden sonra yine gelirse
Sağ kasıkta batma var halaDün pembe leke geldi bugünde pembe kahve karışık leke geldi
Kan testi verdin mi??Sağ kasıkta batma var hala
Yok canım vermedim normalde dün bugün adet günüm belki adet olurum diye bekliyorum adet olmazsam zaten pazar Doktor kontrolü var direkt doktora giderimKan testi verdin mi??
Ay hadi bakalım.. Benim testlerim de böyle koyulaştı son 3 gündür senin de öyle mi olduuYok canım vermedim normalde dün bugün adet günüm belki adet olurum diye bekliyorum adet olmazsam zaten pazar Doktor kontrolü var direkt doktora giderim
Benim daha koyuydu canımAy hadi bakalım.. Benim testlerim de böyle koyulaştı son 3 gündür senin de öyle mi olduu
Kaç gün kala? Benim 8-7-6 gün kala testler daha da koyulaşıyorBenim daha koyuydu canım
Bugün ve dün adet günüm normalde 3-4-5 mayos koyuydu 6 sında çatlama oldu pembe alıntı geldi dün bugünde pembe kahve karışık leke geldiKaç gün kala? Benim 8-7-6 gün kala testler daha da koyulaşıyor
Bizim son 3 gün kalasiya hep koyuydu sonra birden siliklestiKaç gün kala? Benim 8-7-6 gün kala testler daha da koyulaşıyor
Ay inşallah regl olmazsin canim yaBugün ve dün adet günüm normalde 3-4-5 mayos koyuydu 6 sında çatlama oldu pembe alıntı geldi dün bugünde pembe kahve karışık leke geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?