adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

cancer canım çok üzüldüm ama bundada bir hayır vardır arkadaşım beterin beterini düşünerek ALlaha sığınmaktan başka çaremiz yok Rabbim tez vakit tekrar hamiş kalmanı ve hayırlısıyla kuccağına almanı nasip etsin inşallah

nur84 canım sende sakın stres yapma düşünki sen ne kadar stres yaparsan yap bebişinin seni bırakacağı varsa bırakacak yada ne kadar kötü bir durum olursa olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunacaksa tutunacak yani heppimiz alnımıza yazılanı yaşamak zorundayız haa tedbirini aldınmı aldın doktora göründün söylediklerini yaptın gerisi Allaha kalmış taktiri ilahi yani demem oki stres yapıpta bebişini strese boğma görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler seninleyiz tatlım

arda yaşıyormusun bir sorunmu var mesajlarım havada asılı kalıyor

kayra dillere düştük iyi mi?aramızda dedikodu çıkacak biz sadece arkadaşız ama değilmi?canım ya ben de seni öyle bi özlemişim ki bi eşim aradığında bi de seni burda yakaladığımda çok mutlu oluyorum inan.nasılsın?umarım iyisindir.

evet aramızda ask başladı itiraf ediyorum.ha biliyormusun sayfanın birinde biri ismimle alay etmiş erkek ismiymiş.iyiyim bitanem saol.sen nasılsın?evet ya bu olmuyor ben girdiğimde olmuyorsun yada sen girince ben olmuyorum çözelim şu işi...

heyyyo sonunda burda yakaladım işte seni konuş bakalım şimdi ne alemlerdesin?umarım çok üzmemişsindir kendini hastalandığın için.gerçi yorumlarından gayet güçlü olduğunu hissettim.iyi gördüm seni.canım ya konya ya gideceğini yazmışsın.ben konya da okumuştum.yarı memleket sayılır benim için orası.çok severim konyayı.mevlana hz.'ne uğrarsan beni ve burda dua bekleyen herkesi de kat dualarına canım.umarım sen de güzel haberlerle dönersin ordan.ben de önümüzde ki ay gelirim belki malatyaya.belli değil ama tavsiye ettiğin doktora görünücem.rabbim aratıyo napalım çekecek çilemiz varsa çekicez.herşey Allahtan.

canım konya işi yattı ben yumurta takibi için güvendiğim için gidecektim ama test sonuçlarım iyi çıktı bu ayda gelme dedi.üzülmedim dersem yalan olur ama çabuk atlattım.kısmet diyorum çevremdeki insanlarda ayakta tutmak adına uğraşıyorlar.kardeşlerim geldi yarında annem geliyor bu ay bebek fikrini atmam lazım beynimden.doktor bugün psikiyatrise git dedi sorun yok ama beynin izin vermiyor falan dedi.ha bu arada özledim seni...

birde sana attığım mesajlar havada kaldı çok üzüldüm dedimki ellerini çekmiş benden.yokluğun üzdü valla.bu kadar sessiz kalma.senin sessizliğin boğuyor.

sana dua etmem için bir yerlere gitmeme gerek yok duam günlük sözlerim gibi oldu.bu sitede isteyen herkese inan 5 vakit dua ediyorum.çünkü acımızın adı aynı

Son düzenleme:
nerelere takılıyorsunki bu kadar geç cevap veriyorsun bana.bekliyorum yoksun.neyse ben seni oyalamayayım.iyi geceler.ve dualarımda olduğundan hiç şüphen olmasın.

birde sana attığım mesajlar havada kaldı çok üzüldüm dedimki ellerini çekmiş benden.yokluğun üzdü valla.bu kadar sessiz kalma.senin sessizliğin boğuyor.

kız ben forumu değil seni takip eder oldum burda.inan belki çok fazla karşılaşamıyoruz ama hep aklımdasın.ne yazdın ne durumdasın iyimisin diye girer oldum.ama fazla giremedim bu hafta çünkü okulda çok yoruluyorum ve kendimi akşama kadar yatağa hapsediyorum.malum eşimden de ayrıyım tek arkadaşım şu bilgisayar koca evde.bir de ben yumurtlama takibi bile yapsam pek de işme yaramaz biz kocamla ayda bir zor bir araya geliyoruz.gerçi ben hamiş olsam burda tek başıma nasıl olucak onu da hiç düşünmeden istiyorum işte.rabbim belkide bu yüzden izin vermiyo.hayırlısı diyorum.sen de hep aklımda ve dualarımdasın.forumdaki diğer arkadaşlar da alınmasın inan onlarında her msjını okuyup onlar içinde dua ediyorum.bu arada ben de seni özledim.naniknanik

