adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Tsk ederim aradasim hayir tedavi olmuyordum ben eylül ayinda 9 haftalik düsük yaptim kürtaj olmak zorunda kaldim insallah bu sefer bebisim beni birakmaz canim

canım öncelikle tebrik ederim , aklına kötü şeyler getirme kendşne dikkat et moralini yüksek tut Allahın izniyle inşallah bişey olmaz sağlıkla kal....

Tuanna, cok sevindim, tebrik ederim...umarim buradaki arkadaslarla birlikte biz de mutlu haberler veririz.

diger taraftan

sabah kalktim ve pembelikler beni ziyarete gelmis, benim listedeki yeni tarihimi 25 Kasim olarak degistirebilirsiniz, bu sefer de olmadi

Tsk ederim aradasim hayir tedavi olmuyordum ben eylül ayinda 9 haftalik düsük yaptim kürtaj olmak zorunda kaldim insallah bu sefer bebisim beni birakmaz canim

Tebrik ederim canım.. Yüce Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı da nasip eder inşallah.. Merak etmek sağlıklı olacak ve seni üzmeyecektir. Yeterki sen buna inan.. :)) :CüvCüv:

öncelikle hayırlı olsun canım,
arkadasların çoğu biliyor gerçi, ben de mayıs ayında bebeğim karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kaldımsenağlama
aynı korkuları ben de yaşıyorum, ama başımıza bi defa gelmesi aynı şeyin tekrar tekrar olacağı anlamına gelmez di mi? Biz gönlümüzü ferah tutalım rahat olalım gerisi takdir-i ilahi...
Rabbim minik meleklerimizi bize bağışlasına.s.

tuianacimm tebriklerrhihoyyytuzun zaman olmustu hamis haberi almayalii sen listeyii actin bakalimm devami gelir insallahh.. allahimm saglikla bebisini almayi nasipetsinn . kizlarr hadii calismalara devam:jeyyar::jeyyar:

selam kızlar sabah ateşimi ölçtüm ısım düşmüş malesef hamile olmadıgıma inandım birde bunun üzstüne adet sancılarımda var bu ayda olmadı zannedersem çünki hiç yanılmam bu konuda saglık olsun belki diger ay olur umudumuzu kaybetmek yok

basak ben bir adim ondeyim...regl oldum sabah...olsun bre, yilmak yok...ben film cektirmeyi dusunuyorum artik

bir de demin dr umla konustum, Cuma gidecegim. Catlamamis yumurtam vardi, catlamis mi bakacak..stemizse sonrasinda yumurta takibi....:S

basak ben bir adim ondeyim...regl oldum sabah...olsun bre, yilmak yok...ben film cektirmeyi dusunuyorum artik

evet canım bu tür beklentilerde ve tedavilerde rahim filmi şart oluyor en azından bir tıkanıklık olup olmadıgına bakıyorlar.
ama benim ilk dr prfösördü ama gerek yok demişti yumurta oluyorsa tıkanıklık olmaz dedi şimdiki dr hemen çektirdi tabi ilk dr haklı çıktı filim temiz çıktı

ama onunla alakali degil ki Basak'cim bildigim kadariyla...tuplerde darlik veya tikaniklik varsa yumurta o tuplerin icine girip dollenemiyor. Simdilik dr uma bahsetmedim...kendisi, agrili bir operasyon oldugu icin sonrasinda yapalim demisti. Ins. sorun yoktur.

BAŞAKCIM CANIM ATEŞİM DÜŞTÜ DEMİŞSİN NE KADAR VAR SENİN REGLİNE ..BENDE C.TESİ YADA PAZAR OLACAĞIM ATEŞİM37 İDİ DÜN BU GÜN SABAH Bİ 4 TE ÖÇLTÜM 36,7 ÇIKTI BENDE DÜŞTÜ DİE ÜSÜLDÜM ANCAK 7 DE HER ZAMANKİ SAATTE ÖLÇTÜM 36,9 ÇIKTI .. BU DURUMA GÖRE DÜŞÜYORMU BENİMKİDE.. YADA EN GEÇ NE ZAMAN DÜŞER YARIN FALANMI :s

arkadaşlar be gecen ay 9 oldum kasım 5 olmam lazım hesaplamalara göre geriye atıyo ama sanki var gibi geliyo bana acaba 5 geçtikten sonra baksammı yoksa 9 unuda beklesemmi diyorum. inşallah vardır bebiş arkadaşlar ya valla 1.5 sene oldu her ay aynı düşüncedeyim olmadı ama var gibi geliyo inşallah ya valla allah olmuıyanlara birazn önce versin inşallah.

canım benim inşallah yaa benimde 1,5 sene olucak nerdeyse.. ve bugun benim dogumgunum adetim gecti test yapsam hamile cıksam ne güzle bir hediye olur bana diyorum ama korkuyorum yapmaya

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
TUANNA01..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım

sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 Aralık

vee nihayetttttt ilk hamişimiz listedeeeee:sm_cool:
valla artık bende beklemekten gerilmeye başlamıştım ne yalan söyliim.tuanacım hayırlı olsun inşallah listemize uğurlu gelirsin.sağkılıkla kucağına da al inşallah.

meraba kızlar nasılsınız bi hamişimiz varmış
tuanna tebrikler canım hayırlı hamileliklerhihoyyyt
bende dün nöbetçiydim bi hastanın testi pozitif çıktı çok sevindi kadın gebelik var dediğimde neredeyse bayılacaktı sonra bana para getirmiş sen bana müjdeli haber verdin bunu al dedi.bende alamam dedim baya ısrar etti bende bi çocuğa falan ver sevindir dedim.içimden sende bana dua et çocuğum olsun diyeyim dedim ama diyemedim.

Allah gonlune gore versin Papatya...darisi basina :CüvCüv:

Tuanna tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Benimde 2 gün kaldı. Ara ara adet sancıları oluyo ama hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…