kocaman yüreğin için teşekkür ederim.herşey bizim gibi aciz kullar için.yaradanım bu dünyada benim içinde böyle bir sınav uygun görmüş.beterinden saklasın bunu unutturacak acı vermesin diliyorum.ardayla iletişimimiz benide şaşırtıyor ama ona karşı garip bir sevgi duyuyorum sanırım onu çok iyi anladığımdan onunda beni anlamasından kaynaklı.aslında mesafe yada bilinmezlik insanların yakınlaşmasına engel değil.mesafe koymadığımızdan yaralarımıza sevgiyle dokunmayı bildiğimizden kaynaklanıyor.yüreğimiz kocaman seninki gibi.duyarlı oldukça birbirimizin acısına ve neşesine herşey daha güzel oluyor.biz kulların acizane birer duası rabbimizin şefkatini üzerimize çekiyor.sanırım en doğrusu ve en güzeli bu.ben foruma üye olduğumdan bu yana hamile olan olmayan herkese dua ediyorum.herkes böyle olursa nice arda ve kayra olur bu sitede.sana gelince tekrar teşekkür ederim yarama bu kadar sevgiyle ve kocaman bir duayla yaklaştığın için.yüreğinden geçeni hayırlısıyla rabbim eline versin.sağolasın.:Saruboceq:
sevgili arkadaşlarım hepinize günaydın ve iyi pazarlar diliyorum.umarım hepinizin sağlıkları ve moralleri bomba gibidir.sevgili kayra ve arda yazılarınızı takip ediyorum ikinizin diologu aranızda kurduğunuz samimi iltişim gerçekten çok hoş.aranızdaki güzel muhabbet daim olsun inşallah.sevgili kayracım yazılarını okudum büyük acı yaşamışsın allah o güzel kalbine böyle acılar bir daha yaşatmasın.bende 10 yıldan sonra ikinci gebeliğim için yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum olmuyor.tüm kalbimle diliyorum önce allah senin gibi arkadaşlarıma gebeliği nasip etsin.......tabiki ardaya ve tüm arkadaşlarıma
ardacım canım nerdesin sen yine ya?hafta sonu bitti görüşemedik.umarım kafaya takıp üzülmüyorsundur.küser ve kızarım bak sana.yapma bitanem tamammı?
Kadınlar Kulübünün güzel insanları herkese selamlar olsun.bu forum evim gibi.aradığım sevgi,ilgi,arkadaşlık,dostluk adına herşey burada.bir amaç için rabbim bizi burda biraraya getirmiş.bebiş arayışım bana sizleri buldurdu.rabbim o kadar büyük ki hamile kalmak için geçmiş olduğum bu zor yollarda sizleri karşıma çıkardı.bu sadece benim için değil bu sitede gönül bağı kurmuş her arkadaşım için aynı eminim ki.dualarımız hep karşılıklı kimse kendi için dilediklerini diğerlei içinde istememezlik etmiyo.hatta bazen kendimizden vazgeçip karşımızdakine dualar eder olduk.Allahım bu bebek arayışıyla yüreklerimizi büyüttü içine herkesi almamızı sağladı.burda çok güzel şeyler öğreniyoruz.en yakın dostumuzla bile paylaşamıcağımz duyguları burda paylaşıyoruz.o kadar samimiyiz ki bu samimiyet bizi birbirimize özel kılıyo.sevgili kayram da ,burda bulunan diğer arkadaşlarım da kalbinin güzelliğiyle birbirimize kucak açtıkça bebek hasretiyle yanan yüreklerimiz birbirine kenetleniyo.yani herşey bu kadar basit aslında.
oozlemcim senin yüreğinde bizim gibi ki bu bunu sende farkedip dile getiriyosun.Allahım senin de bu yolda yardımcın olsun.:teselli:Şeniz
sevgili ardacım ,hafta sonu gezip eğlenmene imrenmedim dersem yalan olur.çünkü çalışıyorum vede başka üzüntülerim var.bu üzüntülerim hamileliğin dışında.cenabı allah beni sabrımla imtihan ediyor ama yoruldum mücadele etmekten . bunada şükür diyorum.iyiki sizler varsınız en azından bir nebzede osun çok yoğun olduğum şu an da duygularımı sizlerle paylaşıyorum......:çok üzgünüm:
şükürler olsun allahıma ardacım buradasın
ardacım canım benim inan buradan başka hiçbir yere girmiyorum.sana bakınıyorum bazen arkadaşlar msj atmış oluyor cevap yazıyor çıkıyorum.biliyorsun burası benim için seninle anlamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?