adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ne olur kafaya takmayın kendi haline bırakın.beyin kısırlıgı diye birsey varmış.çok kafaya takınca olmuyomus.herseyin hayırlısı.allah bütün isteyenlere versin.birde iliskiden sonra sabaha kadar sağa dönüp yatın.hic kalkmayın.

Kızlar ben de bu ay oldum 3.denememşizdi,duyduğum herşeyi denedim.ayağa kalkmadım ,ayaklarımı diktim,vitaminler kürler ama yok.kafaya takmamayı nasıl başaracağız bilmiyorum.

elif nasılsın canım doktordan geldim yeni moralim bozuldu bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış çok korkuyorum ona bişey olacak diye

elif nasılsın canım doktordan geldim yeni moralim bozuldu bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış çok korkuyorum ona bişey olacak diye

nur canım hayırlı olsun bebişn kesesini görmüşsünüz.diğer şeyleri kafana takma inşallah sorunsuz hayırlı bir gebelik yaşarsın.rabbimden hep hayırlısını ve sağlıklısını isteyip sabırla bekliyoruz.dilerim bebişinde rabbim de seni üzmicek bu bekliyişi güzel mükafatlandırıcak.gönlünü ferah tut aklına güzel şeyler getir ne sen onu ne de o seni bırakmıcak Allah'ın izniyle.

Nurcummmmmmmmmmm kıyamam sana keseyi gördün ya hiç korkma yakında bebişi de göreceksin işallah.Bebeğin rahim ağzına yakın olması demek ki sana en az ilk 3 ay ilişki yasak ,tehlikeli olabilir.Ayrıca bol bol dinlenip ağır iş yapmayacaksın,olur mu tatlım.Allaha emanet olsun bebişin hiç korkma...bizim foruma geçsene,oraya geçiyorum ben.öptüm canım.

çok sağol canım benim kendimi çok kötü hissettimsenağlamasenağlama Allahım onu benim elimdn almasın inş:Saruboceq::Saruboceq:

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş
seda_sarı................hamişşşşş
teacher_rose...........hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

asyacan7.....................30 ekim?

KASIM::Saruboceq:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
Neskaya82...................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

yarından itibaren kasım hamiş listemizi başlıyoooooo....:sm_cool:

selam kızlar ben ekim hamişleri arasındaydım ama malesef pazartesi günü bebeğimin kalp atışı olmadıgı için kürtajla aldılar birdaha hamiş kalmayı planladığımızda allahın izniyle gene bu listeye gelicem kızlar..

herkese şans getirsin inşallahhh...bol hamişli aylar diliyorumm...

canım benim çok geçmiş olsun Allahım tekrar kavuştursun inş

canım benim çok geçmiş olsun Allahım tekrar kavuştursun inş

çok teşekkür ederim hayatım allah kimseye yaşatmasın sizleri melekleriniz korusun..genede diyorumm ama hamile kalabildiğimi öğrendim çok şükür o duyguyu tattım:Saruboceq: herkes tatsın inş. sağlıkla kucağımıza alalım

geçmiş olsun benimde bebeğimi bu sebepten almışlardı ama zaman herşeyin ilacı

Ya arda nerdesin?artik pas vermiyorsun bana.üzülüyorum ama bak.insan arada bir girer.sen olmayinca olmuyor ama.hadi neredeysen gel çokSIKILDIM ama ben....

cancer çok üzüldüm canım.allah bir daha yasatmasın böyle üzücü bir olay.insallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.senin de dediğin gibi bir sorunun olmadıgını hamıle kalabildiğini öğrendin.hayırlısı böyleymiş demekki.

nurcum sakın moralini bozup da bebişini sıkma canım.bebişine bir sey olmayacak tatlım.ne kadar sıkıntılı hamişlik gecırıp de saglıklı bir sekılde kucagına alanlar var.allah istedikten sonra hiç birsey olmaz.ama kendine dikkat etmeyi de ihmal etme.insallah bizde bebişimizin kokusunu içimize cektiğimiz günleri görecegiz

:1hug:
canım ben çıkıyorum sen geliyorsun sen geliyorsun ben çıkıyorum.bitanem arkadaşlar kırılmışlar sana benim yüzümden.kusura bakma.buralardayım şimdilik canım....
canimm yaa hicc kirilmadimm vallahii renkk olsunn diyee oyle yazdimm hic oyle olurmuuu ..ben birazz sakaciyimdda asill sizz kusuraakmayinn a.s.

nur _84 canimm kendine dikatt ett .allahimin izniyle saglikli hamislikk gecireceksinn hepp pozitiff dusunncanimm a..
cancerrcimm sende enim gibi olmususnn demekk hayirlisi buymus buuyk gecmis olsunn . allahimmm hakkimizda nasil hayirli gormusse onu nasipp etsinn olsunn birgunn anne olcagizz bizdee umutt kaybetmek yokkk tamammi a.s.

:Saruboceq:
:1hug:
canimm yaa hicc kirilmadimm vallahii renkk olsunn diyee oyle yazdimm hic oyle olurmuuu ..ben birazz sakaciyimdda asill sizz kusuraakmayinn a.s.

olurmu ya sorun değil sadece o daha yakın davrandı anladı o kadar.yeni olduğum için herkesin bir grubu dolayısıyla kabullenme sorunu oldu sadece arda yapmadı.zor günler geçiriyor bende ona destek olmaya çalışıyorum.ve onu seviyorum.sizleride....:Saruboceq:
dualarım hepimiz için...

herkese iyi geceler arkadaşlar nasılsınız nur_84 cnm keseyi görmüşssün tebrikler ve sakın üzülme ben eminim bebişin sana sıkı sıkı tutunuyodur ne kadar sabırsızlıkla onu beklediğini biliyodur cnm bol bol dua et Allah esirgesin bebişini biraz da bizler için dua et olurmu Allah ım bizlerede nasip etsi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…