adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım ben daha önce denedim ateş ölçme yöntemini adetime birkaç gün kala düşüyor ateş bende 3 gündür ölçüyorum 36.7 inşallah düşmez
senin ateşin iyi gidiyor perşembeden sonra iyi takip et düşmesse pazara kadar hamişsindir o zaman

czc dr lar hamileliktede adet olacakmış gibi belirtiler görürsünüz demişti inşallah hamilesindir

Serdi noolacak bizim halimizz...bende de belirtiler var, ama zikkim bu belirtiler baska sonuclar dogursa da hep ayni...ben ates falan olcmuyorum, bir de onun sitresini tasiyamam...sana tavsiyem sen de bakma...basim cok agriyo ..keske eve gidip yatsam, ama mdr izin vermez ki şakkıdı

kızlar ya benim de 3 günüm kaldı çok merak ediyorum. Bu ay kafaya takmamaya karar verdik eşimle. 10-15 gün becerebildim ancak. Ama adetime 10 gün kala başladım yine belirti aramaya.
Yumurta beyazı şeklinde gelen akıntı adet belirtisi mi?

canım kişiden kişiye değişebilir ama adet olacağında genelde kuru olur diye biliyorum...

benim de artmıstı canım akıntım aynı dediğin gibi yumurta akı gibi beyazdı.
insallah hamişliktendir canım...

:) kizlar bu yeni bilgiyle simdi bunu da kontrol edilecekler listesine aliyorum, ay ne cok sey varmis da haberim yokmus..simdi her wc ye gittigimde bunun sitresini de yasa, oh ne alaa

uzmantv.com adresini biliyor musunuz, bir suru konu var bizlerle alakali tavsiye ederim.

kızlar ben ayın 1inde adet oldum listeden silebilirsiniz.

canim, olsun moralimizi bozmak yok...

sen ne kadardir ugrasiyorsun bilmiyorum ama benim yaklasik 2,5 sene oldu hihoyyyt ama hiiic moralimi bozmuyorum..microenjeksiyonla neler yapiyorlar..nasip kismet..hep hayirlisini dilemek lazim :1hug: :1hug:

öyle güzel konuştunki cnm burdaki arkadaşlar hepinizin kalbi okadar güzelki ben çok yakin arkadaşlarıma belki anne olamiyacagım dedigim zaman olmasın ölum yokya niye bukadar takıyosun dediklerinde çok kiziyoırum ben herzaman ole diyerek dolaşmıyorum insan arada içini dökmek iistiyor karşıdanda teselli bekliyor ters cevap alıncada kotu oluyor sizlerde böyle dedikçe içim oyle ferahlıyorki iyiki varsınız HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM.....

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:

???

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım

dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 Aralık

gulsultan canım listeye seni eklememizi söyleseydin bende seve seve eklerdim.dikkat ettiysen listede çıkanları özenle tekrar sıraya koyuyorum ama sen kendini eski listeye eklemişsin. ve o listeyi ben iptal ediyorum.dolayısıyla sen ne kadar eklersen ekle ben yeni listemi devam ettirdiğimden sen sıralamaya giremiyosun.bunu yapan diğer arkadaşlarda böylece duyurmuş olduk.ben seni hemen ekledim canım.

ya benim günüm gecti 1 kasım ama benim günü hiç belli olmuyorki yaa 15 gün 1 ay olmadıgım oluyor. Allahım eger hamile değilsem bir an önce adet olayım daha fazla ümitlenmeyeyim...

Kızlar iyi geceler nasılsınız bilgisayarım bozuldu 2 gündür giremiyordum sizleri çok özledim

cnm çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah ne kadar güzel bi haber bu kasım bereketli geçer inşallah sakıncası yoksa tedavi falan mı olmuştu ne kadardır istiyodun

üzüldüm bebeğini sana bebeğini kaybettiğine ama hep iyi şeyler düşün Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum rabbim bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Tsk ederim aradasim hayir tedavi olmuyordum ben eylül ayinda 9 haftalik düsük yaptim kürtaj olmak zorunda kaldim insallah bu sefer bebisim beni birakmaz canim

Canım tebrik ederim Allahım hayırlı etsin inş yaşadığın acıyı bi daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…