adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

ah ah ne güzel olurdu valla.ben yemek yapmayıda bilmiyorum çaktırma.valla erkek olsam benimle evlenmezdim.ya arda ne olacağız biz böyle bilmiyorum.yarın mesai var sinirlerim bozuluyor valla.yoruldum ya hayat beni çok yordu.allahım beynim ve kalbim sana emenet.bir ışık bir umut yarabbi...

kayracım iyi akşamlar canım bişey soracam benim belim ve karnım çok ağrıyor normal mi sence

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş
seda_sarı................hamişşşşş
teacher_rose...........hamişşşşş

EKİM

mum ağacı..................11 ekim?
TUANAY.....................12 ekim?
zuzumurti....................15 ekim?
binbirgece....................15 ekim?
nmb2358.....................18 ekim?
baharrr.........................20 ekim?
dicoo...........................20 ekim?
NEHİR.........................20 ekim?
iremisss.......................20 ekim?
ece22...........................22 ekim?
hnurkoçer......................24 ekim?
swethome......................24 ekim?
nergis55.......................26 ekim?
PARLAYANYILDIZ.........27 ekim?
asyacan7.....................30 ekim?

KASIM:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
Neskaya82...................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
gulsultan....................21 kasım ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım[/quote]

meraba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bayadır yoktum maşallah listemiz şenlenmişş bayağı darısı kası m hamişlerine hadi rast gele
ravzanurcum senle rastlaşacak gibi hamişlerimiz inşallah

kayracım iyi akşamlar canım bişey soracam benim belim ve karnım çok ağrıyor normal mi sence

canimöncelikle çok geçmiş olsun dikkat et ne olur bebişe.bel ağrin normal eğer kabizsan karin ağrinda normal gazda olabilir.ama benim karnim ağrimazdi.eğer beni dinlersen sen buralarda sorularina cevap aramayi birakip doktora git tedbiri elden birakma.doktorun gelme diyorsa doktorunu değiştir.malesef doktorlar bu konuda çok rahat.canim önemli bişey olduğunu sanmam ama lütfen bir doktora git tamammi güzelim....

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben bu ay yumurtlama falan hiç hesaplamıyorum adetim dün bitti dünden itibaren gün aşırı çalışıyoruz sonrada kalkmıyorum yatıyorum ama bacaklarımı falan havaya dikmek yok sadece yatıyorum kafamı dağatmak için sürekli başka meşgaleler bulmaya çalışıyorum ama şu kafaya takmama meselesini maalesef beceremiyorum sadece takımıyo muşşşş gibi yapabiliyorum yani başka kimsenin haberi olmadığına göre kendi kendimi kandırmış oluyorum dimi :)
ama bi çok arkadaş umudu kesip kafaya takmayınca oldu dio yaa bende takmıyomuşşş gibi yapıyorum yaa ben kafayı yiyorum galiba ne dersiniz

ya öyle bi hal almışız ki artık espriler uçuşuyo.sinirden güleriz ya bu da öyle bişi olmalı.kız madem yemek yapmayı bilmiyodun ne öğrenmiyon.al işte sana bi meşgale aklını ver yemeğe rabbim de sana bebiş versin.hani kafayı başka yerlere vermemiz gerekiyo ya o misal.canım ya burda bazen öyle şeyler okuyorum ki olduğum yerde kahkahayı basıyorum sanırım bu bebek arayış espri anlayışımızıda geliştirdi.rabbim hep güldürsün.:roflol:bebişleride göbişlere kondursun.:CüvCüv:

sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi.o ne demek hani takmıyomuş gibi yapıyom.bide açık açık söylüyosun.kimi kandırıyon sen kendini.kendine çaktırmadan takmıyom rolü kesiyon yani.e süper ne diyim.umarım çakmazsın.:roflol:
valla bu bebek arayışı bize kafayıda yedirtir canım ama sen sakın yeme boşver kendini takmıcam diye şartlama daha fazla takarsın o zamn.herşeyi olurna bırak.aklına geliyosa da bırak gelsin zamanla alışıp takmamyı öğreniceksin.umarım öğrenmeye kalmadan bebişini kucağına almak nasipolur.:içelim:

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:

???

