adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım okul felç ediyor beni birde yazılı haftası stres falan.sen nasılsın özlemciğim?valla ne moral var ne neşe ne olacak bilmiyorum böyle,rabbim çok ağır sınıyor beni.çok şükür isyana varmıyor dilim.duaların bize bizimle beraber sana dönsün.sende bizim dualarımızdasın.sağolasın arkadaşım.

şairin dediği gibi bence sende artık herkes gibisin...ne bileyim kendimi terekdilmiş unutulmuş hissettim.eskiden olmasamda bir mesaj atardın.bakıyorum hatunda tık yok.ayranda içmedik ama.....
canım benim canım sen sessiz kalınca aklım sende kalıyor.annem geldi moral için sağolsun ama sen oralarda tek başınasın ve benim canım sıkılıyor bu duruma.sendende ses çıkmayınca merak ediyorum seni kaygılanıyorum.allahım seni korusun yanında olsun ama beni habersiz bırakma.msn yi açıyorum yine yoksun..iyi olda yanımda olma.senden karşılık bekleyerek sevmiyorum seni.hesap kitap çıkar olacaksa varsın olmasın.dualarım ışığın olsun canım.ezan okunuyor allah senin benim özlemin ve sitede isteyen ne kadar insan varsa hepsinin yüzünü güldürsün.canım benim kızgınlığım bundandı...

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
TUANNA01..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım

meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
whitedaisy.....................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
başak35.......................9 kasım
nbm2358......................11 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık

canım o güzel yüreğini böyle sıkma nolur.inan sen de benim hep aklımdasın.bugün eşim yanıma gelicek haftasonu beraberiz malum ayda sadece bir haftasonuna bağlıyoruz bebek ümitlerimzi.Rabbim büyük o ol desin yeter ki.sen neden yine canını sıktın bakim.isterssen özele yaz canım ben bugün hep burda olucam senin için.Şeniz

sıkma ne demek seni merak ediyorum aklım sende kalıyor.gözün aydın sevindim allah bu ya kime ne zaman isterse varir.umudunu yitirme sakın.kafamda birşey var eğerki rabbim izin verirde olursa ilk sana anlatacağım.ve olursa ilk hedefim sensin inşallah.
sen artık beni sevmiyormusun,beni beğenmiyormusun?ya uzak kalınca senden moralim bozuluyor.bu şehirde iki dostum var benimle ağlayan benimle gülen.sende üçüncü oldun ve müsade et dostum için kaygılanayım...zaman ve mesafeyle sınırlamayalım yoksa kaybedenlerden oluruz.

benim için kaygılanılmasına alışık olmadığımdan senin de kaygılanmanı istemedim ama emin ol ki sevginle ve ilginle yüreğim kıpır kıpır.her msjında senden kopamıcağımı daha iyi anlıyorum.yalnız merak ettim neymiş şu kafandaki.kötü şeyler düşünmüyon dimi?bak aklım kalmasın sende:uhm:

yok bitanem ne kötüsü sonuç iyi olursa dünyanın en güzel şeyi olacak.seni seviyorum ve dedim ya istediğin sürece yanındayım nereye kadar dersen merak etme.gidenlerden olmayacağım,hep yüreğimde dualarımda aklımdasın bitanem.

sakın ha gidenlerden olma affetmem seni.ben sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum.dedik ya senle beraber büyütcez bebişleri lojmanda.bi hamiş olalım göbiş tokuşturucaz senle.Allahım çok büyük hep dua ediyorum hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum Allahım kimsenin yüreğini yuvasını kucağını bebişsiz bırakmasın.

bende iyiyim canım mide bulantım başladı birazda sancım var işte uğraşıyoruz ufaklıkla

Allahım sizlerede versinde uğraşın inş bütün dualarım sizlerle namazlarımın arkasından hep dua ediyorum sizlere inş biran önce kavuşursunuz

gidebildiği yere kadar gerekirse kilometrelerce uzağımda ol son nefesime kadar hep seninle olacağım.istediğin sürece yanındayım bitanem.tabiki bebeklerimiz olacak büyüteceğiz rabbim bizide görecek emin ol canım benim o çok büyük yeterki istemesini bilelim dua ederken birkaç cümle fazla kurarak birbirimizi unutmayalım.yanındayım bitanem nefesin kadar yakınım...

