adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

arkadaslar yok mu cvp bana :çok üzgünüm:

ardacım teşekkürler listeye eklediğin için darısı başımııza inş artık bende gerçekten çok istiyorum ya akşam bi arkadşım aradı 5 aylık evli daha hamileymiş benide rüyasında görmüş hamileymişim sormakm için aradı yok dedim hem sevindim hemde kaygılandım bu ay tutarmı die bakalım hayırlısı olsun hepimize inş

kızlar benim kan testimde malesef negatif bu ayda olmadı hayırlısı biraz dinlensem iyi olacak bakalım nasip kısmet ne zaman

herkese merhabalar...bu arada tuanayı çok çok tebrik edrim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.hepimiz hamile kalmayı bekliyoruz hepimizde aynı arzu ve istek.o yüzden en ufak belirti bizi ümitlendiriyor.zpoison kanda ve idrarda hamilelik çıkmammışsa yumurtalıklarında bir sorun yoksa (iltihap ve bunun gibi) yüzde yüz strese bağlıdır.canını sıkma ve rahat ol bencea.s

kızlar benim kan testimde malesef negatif bu ayda olmadı hayırlısı biraz dinlensem iyi olacak bakalım nasip kısmet ne zaman
başak35 cim ben hiç üzülme.bence herşeyin zamanı var.dediğin gibi kendini dinlenmeye al ve hamilelik düşüncesinden bir müddet uzaklaş.:1hug:

başak35 cim ben hiç üzülme.bence herşeyin zamanı var.dediğin gibi kendini dinlenmeye al ve hamilelik düşüncesinden bir müddet uzaklaş.:1hug:

evet canım üzülmedim nedense kalbime doguyor zaten negatif olucak diye adet sancılarımda arada geliyordu biraz ilaçsız dinlenmeye çekilmek en iyisi galiba

arda ve kayracım herhalde okuldasınız.sesiniz soluğunuz çıkmıyor.umarım moral ve keyifleriniz yerindedir.sizin için dua ediyorum allah en yakın zamanda kucağınıza bebeklerinizi almayı nasip etsin.öpüyorum.

evet canım üzülmedim nedense kalbime doguyor zaten negatif olucak diye adet sancılarımda arada geliyordu biraz ilaçsız dinlenmeye çekilmek en iyisi galiba

başak35 canım bilgim olmadığı için soruyorum hangi ilcı kullanıyordun?yumurtalıklarında sorun mu vardı.

başak35 canım bilgim olmadığı için soruyorum hangi ilcı kullanıyordun?yumurtalıklarında sorun mu vardı.

canım ben ilk 3 ay klomen kullandım olmadı sonra aşılama yapıldı ondada gonal f igne kullandım
ama eşimde ve bende hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite yani

canım ben ilk 3 ay klomen kullandım olmadı sonra aşılama yapıldı ondada gonal f igne kullandım
ama eşimde ve bende hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite yani

ebrucum sebepsiz infertilite sağlık sorununuz olmadan gebe kalamama herhalde.neyse bunları konuşup hatırlatıp canını sıkmayalım.canım bence sen psikolojini rahat tut kim çocuk sahibi olamamış ki sen olmayacaksın.bence herşeyin zamanı var diye düşün. allaha dua etmeye devam et.bende hem senin hem de tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.:1hug:

artık herkes gibiyiz...............

kayram benim sen alındın mı kız yoksa ay bak şimdi çok kötü oldum ya noldu da seni kırdım ben?canım benim bugün yatana kadar burda seni beklicem hiçbi ere de gitmicem.tamam mı.sen geldiğinde yanında olduğumu hisset diye.:1rolleyes:

canım merak ettiğin için sağol.evet okuldan gelirgelmez ilk işim burayı kontrol etmek oluyo.ama sabah o kadar erken kalkıyorum ki (5:30) çoğu zaman uyuyarak geçiriyorum günümü.kayram da sanırım beni burda bulamayınca biraz kızmış.bakalım gönlünü nasıl alıcam.sen nasılsın özlemcim?ayrıca duaların için sağol rabbim kimsenin avucunu boş çevirmesin inşallah.

Ve ben hala adetimin ne zaman geliceğini bilmiyorum kızlar..... sırnaşık şey

Valla o kadar kafam karıştı ki hiçbir tarih belirleyemiyorum..Bu arada ben iyice bebek fikrinden soğudum adetimi dört gözle bekliyorum gelsinde yasmin e başlasam hemen :1rolleyes:
Eşimle gezip tozdukça istediğimi yaptıkça ve bebeği olanların ne kadareve tıkılıp kaldığını görünce ben uzaklaşıyorum arkadaşlr :1ninca:-tatlicadiarzu-

Duygularım karma karışık bir yanımda hala bebek diyor ama aklım hayır olmaz diyor olmayacak diyor ooooof ooooooof :uhm:kafamçokkarıştı yokmu beni rahatlatacak biri bişiler söylese ya benneyaptımkigamyoncuiremsu

selam Canım ben kaçırdım bişi mi sordun?bu arada nasılsın?

Shinmina merhaba canim, iyi olmaya calisiyorum, demin ogle yemeginden donerken feci sekilde sag tarafima agri girdi, oluyorum sandim...yumurtaligi hissettim resmen..-tatlicadiarzu-

sen nasilsin? asagidaki soruyu sormustum canim, agri sanci ile ilgili tekrar kopyaliyorum..yarin dr a gidecegim ama, icim de icimi kemiriyor

Dun cogunuzun bildigi gibi ne yazik ki regl oldum , bu arada yeni tarihi 25 Kasim olarak duzenleyebilirsiniz.

Gece cok cok agrim oldu, normalde hic ilac almamaya ozen gosteririm, ne gibi hastalik olursa olsun. Agrim o kadar fazla idi ki agri kesici aldim, ama yine de hafif sanci vardi...Aklima takilan su, o kadar agriya cok az geldi..sizce bu normal mi..Catlamamis yumurtam vardi, onun etkisi olabilir mi...basiniza boyle birsey gelmis miydi

canım adet kanaması tam sökülmeyince de ağrı yapabiliyo ondan olabilir. Benim de bazen hiç anlamıyorum hafif geçiyo bazen çok sancılı oluyo.

ardacım hoşgeldin.bikaç gün öncesine kadar aile büyüklerimden birinin ciddi rahatsızlığı beni çok üzmüştü ama şimdi iyi sayılır ve benimde moralim gayet iyi.hastalıkta sağlıkta bizim için.halimize şükretmek lazım.ardacım aslında bazen şimdi sitedeki yazan arkadaşlardan cansuclk dediği gibi bazen hamillelik düşüncesi insanı yoruyor ve bu fikirden uzaklaştırabiliyor.bende o moddayım şu an.ve rabbim dileyen herkese bir evlat versin.senin kayracın heralde müsait değil.yoksa mutlaka sana yanıt yazardı..kaydirigubbakcemile5arda ve kayra

kızlar beni silin tam gunumde oldum inşallah önümüzdeki ay senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…