KASIM::Saruboceq:

patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
Neskaya82...................1 kasım

biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

İlk sıraya oturmak kime nasip olucak başı kim çekecek çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile

ardacım hani derler ya ağzın bal yesin nedir bu ya bebişim gelecek takmamaya çalışıyorum daha çok kasılıyorum gelio napim allah allah istiyorum bekliyorum ve çalışıyorum rabbim burda ve nerde varsa isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dimi cnm bak çaktırmadan yine yumurtlama günlerimi hespaladım güya bu ay dikkat etmeyecektim gelişigüzel çalışcaktım

canım seni çok iyi anlıyorum sen burda en azından bu yaptığını kendine ve bize itiraf edebiliyosun emin ol ki çoğumuz da senden farklı değiliz.aslında takmıcam deyip aklımıza büsbütün yerleştiriyoruz sen kendine çaktırmadan devam et.rabbim yardımcın olsun canım.

herkese iyi geceler arkadaşlar ben kaçar.malum yarın kayracımında dediği gibi mesai var.ooff off valla şu pazartesileri ben de hiç sevmiyorum.ama şöyle düşünelim kayracım dışarda bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü ünv. mezunu öğretmen adayı var ve biz onlar arasından sıyrıldık görevimizin başına geçtik.çok şükür.rabbim onlarında yüzünü güldürür inşallah.geçen sene başka bi sitede atandım atanacam diye yorum yapıp birbirimize dualar ederdik çok şükür allahım dualarımı kabul etti daha üstünden bi sene geçmeden site değiştirdim şimdide burda bebeğimiçin dualar ediyorum.rabbim biliyorum hayırlı bi zamnda inşallah onu da nasip edecek.Allahım herkese hayırlıları versin.

cnim bende çikiyorum.sen yenisin . Ben çok sıkıldım.1 gün çalişip 6 gün yatsak keşke.neyse canim hadi git yat uykucu güzeli.canim çok öptüm kendine iyi bak kocan bebişin ve benim için.....

cnim bende çikiyorum.sen yenisin . Ben çok sıkıldım.1 gün çalişip 6 gün yatsak keşke.neyse canim hadi git yat uykucu güzeli.canim çok öptüm kendine iyi bak kocan bebişin ve benim için.....

kayracım özeline yazdım bak olur mu.öptüm sana da iyi gecelersositososito

canım merhaba.özelden mesajını okudum.haklısın ama aşacağım birşey değil.bebişle ilgili değil ama kendimle ilgili.ilgilendiğin için saol.yanımda olduğunu biliyorum yanında olduğumu biliyorsun.bitanem varlığını bilmek güzel.bugün yazılı yaptım ve veli toplantısı.velilerim deli gibi dua ediyorlardı.biri dediki sana hergün dua ediyorum ve ben senin adınıda verdim tamam hocam dedi ve ben eminimki onun kırık ezik tarafının duasını rabbim duyacak.ve ben duaların hepsine adını bildiğimiz bilmediğimiz herkesi eklettiriyorum bir umut....gün gelecek ve o güzel ellerinle yaptığın listedeki herkes sırayla hamileliğini ilan edecek sonra siteye yeni insanlar gelecek sıkıntılar aynı ve biz hepimiz elimizi yüreğimize koyarak onlara dua edeceğiz.
inanmak başarmanın yarısıdır.ben hepimiz adına inanıyorum ve dualarımı ezberden ama elimi yüreğime koyarak bu sitedeki ama önce bu sayfamızdaki herkese ediyorum.allahım yumurtaya can vermiş bir damla canımı çok görecek bize.dua edelim birbirimize isim isim...

ya ben mesaj yazıyorum ve şu an saat gece 22.32 ama gönderdiğimde 11.30 gibi görünüyor.çökmüş site.bilginiz varmı

merhaba kızlar varmı güzel haberi olan günü geçen hamiş olan bizede moral olurdu degilmi inşallah bu hafta bol bol bebk haberi alır mutlu oluruz arkadaşlar

slm kızlaar ya ben bişi sorucam sizlere kafam karıştı

Şimdi öncelikte adet tarihlerimi yazıyorum arkadaşlar :

22/07/2008

20/08/2008

18/09/2008

Normalde gelmesi gereken adet tarihim : 16/10/2008

SAT : 22/10/2008 (6 gün geç )

sorumda şu : benim gelecek adet tarihim ne olabilir arkadaşlar ?? ona göre hazırlıklı olmam lazım ama kestiremiyorum birden şaştı tarihlerim..ben hep 28 günde bir olurdum hiçte şaşmazdı ama bu ay şaşırdı şimdi glecek adet tarihimi kestiremiyorum bana bi yardımcı olsanız ilk defa başıma geldi ve hiç birşey bilmiyorum

ya kızlar ısım düştü bugün iyice canım sıkkın benim çokkk.ısı düştügüne göredesenize olmıycak offffffffff offffffffffffffffffffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…