Allahım sizlerede versinde uğraşın inş bütün dualarım sizlerle namazlarımın arkasından hep dua ediyorum sizlere inş biran önce kavuşursunuz

sağol güzelim yapacağın en büyük iyilik budur bize sizi allaha emanet ediyorum dikkat et kendine ve bebişimize tamammı canım...dualarım kuzumuzla merak etme.

yalnız kaldığım bu yerde ortak derdimiz bizi birbirimize kazandırdı.demek bunda da bi hayır varmış.bu dostluk herşeyden de öte oldu bende.unutmaki ben de senin yanındayım.kilometreler ne etsin bizim dostluğumuzn yanında?senin de dediğin gibi biz birbirimize bir nefes kadar yakınız.eskiden sadece Allaha yalvarırdımnolur benim de bir bebişm olsun diye.ama öyle aklıma geldikçe işte hamiş olamadığımı gördükçe.ama şimdi o kadar farklı ki gece gündüz bunun için dua eder oldum.Rabbim den bu defa gerçekten büyük bir ısrarla istiyorum.umarım istemesini de biliyorumdur.

canım ya sağolasın bu dualarımızı Rabbim inşallah geri çevirmicek.Allahım sana da sorunsuz sağlıklı bi gebelik yaşatsın bebişini de en güzel şekilde kucağına al inşallah

bitanem ısrar ederek istemek değilde tam bir tevekkülle istemek önemlisi.hayır gece gündüz değil ezanların arasındaki vakitlerde sabah ezanından sonra ve cuma günleri dilek kapısı açık olurmuş yada sen gece gündüz et ben saydığım bu vakitlerde adımıza dua ediyorum.tabiki yakınız yetiş dediğinde yetişemezsem yarana dokunmayı beceremezsem yazıklar olsun bana.duyduğum bildiğim araştırdığım herşeyin içinde mutlaka adın geçiyor herkes adını duyar oldu.ve uzun zamandırmı arkadaşsınız sorusuna tebessümle bir ömür kadar uzun cevabını verirken çok keyif alıyorum.bir ömür bitanem.gecenin üçü bile olsa sıcak yatağımdan kalkar titreye titreye seni dinler seninle ağlar seni telkin eder iyi olduğundan emin olunca yatarım.bu kadar derin yanındayım hayata inat.....

e ne diyim ben sana bu gurbet ellerde ihtiycım olan dost eli uzattın bana yarama dokundun ve yine ağlattın beni.yapma böyle sözler konuşma inan dayanamıyorum.:teselli:

e ne diyim ben sana bu gurbet ellerde ihtiycım olan dost eli uzattın bana yarama dokundun ve yine ağlattın beni.yapma böyle sözler konuşma inan dayanamıyorum.:teselli:

ağlama kıyamam.sadece sana şunu söyleyeyim.inan bana her geçen gün beni daha yakından tanıyacak ve her an yanında hissedeceksin.yürüdüğümüz yolda belki düşeceğiz belki dizlerimiz kanayacak birbirimizi kaldırıp yaralarımızı sarıp üstümüzü çırpıp haydi devam et diyeceğiz.dostluk mutlu anı paylaşmak değildir zor anı içinde hissederek yaşayarak paylaşmaktıriseni seviyorum ve dost dediğin elim hep seninle....yarana gelince kabuk bağlatacak iyileştireceğiz beraber canım benim sadece inan ve dua et...rabbim duyar.geçte olsa duyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…