Arkadaslar gunaydin....
Dun cogunuzun bildigi gibi ne yazik ki regl oldum, bu arada yeni tarihi 25 Kasim olarak duzenleyebilirsiniz.
Gece cok cok agrim oldu, normalde hic ilac almamaya ozen gosteririm, ne gibi hastalik olursa olsun. Agrim o kadar fazla idi ki agri kesici aldim, ama yine de hafif sanci vardi...Aklima takilan su, o kadar agriya cok az geldi..sizce bu normal mi..Catlamamis yumurtam vardi, onun etkisi olabilir mi...basiniza boyle birsey gelmis miydi
gny herkeze arkadaşlar br sorum olacak benim en son 27 eylülde adet oldum ve hala adet olmadım 10 gün kadar geçti evde test yaptım çıkmadı dün de kan testi yaptım gene çıkmadı sonuç negatif çıktı. ama ben neden hastalanmadım bilmiyorum. acaba kan testinde çıkmama gibi bir durum olabilirmi
başak35 cim ben hiç üzülme.bence herşeyin zamanı var.dediğin gibi kendini dinlenmeye al ve hamilelik düşüncesinden bir müddet uzaklaş.:1hug:kızlar benim kan testimde malesef negatif bu ayda olmadı hayırlısı biraz dinlensem iyi olacak bakalım nasip kısmet ne zaman
başak35 cim ben hiç üzülme.bence herşeyin zamanı var.dediğin gibi kendini dinlenmeye al ve hamilelik düşüncesinden bir müddet uzaklaş.:1hug:
evet canım üzülmedim nedense kalbime doguyor zaten negatif olucak diye adet sancılarımda arada geliyordu biraz ilaçsız dinlenmeye çekilmek en iyisi galiba
evet canım üzülmedim nedense kalbime doguyor zaten negatif olucak diye adet sancılarımda arada geliyordu biraz ilaçsız dinlenmeye çekilmek en iyisi galiba
arkadaslar yok mu cvp bana :çok üzgünüm:
başak35 canım bilgim olmadığı için soruyorum hangi ilcı kullanıyordun?yumurtalıklarında sorun mu vardı.
yok mu cvp senağlama
canım ben ilk 3 ay klomen kullandım olmadı sonra aşılama yapıldı ondada gonal f igne kullandım
ama eşimde ve bende hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite yani
artık herkes gibiyiz...............
arda ve kayracım herhalde okuldasınız.sesiniz soluğunuz çıkmıyor.umarım moral ve keyifleriniz yerindedir.sizin için dua ediyorum allah en yakın zamanda kucağınıza bebeklerinizi almayı nasip etsin.öpüyorum.
selam Canım ben kaçırdım bişi mi sordun?bu arada nasılsın?
canım merak ettiğin için sağol.evet okuldan gelirgelmez ilk işim burayı kontrol etmek oluyo.ama sabah o kadar erken kalkıyorum ki (5:30) çoğu zaman uyuyarak geçiriyorum günümü.kayram da sanırım beni burda bulamayınca biraz kızmış.bakalım gönlünü nasıl alıcam.sen nasılsın özlemcim?ayrıca duaların için sağol rabbim kimsenin avucunu boş çevirmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?