adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar bugün pembe akıntı geldi kan gibi değilde açık pembe akıntı şeklinde acaba hamilemiyim daha adetime 10 gün falan var.ne kadar ümitlenmek istemesemde elimde değil bu acabalar yüzünden kafayı yiycem

hosgeldin cannisan...buraya uye oldugua gore ne istedigini sormamiza gerek yok ...umarim basarili olur calismalar :)

canim benimde adetime 12 gün varken bir iki gün pembe akıntı gelmişti. Ama damla damla değil normal şeffaf akıntı gibi ama pembe. Şuan adetime 2 gün var. Bakalım umarım yerleşme kanamasıyla ilgili birşeydir de hamile kalmışızdır. İnşallah bu ay ki belirtiler gerçekten hamileliktendir.

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur benimde öyle şeffaf akıntıyla karışık bişeydi.

Valla belirtilerle yatıp belirtilerle kalkıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız da kurtuluruz belirti aramaktan, acaba hamile miyim diye düşünmekten.

ben yakinda kafayi yiyisimin belirtilerini yazacagim buraya...nedir cektigimiz bizim...kizlar voltran i olusturalim artik

arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz :1hug: bizimde buay ilk çalışmalarımız oldu 8 kasım adet günüm bekliyorum bakalım. gerçi pek hamileymişim gibi bir hissim yok kendimi kaptırmak istemiyorum ama son bir haftadır acayip karın ağrısı çekiyordum. şimdi bu ağrılar kramp şeklinde kasıklarımda olmaya başladı. sizinle beraber bende takip edebilir miyim? birbirimize destek olabilirmiyiz a.s.

hosgeldin whitedaisy, fazla kafani bulandirma bence dost tavsiyesi...belirtiler o kadar yaniltici ki, baska bir durumun da habercisi olabiliyor. sakin bu soylediklerime uzulup de kafaya takma...sevgiler

hosgeldin whitedaisy, fazla kafani bulandirma bence dost tavsiyesi...belirtiler o kadar yaniltici ki, baska bir durumun da habercisi olabiliyor. sakin bu soylediklerime uzulup de kafaya takma...sevgiler

teşekkür ederim canım a.s. zaten hiç kafama takmıyorum hatta diyorum ya bu ay tutmayacak gibi geliyor içimde pek bi his yok. iltihap olabilir diye düşünüyorum dolayısıyla kafama taktığım tek nokta bu. tavsiyeni dikkate alacağım tabiki neden üzüleyim arkadaşım teşekkürler tekrar :1hug:

kayracım burdamısın? nasılsın neler yapıyosun?bak ilk hamişmizide listemize taşıdık.ne dersin bu ay bizde bu listeyi süsleyebilecekmiyiz

kızlar şafak 4 günlermi geçmek bilmiyor yoksa benmi öyle anlıyorum böyle giderse gecem gündüzüm birbirine karışıcak

arkadaşlarrrrr merhaba hepinize uzun zaman oldu yoktum düğün felan çok stresliydi hepsi bitti çok şükür özledim sizleri yeni gelen arkadaşlarada selam :) kimler hamiş kimler bakim liste nerde nesemesecim sanada merhaba en son msnde yazışmıştık başta söleyeyim ben hamiş felan değilim enson listede 18 ekimdi ama oldum malesef şimdiki tarih ise 11 kasım 6 gün var yani ama değilim heralde gene kısmet bakalım artık olmayanlarda üzülmesin stres tetikliyor hertürlü olumsuzluğu öpüyorum bacılar sizleri byyyyyyyyyy listeye ekleyin tamammı yoksa beni unuttunuzmu bakem_?_ ::):):):)):):):):):):):)

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
TUANNA01..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım

meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
whitedaisy.....................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
başak35.......................9 kasım
nbm2358......................11 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 Aralık

aramıza yeni katılan arkadaşlar.hoşgeldinizzz:1hug:

kayracım burdamısın? nasılsın neler yapıyosun?bak ilk hamişmizide listemize taşıdık.ne dersin bu ay bizde bu listeyi süsleyebilecekmiyiz

canım ben geliyorum bakıyorum sen yoksun çıkıyorum.iyi değilim sen nasılsın.evet listeyi gördüm sağlıkla kucağına alsın arkadaşımız.darısı bizim başımıza.bu aya gelince valla ben çalışmıyorum bu ay.yoruldum biraz kabuğuma çekileyim diyorum.bu ay seni yazalım sıra gelince beni yazarız inşallah....özledim seni,seninle konuşmayı...meğer çok şey olmuşsun bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…