elif nasılsın canım doktordan geldim yeni moralim bozuldu bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış çok korkuyorum ona bişey olacak diye
nur canım hayırlı olsun bebişn kesesini görmüşsünüz.diğer şeyleri kafana takma inşallah sorunsuz hayırlı bir gebelik yaşarsın.rabbimden hep hayırlısını ve sağlıklısını isteyip sabırla bekliyoruz.dilerim bebişinde rabbim de seni üzmicek bu bekliyişi güzel mükafatlandırıcak.gönlünü ferah tut aklına güzel şeyler getir ne sen onu ne de o seni bırakmıcak Allah'ın izniyle.
selam kızlar ben ekim hamişleri arasındaydım ama malesef pazartesi günü bebeğimin kalp atışı olmadıgı için kürtajla aldılarbirdaha hamiş kalmayı planladığımızda allahın izniyle gene bu listeye gelicem kızlar..
herkese şans getirsin inşallahhh...bol hamişli aylar diliyorumm...
canım benim çok geçmiş olsun Allahım tekrar kavuştursun inş
elif nasılsın canım doktordan geldim yeni moralim bozuldu bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış çok korkuyorum ona bişey olacak diye
selam kızlar ben ekim hamişleri arasındaydım ama malesef pazartesi günü bebeğimin kalp atışı olmadıgı için kürtajla aldılarbirdaha hamiş kalmayı planladığımızda allahın izniyle gene bu listeye gelicem kızlar..
herkese şans getirsin inşallahhh...bol hamişli aylar diliyorumm...
canimm yaa hicc kirilmadimm vallahii renkk olsunn diyee oyle yazdimm hic oyle olurmuuu ..ben birazz sakaciyimdda asill sizz kusuraakmayinn a.s.canım ben çıkıyorum sen geliyorsun sen geliyorsun ben çıkıyorum.bitanem arkadaşlar kırılmışlar sana benim yüzümden.kusura bakma.buralardayım şimdilik canım....
:1hug:
canimm yaa hicc kirilmadimm vallahii renkk olsunn diyee oyle yazdimm hic oyle olurmuuu ..ben birazz sakaciyimdda asill sizz kusuraakmayinn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?