arda ve kayracım herhalde okuldasınız.sesiniz soluğunuz çıkmıyor.umarım moral ve keyifleriniz yerindedir.sizin için dua ediyorum allah en yakın zamanda kucağınıza bebeklerinizi almayı nasip etsin.öpüyorum.
kayram benim sen alındın mı kız yoksa ay bak şimdi çok kötü oldum ya noldu da seni kırdım ben?canım benim bugün yatana kadar burda seni beklicem hiçbi ere de gitmicem.tamam mı.sen geldiğinde yanında olduğumu hisset diye.:1rolleyes:
canım o güzel yüreğini böyle sıkma nolur.inan sen de benim hep aklımdasın.bugün eşim yanıma gelicek haftasonu beraberiz malum ayda sadece bir haftasonuna bağlıyoruz bebek ümitlerimzi.Rabbim büyük o ol desin yeter ki.sen neden yine canını sıktın bakim.isterssen özele yaz canım ben bugün hep burda olucam senin için.Şeniz
benim için kaygılanılmasına alışık olmadığımdan senin de kaygılanmanı istemedim ama emin ol ki sevginle ve ilginle yüreğim kıpır kıpır.her msjında senden kopamıcağımı daha iyi anlıyorum.yalnız merak ettim neymiş şu kafandaki.kötü şeyler düşünmüyon dimi?bak aklım kalmasın sende:uhm:
Kayracım sana diğer topiğe yazmıştım nasılsın?
sakın ha gidenlerden olma affetmem seni.ben sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum.dedik ya senle beraber büyütcez bebişleri lojmanda.bi hamiş olalım göbiş tokuşturucaz senle.Allahım çok büyük hep dua ediyorum hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum Allahım kimsenin yüreğini yuvasını kucağını bebişsiz bırakmasın.
Allahım sizlerede versinde uğraşın inş bütün dualarım sizlerle namazlarımın arkasından hep dua ediyorum sizlere inş biran önce kavuşursunuz
sağol güzelim yapacağın en büyük iyilik budur bize sizi allaha emanet ediyorum dikkat et kendine ve bebişimize tamammı canım...dualarım kuzumuzla merak etme.
gidebildiği yere kadar gerekirse kilometrelerce uzağımda ol son nefesime kadar hep seninle olacağım.istediğin sürece yanındayım bitanem.tabiki bebeklerimiz olacak büyüteceğiz rabbim bizide görecek emin ol canım benim o çok büyük yeterki istemesini bilelim dua ederken birkaç cümle fazla kurarak birbirimizi unutmayalım.yanındayım bitanem nefesin kadar yakınım...
Allahım sizlerede versinde uğraşın inş bütün dualarım sizlerle namazlarımın arkasından hep dua ediyorum sizlere inş biran önce kavuşursunuz
sağol canım Allah razı olsun
bitanem ısrar ederek istemek değilde tam bir tevekkülle istemek önemlisi.hayır gece gündüz değil ezanların arasındaki vakitlerde sabah ezanından sonra ve cuma günleri dilek kapısı açık olurmuş yada sen gece gündüz et ben saydığım bu vakitlerde adımıza dua ediyorum.tabiki yakınız yetiş dediğinde yetişemezsem yarana dokunmayı beceremezsem yazıklar olsun bana.duyduğum bildiğim araştırdığım herşeyin içinde mutlaka adın geçiyor herkes adını duyar oldu.ve uzun zamandırmı arkadaşsınız sorusuna tebessümle bir ömür kadar uzun cevabını verirken çok keyif alıyorum.bir ömür bitanem.gecenin üçü bile olsa sıcak yatağımdan kalkar titreye titreye seni dinler seninle ağlar seni telkin eder iyi olduğundan emin olunca yatarım.bu kadar derin yanındayım hayata inat.....
e ne diyim ben sana bu gurbet ellerde ihtiycım olan dost eli uzattın bana yarama dokundun ve yine ağlattın beni.yapma böyle sözler konuşma inan dayanamıyorum.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?