arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz :1hug: bizimde buay ilk çalışmalarımız oldu 8 kasım adet günüm bekliyorum bakalım. gerçi pek hamileymişim gibi bir hissim yok kendimi kaptırmak istemiyorum ama son bir haftadır acayip karın ağrısı çekiyordum. şimdi bu ağrılar kramp şeklinde kasıklarımda olmaya başladı. sizinle beraber bende takip edebilir miyim? birbirimize destek olabilirmiyiz a.s.
ardacım benimde yeni adet tarihim 1 aralık.
senağlamaya arda nerdesin saatlerdir bekliyorum seni yoksun....
tamam canım hemen ekliyorum umarım bidaha ki ay sevinçli haberlerini alırız.
kayracım kıyamam ben sana kız.ağlama ben burdayım.bak ben eşimle biraraya gelemediğim halde umutla bekliyorum.nasıl olacaksa-tatlicadiarzu-
eğer kendini iyi hissedeceksen tamam biraz dinlen ama bu arada kafana da takmamaya çalış.çok zor biliyorum ama inşallah bizde birgün hamileliğimizi burdan ilan edicez.o günün hayaliyle yaşıyorum desem yalan olmaz.unutuldun sanma sakın.sen de burda ki diğer arkadaşlarımız da hep dualarımdasınız.:Saruboceq:
Kizlar kasim ayinin ilk müjdeli haberini ben vereyim evet hamileyim arkadaslar umarim hepiniz benim gibi sevinirsiniz arkadaslar
Hoşgeldin canım. Tabiki ne demek biz burda her konuda birbirimize destek oluyoruz. Üzüntülerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah. Umarım belirtilerin hamileliktendir. Ama burda birçok belirtiyi yaşayıp adet olanlar da var. Siz daha bebek olayına yeni başlamışsınız. Şimdiden kafana takma bence.
Günaydın herkese... Dün benim dogumgunumdu eşim annemler filan kutladılar pastadaki mumu üflerken dilek tutuyordum herkes dediki, biliyoruz ne dilediğinikaydirigubbakcemile3 bayagı gülüştük gercektende bebek diledim artık herkes tahmin ediyor ailemden :)) Allahım hayırlısını vresin. Adetim 6 gün oldu gelmedi testte yapmadım zaten hep gecikiyor buda onlardan birisidir ama yinede insanın yüreğinde ya varsa gibi küçüçük bir umut oluyor yaa.. eşim dedi fazla ümitlenme ama ümitsizde olma bakalım hayırlısı...
Günaydın herkese... Dün benim dogumgunumdu eşim annemler filan kutladılar pastadaki mumu üflerken dilek tutuyordum herkes dediki, biliyoruz ne dilediğinikaydirigubbakcemile3 bayagı gülüştük gercektende bebek diledim artık herkes tahmin ediyor ailemden :)) Allahım hayırlısını vresin. Adetim 6 gün oldu gelmedi testte yapmadım zaten hep gecikiyor buda onlardan birisidir ama yinede insanın yüreğinde ya varsa gibi küçüçük bir umut oluyor yaa.. eşim dedi fazla ümitlenme ama ümitsizde olma bakalım hayırlısı...
öncelikle günaydın ben daha çok yeni bir üyeyim geçmiş doğum günün kutlu olsuna allahım tüm dileklerini ve isteklerini kabul etsin insallah
gny herkeze arkadaşlar br sorum olacak benim en son 27 eylülde adet oldum ve hala adet olmadım 10 gün kadar geçti evde test yaptım çıkmadı dün de kan testi yaptım gene çıkmadı sonuç negatif çıktı. ama ben neden hastalanmadım bilmiyorum. acaba kan testinde çıkmama gibi bir durum olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?