Tsk ederim aradasim hayir tedavi olmuyordum ben eylül ayinda 9 haftalik düsük yaptim kürtaj olmak zorunda kaldim insallah bu sefer bebisim beni birakmaz canim
Tsk ederim aradasim hayir tedavi olmuyordum ben eylül ayinda 9 haftalik düsük yaptim kürtaj olmak zorunda kaldim insallah bu sefer bebisim beni birakmaz canim
basak ben bir adim ondeyim...regl oldum sabah...olsun bre, yilmak yok...ben film cektirmeyi dusunuyorum artik
arkadaşlar be gecen ay 9 oldum kasım 5 olmam lazım hesaplamalara göre geriye atıyo ama sanki var gibi geliyo bana acaba 5 geçtikten sonra baksammı yoksa 9 unuda beklesemmi diyorum. inşallah vardır bebiş arkadaşlar ya valla 1.5 sene oldu her ay aynı düşüncedeyim olmadı ama var gibi geliyo inşallah ya valla allah olmuıyanlara birazn önce versin inşallah.
canım benim inşallah yaa benimde 1,5 sene olucak nerdeyse.. Ve bugun benim dogumgunum adetim gecti test yapsam hamile cıksam ne güzle bir hediye olur bana diyorum ama korkuyorum yapmaya
meraba kızlar nasılsınız bi hamişimiz varmış
tuanna tebrikler canım hayırlı hamileliklerhihoyyyt
bende dün nöbetçiydim bi hastanın testi pozitif çıktı çok sevindi kadın gebelik var dediğimde neredeyse bayılacaktı sonra bana para getirmiş sen bana müjdeli haber verdin bunu al dedi.bende alamam dedim baya ısrar etti bende bi çocuğa falan ver sevindir dedim.içimden sende bana dua et çocuğum olsun diyeyim dedim ama diyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?