kayra hala buradasın iyi misin.uykun yook galiba seni burda yalnız bırakıp gitmek te istemediğimden forumdan çıkamıyorum.canını sıkan bişeyler yoktur umarım.hadi bak uykum geldiii:1closedeyes:

uzun zaman oldu girmeyeli ben bu ay da adet oldum artık umudum kalmadı 6 ay bitti sorun yok deniliyor ama yok işte olmuyor

uzun zaman oldu girmeyeli ben bu ay da adet oldum artık umudum kalmadı 6 ay bitti sorun yok deniliyor ama yok işte olmuyor

seni çok iyi anlıyorum zeynepela.ama burda senin gibi o kadar çok kadın var ki ve her biten ümit yerine başka ümitlere bırakıyo.olmuyo bırakayım diyemiyosun yine yeniden ümitleniyosun işte bu inançla hiç ummadığın bir anda hamiş olduğunu öğreniyosun.belki de böylesi zor elde edileni daha çok mutlu ediyo.inşallah bu duyguyu sende Allah'ın izniyle tadıcaksın.bende 10. ayı geride bıraktım ama olmadı.yılmak yok sabır ve inançlı olup bol bol dua edip Allah' a sığın canım.:1hug:

çok teşekkür ederim destek olduğun ve beni anladığın için. hep Allah'a sığınıyorum ama bunalıyorum. hayırlısı olsun inşallah en kısazamanda hamile kalırız...

zeynep ben de 13 ay denedim, her testimiz esime de bana da yapildi, her sey cok normal, tuplerim tamamen acik, cok iyi duzenli yumurtluyorum, yumurtlama gunlerimi anliyorum da usteune ustluk, spermler gayet saglikli, kist falan hicbir sey yok bende ama olmuyor iste guzelim. ayrica cok iyi biliyorum ki, ilk alti ay olmamasi cok normal. ortalamalar ilk sekiz ay icinde genelde. kendini bosuna uzme, bir sperm testi yaptirin istersen, bu seni rahatlatir, sonra iki uc ay daha bekleyip senin testlerin yapilabilir. bu islemleri zamana yaymak daha kolay oluyor. ama Insallah hicbirine gerek kalmaz ve onumuzdeki ay hamile kalirsin hihoyyyt. hic mmorelini bozma guzelim bak adetime iki uc gun kaldi biliyorum gene olmadi benim gibileri dusun ve haline sukret; umudunu yitirme sakin.

kızlar 6 gün sonra sonucu ögrenecegim ne hissedecegimi inanki bilmiyorum sanki bir boşluk içindeyim gözlerimi kapatsamda açtıgımda cuma günü olsa ne güzel olurdu.

sevgili arkadaşlarım hepinize günaydın ve iyi pazarlar diliyorum.umarım hepinizin sağlıkları ve moralleri bomba gibidir.sevgili kayra ve arda yazılarınızı takip ediyorum ikinizin diologu aranızda kurduğunuz samimi iltişim gerçekten çok hoş.aranızdaki güzel muhabbet daim olsun inşallah.sevgili kayracım yazılarını okudum büyük acı yaşamışsın allah o güzel kalbine böyle acılar bir daha yaşatmasın.bende 10 yıldan sonra ikinci gebeliğim için yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum olmuyor.tüm kalbimle diliyorum önce allah senin gibi arkadaşlarıma gebeliği nasip etsin.......tabiki ardaya ve tüm arkadaşlarıma

kocaman yüreğin için teşekkür ederim.herşey bizim gibi aciz kullar için.yaradanım bu dünyada benim içinde böyle bir sınav uygun görmüş.beterinden saklasın bunu unutturacak acı vermesin diliyorum.ardayla iletişimimiz benide şaşırtıyor ama ona karşı garip bir sevgi duyuyorum sanırım onu çok iyi anladığımdan onunda beni anlamasından kaynaklı.aslında mesafe yada bilinmezlik insanların yakınlaşmasına engel değil.mesafe koymadığımızdan yaralarımıza sevgiyle dokunmayı bildiğimizden kaynaklanıyor.yüreğimiz kocaman seninki gibi.duyarlı oldukça birbirimizin acısına ve neşesine herşey daha güzel oluyor.biz kulların acizane birer duası rabbimizin şefkatini üzerimize çekiyor.sanırım en doğrusu ve en güzeli bu.ben foruma üye olduğumdan bu yana hamile olan olmayan herkese dua ediyorum.herkes böyle olursa nice arda ve kayra olur bu sitede.sana gelince tekrar teşekkür ederim yarama bu kadar sevgiyle ve kocaman bir duayla yaklaştığın için.yüreğinden geçeni hayırlısıyla rabbim eline versin.sağolasın.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…