adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Hoşgeldin canım. Tabiki ne demek biz burda her konuda birbirimize destek oluyoruz. Üzüntülerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah. Umarım belirtilerin hamileliktendir. Ama burda birçok belirtiyi yaşayıp adet olanlar da var. Siz daha bebek olayına yeni başlamışsınız. Şimdiden kafana takma bence.

ardacım benimde yeni adet tarihim 1 aralık.

tamam canım hemen ekliyorum umarım bidaha ki ay sevinçli haberlerini alırız.

senağlamaya arda nerdesin saatlerdir bekliyorum seni yoksun....

kayracım kıyamam ben sana kız.ağlama ben burdayım.bak ben eşimle biraraya gelemediğim halde umutla bekliyorum.nasıl olacaksa-tatlicadiarzu-
eğer kendini iyi hissedeceksen tamam biraz dinlen ama bu arada kafana da takmamaya çalış.çok zor biliyorum ama inşallah bizde birgün hamileliğimizi burdan ilan edicez.o günün hayaliyle yaşıyorum desem yalan olmaz.unutuldun sanma sakın.sen de burda ki diğer arkadaşlarımız da hep dualarımdasınız.:Saruboceq:

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
TUANNA01..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım

meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
whitedaisy.....................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
başak35.......................9 kasım
nbm2358......................11 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık

kayracım şimdi baktımda listede senle aybala 42 arasındayım sanırım o da konyalı.ikiniz arasında dileğimi tuttum.bil bakalım ne diledimgamyoncuiremsu

kızlar iyi akşamlar benimde 24 ü adet tarihim şu günleri değerlendiriyorum ama aylardır değerlendirdimde ne oldu sanki :))) ümit kesmek yok ama cnm bizim meleklerimiz herkesinki hemencecik gelmiolar biraz naz yapıolar napalım dimi bol hamıslı kasımlar diliyorum

artık herkes gibiyiz...............

tuanna tebrik ediyorum arkadaşım Allah tamamına erdirsin darısıda bizlere olsun inşallah:)))

Kizlar kasim ayinin ilk müjdeli haberini ben vereyim evet hamileyim arkadaslar umarim hepiniz benim gibi sevinirsiniz arkadaslar

tuanna01 teprikler canim.insallah bu ay listemiz kalabalik olur,hamisler listesinde bir hamis gorunce cok sevindim,insallah senin arkandanda listemize yeni kisiler gelir,o kisilerin icin de bende olurum insallah,kan testimi yaptirdin yoksa evde yapilan testlerden mi yaptin?benimkide gelmedi ayin 4 deydi,umarim rabbim bizede nasip etmistir,ben daha test yapmadim,benimki duzensiz geldigi icin daha emin olmak icin bekliyecegim.dua edin arkadaslar ne olursun cok ihtiyacim var dualariniza,allahim evlat hasreti cektirmesin kimselere

merhaba meltemcim desteğin için sağol canım. şuan rahatım bakalım son 2 gün :teytey:

kızlar hepinize günaydın. güzel bir gün geçirmenizi dilerim :1hug:

Arkadaslar gunaydin....

Dun cogunuzun bildigi gibi ne yazik ki regl oldum , bu arada yeni tarihi 25 Kasim olarak duzenleyebilirsiniz.

Gece cok cok agrim oldu, normalde hic ilac almamaya ozen gosteririm, ne gibi hastalik olursa olsun. Agrim o kadar fazla idi ki agri kesici aldim, ama yine de hafif sanci vardi...Aklima takilan su, o kadar agriya cok az geldi..sizce bu normal mi..Catlamamis yumurtam vardi, onun etkisi olabilir mi...basiniza boyle birsey gelmis miydi

Günaydın herkese... Dün benim dogumgunumdu eşim annemler filan kutladılar pastadaki mumu üflerken dilek tutuyordum herkes dediki, biliyoruz ne dilediğinikaydirigubbakcemile3 bayagı gülüştük gercektende bebek diledim artık herkes tahmin ediyor ailemden :)) Allahım hayırlısını vresin. Adetim 6 gün oldu gelmedi testte yapmadım zaten hep gecikiyor buda onlardan birisidir ama yinede insanın yüreğinde ya varsa gibi küçüçük bir umut oluyor yaa.. eşim dedi fazla ümitlenme ama ümitsizde olma bakalım hayırlısı...

:bbo:
meraba canım inşallah seneye bebeğin kucağında kutlar doğum gününü nice mutlu sağlıklı yıllara rabbim herşyi gönlüne göre versin a.s.

öncelikle günaydın ben daha çok yeni bir üyeyim geçmiş doğum günün kutlu olsuna allahım tüm dileklerini ve isteklerini kabul etsin insallah

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ:
TUANNA01..................hamişşş

KASIM:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
ebrubu..........................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
whitedaisy.....................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
başak35.......................9 kasım
nbm2358......................11 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK
Neskaya82....................1 Aralık
tuannaa tebrikler canım kasım ayının hamişlerine uğurlu gelirsin inşallah bereketli bi ay olur rabbimmin izniyle merakla bekleyecem bu listede kimler olacak kimlerin nasibinde bebiş var heyecanlı bişe ya

gülsultan canım tşk ederim inşallah öyle olur tek dileğim bu....
sevimli sağol canım ve hoşgeldin aramızaahihoyyyt

gny herkeze arkadaşlar br sorum olacak benim en son 27 eylülde adet oldum ve hala adet olmadım 10 gün kadar geçti evde test yaptım çıkmadı dün de kan testi yaptım gene çıkmadı sonuç negatif çıktı. ama ben neden hastalanmadım bilmiyorum. acaba kan testinde çıkmama gibi bir durum olabilirmi

canim sitresten olabilir ya da baska sorunlardan dolayi..dr a git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…