adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

ardacım canım nerdesin sen yine ya?hafta sonu bitti görüşemedik.umarım kafaya takıp üzülmüyorsundur.küser ve kızarım bak sana.yapma bitanem tamammı?

sevgili kayra iyi dileklerine bende hem fikirim.bende hamile kalmak için yüreğini dualarına bogmuş arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.allah hepimizin duasını kabıl eylesin.bugün sitede sorun var heralde yaklaşık 2-3 saattir giremiyordum.neyse bunada çok şüküra.a.s

Kadınlar Kulübünün güzel insanları herkese selamlar olsun.bu forum evim gibi.aradığım sevgi,ilgi,arkadaşlık,dostluk adına herşey burada.bir amaç için rabbim bizi burda biraraya getirmiş.bebiş arayışım bana sizleri buldurdu.rabbim o kadar büyük ki hamile kalmak için geçmiş olduğum bu zor yollarda sizleri karşıma çıkardı.bu sadece benim için değil bu sitede gönül bağı kurmuş her arkadaşım için aynı eminim ki.dualarımız hep karşılıklı kimse kendi için dilediklerini diğerlei içinde istememezlik etmiyo.hatta bazen kendimizden vazgeçip karşımızdakine dualar eder olduk.Allahım bu bebek arayışıyla yüreklerimizi büyüttü içine herkesi almamızı sağladı.burda çok güzel şeyler öğreniyoruz.en yakın dostumuzla bile paylaşamıcağımz duyguları burda paylaşıyoruz.o kadar samimiyiz ki bu samimiyet bizi birbirimize özel kılıyo.sevgili kayram da ,burda bulunan diğer arkadaşlarım da kalbinin güzelliğiyle birbirimize kucak açtıkça bebek hasretiyle yanan yüreklerimiz birbirine kenetleniyo.yani herşey bu kadar basit aslında.
oozlemcim senin yüreğinde bizim gibi ki bu bunu sende farkedip dile getiriyosun.Allahım senin de bu yolda yardımcın olsun.:teselli:Şeniz

ardacım canım nerdesin sen yine ya?hafta sonu bitti görüşemedik.umarım kafaya takıp üzülmüyorsundur.küser ve kızarım bak sana.yapma bitanem tamammı?

canım ya burdayım ama ben varken sen yoksun sen varken de ben.hafta sonuda hep arkadaşlarla beraberdik biraz kafa dağıttım iyi oldu aslında.merak etme canım kafaya takmamak için kendimi oyalıcak herşeyi yapmaya çalışıyorum.bu arada sen nler yaptın?iyisin değil mi?

sevgili ardacım ,hafta sonu gezip eğlenmene imrenmedim dersem yalan olur.çünkü çalışıyorum vede başka üzüntülerim var.bu üzüntülerim hamileliğin dışında.cenabı allah beni sabrımla imtihan ediyor ama yoruldum mücadele etmekten . bunada şükür diyorum.iyiki sizler varsınız en azından bir nebzede osun çok yoğun olduğum şu an da duygularımı sizlerle paylaşıyorum......:çok üzgünüm:

nur nasılsın canım?bulantıların falan nasıl?hepsinden önemlisi yiğenimiz nasıl?dikkat et kendine tamammı...

canım umarım sıkıntın gelir geçer.paylaşmak isersen biz burdayız.yanındayız.derdi veren rabbim dermanınıda biranönce verir inşallah.Allah yardımcın olsun.kendine dikkat et :1hug:

bak yine burddasın ama cevap vermiyosun ki kayracım sen başka yerlerde mi yazıyon söyle oraya geleyim canım benim

burcu nasılsın canım bayadır görüşmüyoruz

Son düzenleme:
buralardayım ama karşılaşamıyoruz hanfendi gezmekten fırsat bulamıyorki girip hatır sorsun

yk be güzelim tam sana yazdım yiğenlerim geldi onlarla oturdum şimdi gittiler

ardacım canım benim inan buradan başka hiçbir yere girmiyorum.sana bakınıyorum bazen arkadaşlar msj atmış oluyor cevap yazıyor çıkıyorum.biliyorsun burası benim için seninle anlamlı

ardacım canım benim inan buradan başka hiçbir yere girmiyorum.sana bakınıyorum bazen arkadaşlar msj atmış oluyor cevap yazıyor çıkıyorum.biliyorsun burası benim için seninle anlamlı

canım ya sağolasın şimdi bende evimde olsaydım sende bana gelseydin şöyle iki lafın belini kırsaydık.bu arada mutfakla bilgisayar arası mekik dokuyorum.yemek yanacak diye korkuyom.pembe dizilerden sonra kadınları işten güçten alıkoyan tek yer burası oldu.artık pembe dizide kalmadı hoş.demek herkes burda:jeyyar:

selam kızlar geri sayım başladı adetime 7 gün var daha ama sonucu ögrenmeme4 veya 5 gün var sabırsızlanmaya başladım

kızlar nasılsınız beşgün kaldı sabırsızlanıyorum kızlar.hesaplayıcılara göre 3 gün kaldı yaaaa allahım nolur hadi bu ay beni sevindiiiiiir.bu kızların bu ay yüzünü güldür yarabbim.

hadi arkadaşlar inşallah.rabbim inşallah bu ay burada bulunan beklemede olan herkesi sevindirir.beni ve ardacığımıda tabi.gönlünüzden geçen gerçek olsun arkadaşlar.dualarım sizlerle.başı çekinde gelelim bizde arkanızdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…