canım ya sağolasın şimdi bende evimde olsaydım sende bana gelseydin şöyle iki lafın belini kırsaydık.bu arada mutfakla bilgisayar arası mekik dokuyorum.yemek yanacak diye korkuyom.pembe dizilerden sonra kadınları işten güçten alıkoyan tek yer burası oldu.artık pembe dizide kalmadı hoş.demek herkes burda:jeyyar:
kayracım iyi akşamlar canım bişey soracam benim belim ve karnım çok ağrıyor normal mi sence
ah ah ne güzel olurdu valla.ben yemek yapmayıda bilmiyorum çaktırma.valla erkek olsam benimle evlenmezdim.ya arda ne olacağız biz böyle bilmiyorum.yarın mesai var sinirlerim bozuluyor valla.yoruldum ya hayat beni çok yordu.allahım beynim ve kalbim sana emenet.bir ışık bir umut yarabbi...
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben bu ay yumurtlama falan hiç hesaplamıyorum adetim dün bitti dünden itibaren gün aşırı çalışıyoruz sonrada kalkmıyorum yatıyorum ama bacaklarımı falan havaya dikmek yok sadece yatıyorum kafamı dağatmak için sürekli başka meşgaleler bulmaya çalışıyorum ama şu kafaya takmama meselesini maalesef beceremiyorum sadece takımıyo muşşşş gibi yapabiliyorum yani başka kimsenin haberi olmadığına göre kendi kendimi kandırmış oluyorum dimi :)
ama bi çok arkadaş umudu kesip kafaya takmayınca oldu dio yaa bende takmıyomuşşş gibi yapıyorum yaa ben kafayı yiyorum galiba ne dersiniz
ardacım hani derler ya ağzın bal yesin nedir bu ya bebişim gelecek takmamaya çalışıyorum daha çok kasılıyorum gelio napim allah allah istiyorum bekliyorum ve çalışıyorum rabbim burda ve nerde varsa isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dimi cnm bak çaktırmadan yine yumurtlama günlerimi hespaladım güya bu ay dikkat etmeyecektim gelişigüzel çalışcaktım
herkese iyi geceler arkadaşlar ben kaçar.malum yarın kayracımında dediği gibi mesai var.ooff off valla şu pazartesileri ben de hiç sevmiyorum.ama şöyle düşünelim kayracım dışarda bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü ünv. Mezunu öğretmen adayı var ve biz onlar arasından sıyrıldık görevimizin başına geçtik.çok şükür.rabbim onlarında yüzünü güldürür inşallah.geçen sene başka bi sitede atandım atanacam diye yorum yapıp birbirimize dualar ederdik çok şükür allahım dualarımı kabul etti daha üstünden bi sene geçmeden site değiştirdim şimdide burda bebeğimiçin dualar ediyorum.rabbim biliyorum hayırlı bi zamnda inşallah onu da nasip edecek.allahım herkese hayırlıları versin.
cnim bende çikiyorum.sen yenisin . Ben çok sıkıldım.1 gün çalişip 6 gün yatsak keşke.neyse canim hadi git yat uykucu güzeli.canim çok öptüm kendine iyi bak kocan bebişin ve benim için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?