kayra dillere düştük iyi mi?aramızda dedikodu çıkacak biz sadece arkadaşız ama değilmi?canım ya ben de seni öyle bi özlemişim ki bi eşim aradığında bi de seni burda yakaladığımda çok mutlu oluyorum inan.nasılsın?umarım iyisindir.
heyyyo sonunda burda yakaladım işte seni konuş bakalım şimdi ne alemlerdesin?umarım çok üzmemişsindir kendini hastalandığın için.gerçi yorumlarından gayet güçlü olduğunu hissettim.iyi gördüm seni.canım ya konya ya gideceğini yazmışsın.ben konya da okumuştum.yarı memleket sayılır benim için orası.çok severim konyayı.mevlana hz.'ne uğrarsan beni ve burda dua bekleyen herkesi de kat dualarına canım.umarım sen de güzel haberlerle dönersin ordan.ben de önümüzde ki ay gelirim belki malatyaya.belli değil ama tavsiye ettiğin doktora görünücem.rabbim aratıyo napalım çekecek çilemiz varsa çekicez.herşey Allahtan.
birde sana attığım mesajlar havada kaldı çok üzüldüm dedimki ellerini çekmiş benden.yokluğun üzdü valla.bu kadar sessiz kalma.senin sessizliğin boğuyor.
uzun zaman oldu girmeyeli ben bu ay da adet oldum artık umudum kalmadı 6 ay bitti sorun yok deniliyor ama yok işte olmuyor
seni çok iyi anlıyorum zeynepela.ama burda senin gibi o kadar çok kadın var ki ve her biten ümit yerine başka ümitlere bırakıyo.olmuyo bırakayım diyemiyosun yine yeniden ümitleniyosun işte bu inançla hiç ummadığın bir anda hamiş olduğunu öğreniyosun.belki de böylesi zor elde edileni daha çok mutlu ediyo.inşallah bu duyguyu sende Allah'ın izniyle tadıcaksın.bende 10. ayı geride bıraktım ama olmadı.yılmak yok sabır ve inançlı olup bol bol dua edip Allah' a sığın canım.:1hug:
uzun zaman oldu girmeyeli ben bu ay da adet oldum artık umudum kalmadı 6 ay bitti sorun yok deniliyor ama yok işte olmuyor
sevgili arkadaşlarım hepinize günaydın ve iyi pazarlar diliyorum.umarım hepinizin sağlıkları ve moralleri bomba gibidir.sevgili kayra ve arda yazılarınızı takip ediyorum ikinizin diologu aranızda kurduğunuz samimi iltişim gerçekten çok hoş.aranızdaki güzel muhabbet daim olsun inşallah.sevgili kayracım yazılarını okudum büyük acı yaşamışsın allah o güzel kalbine böyle acılar bir daha yaşatmasın.bende 10 yıldan sonra ikinci gebeliğim için yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum olmuyor.tüm kalbimle diliyorum önce allah senin gibi arkadaşlarıma gebeliği nasip etsin.......tabiki ardaya ve tüm arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?