adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar bende 3 gündür ateşimi ölçüyorum şimdilik yüksek gibi 36.7 inşallah düşmez

Ardacım mrb.. Ben regl oldum.. Yine umutlar bir sonraki aya kaldı. Yeni tarihim 01 Aralık.. Hayırlısı olsun.. Eşimde bende çok üzüldük.. Kısmet, Yüce Rabbim isteyeni kavuşturur bebişlerine.. Listeye tekrar eklersen beni sevinirim..

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:

???

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım

dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 Aralık

günaydın kızlar bakalım bugün gelicekmi hamiş haberi benimde 5 gün kaldı adetime ama sonuca daha az kaldı heycandan ölicem valla geceleri kabuslar görüyorum valla
dün gece rüyamda hamileyim ama içimde bebek yerine arslan yavrusu varmış hemde 2 tane karnımda hareket ettikçe pençeleri canımı yakıyordu kendime soruyordum hiç bir insan hayvan yavrusu taşırmı karnında diye eşime yalvarıyorum ne olursun bir veterinere gidip sezaryanla alsın bunlar diye
arkadaşlar bu bir kabu degilde nedir sizce?

arkadaslar...sanirim ben de regl olacagim...kasiklarimda batmalar oluyor..bi de basim agriyor off, bu ay da TIK yok

Son düzenleme:
yok yok canim aklimda surekli hamilelik var ya yanlis yazmisim, sonra duzelttim ..regl olacagim o yuzden offlayip puffluyorum...patlamis lastik gibi

ALlah öyle yazdırmıştır belki canım bence bu kadar düşünmemeye çalış herşeyin bir zamanı var o da zamanı gelince olacak İnşallah en kısa zamanda alırız Hamiş haberini:)

Başak canim bende senin gibi hep kabuslar görüyorum hep bebek görüyorum...
Kafaya takiyoruz çok rüyamiza geliyor

bu arada benimde pazar günü adetim... Ateşim de 37 kaç gündür..

Isi ne zaman düşüyor acaba bilen varmi adet günümü yoksa öncesinde mi

Shinmina canimcim, oyle dusunsem fakir tesellisi olur, ama insallah tabii...4 ila 8 i arasi bekliyorum regl olmayi, benim bir de catlamamis yumurtam vardi, o ne oldu cok merak ediyorum.

merhaba kızlar ebrubu seninle günlerimiz aynı bugünden itibaren cumaya kadar bekliyorum cumada gelmezse ancak cumartesi günüm geçiyo diye saymaya başlayabilirim. hayırlısı bakalım bende belirgin bi belirti yok kasık ağrısı , göğüste hassaslık var ama bunlarda zaten adet belirtileri de oluyo ah ah. herşeyin hayırlısı sende bi belirti varmı ben bide ateş ölçüyorum 36.6 çıkıyo adet olacağım zaman birden düşer bakalım ne olacak.....

Arkadaşlar ya yumurta çatlamış çatlamamış bunları nasıl anlıyorsunuz ben daha acemiyim

canım onu ancak doktor muaynesiyle öğrenebilirsin doktor seni belirli aralıklarla çağırıp ultrason yaparak yumurtalarını takib eder....

ızlar merhaba bende 2 güne kadar olmalıyım ama kasıklarım cok agrıyor ve belim dahada agrıyo acaba gebelik belirtiside olabilirmi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…