adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

sevgili arkadaşlarımmm,hamileyimmmmm.Çoook şükür çoookkkk.tam 1 sene bekledim,hergün öldüm hergün ama sabır sabır....ve dua edin çok kızlar çokkk.ben hep duacınızım bundan sonra.allahım sizede an yakın zamanda nasip etsnnnnnnnnnnnn

canım çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin bebişini bir yıl herhangi bi şey yaptınmı tedavi falan kendiliğindenmi oldu yoksa

asyacan7 canımmmmm cok şaşırdım hep yazılarını görürdüm ugraşırdın ve sonunda hamilesin hee valla süper bir haber.. daha gecen konu acmıştın hamile olabilme ihtimalim var diye demek başardın cok şükür ee nsl oldu nsl anladın neler yaşadın o anda anlatsana cnm tedaviylemi olmuştu yaa

canım çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin bebişini bir yıl herhangi bi şey yaptınmı tedavi falan kendiliğindenmi oldu yoksa

1 yıldır tedavi görüodum,ama bunu 8 ayı yanlış tedaviydi ya da eksik dielim.Çok şükür yaa doğru dr ve ilaçlarla 2. denemede oldu ,artık umudum tukenmek üzereydi.....
sebepsiz infertilite demişti önceki drum ama pko varmış ben de,bi kaç ilaç işimi gördü..Allah herkese nasip etsin inşallah.....:1hug:

o ilaçlar ney canım bende pkoluyum ve tüm testlerim oldu pkodan başka bişeyimiz yok eşimle.. bana da söle yaa bende kalmak istiyom 1,5 yıl olcak bu ay yumurtlama takibine başlıcaz ksımetse.. Canım cok sevindim inan yaa Allah kucagınada almayı nasip etsin

saol canım ii dileklerine az önce anlattım diğer arkadaşa hıkayemi kısaca,sorun kistlere bağlı testosteron yukseklığıymıs ama ben bunu hödük drum yuzunden 8 ay sonra ogrendımmm...ve olması gereken tedaviyele 2. ay oldu şükür....
ben çok üzüldüm,çok bekledim ama hatalarım yuzunden.Haddime deil ama tavsiyem size,lütfen bi dra baglı kalmayın kızlar,ben inatlaştım resmen drum çok ii çokii die....Ama ii ce araştırın,tahlillerinizi en az 2 dr a gösterin ....
çok öpüyorum hepinizi.çok uzun zamandır olmadığı kadar mutlu uyuyacağım.....
Allahım çoooooookkkk şükürrrrrrrrrr....
Darısı başınıza...........Şeniz

evet yaa her gece yataga yattıgında düşüncelerle bazen gözyaşlarıyla hayellerle uyumaya çalışırdın dimi bu gece ne güzel bir uyku uyursun bende öyleyim kafamı yastıga koydugumda gözyaşlarım akıyor diyoruım ne zaman gelicek nsl olucak Allahım yoksa hiç gelmicekmi diye ama hayırlısı demekten başka care yok tabiii. Ne güzell Allahım sana nasip etti çok şükürr çok şükür yaaaaaaa

canım benim rahim filmim falan çekilmişti,sonra dr testler den sonra pko olduğumu söledi..
bana glukofen denen diabet ilacını verdi,bu ilaç kistik yapıyı bastırıp,testosteronun yukselmesini etkiliomuş,ayrıca muthiş kilo veriosun,benim kilo problemim yoktu ama verdimm..
herneyse o sıra iltihap çıktı ve vagınadan kullanılan bi fitil verdi.sonra ben glukofeni kullanmaya başladım hergün,hiç aksatmadım ve adetimin 3. gunu glukofene ek olarak serophane denen bi yumurtlama ilacı kullandım 5 gun boyunca ve yıne adetınden sonra 19.gun farlutal adet söktürücü kullandım.ilk ay olmadı malesf,ama 2. ay oldu.
drum bana 4 ay kullan demişti ama 2. ayda oldu şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Darısı başına kuzuzcummm.genelde pko tedavisini böle okuyorum ama druna danışmadan sakın ha kullanma....
çünkü glukofen kontrolsuz kullanıldığında böbreklerine çok zararı varmış..:içelim:

sudecim ne olur umutsuz olma,biz kadınlar kulübünde bi forumda beauty die bi arkadaşla tanışmıştım mayıstı sanırım,o gun bu gundur hep beraber üzüldük,halimize umutsuzlandık çooooookkkk....çoookkkk yıkıldık ve o en son aşılama yaptırdı ve ben bu tedaviye başaldım,ikimizde garip duygular yasadık ve Allahım çok şükür aynı gün hamişliğimizi öğrendik..
Allah çok buyuk canım.Biziim işin duadan başaka izahı yok...çokk dua et,çok iste...Rabbim bizi beklio ondan istemememiz içinnnn....

inşallah yaaa bende dua ediyorum hep Allahım duyuyor biliyorum hayırlsıı artıkkk ne mutlu sana cnm tekrar tbrklerr

Kızlar bugün adet günüm. Test sabah yapılırsa daha iy olur ya. Ben sabah 7.30'dan öğlen 13.00 kadar tuvaletimi tuttum. Bu süre içerisinde sadece bir su bardağı çay içtim. Okuldan eve gelir gelmez test yaptım. 5 dakika bile beklemeden 2. çizgi çıktı. Hemde 1 çizgiye çok yakın bi renkte koyu pembe. Ben hamile miyim?
Arkadaşlar neden bu kadar açıklamalı yazdığımı anlatayım. Bazı arkadaşlar bilir. Geçen ay adetim 2 gün geçmişti. İdrar testi yapmıştım. Pembe silik bi çizgi çıkmıştı. Ertesi gün adet olmuştum. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Geçen ay ki testten tek farkı koyu renkli çıkması. Belirti olarakta 3-4 gündür yoğun bir şekilde yumurta beyazı şeklinde akıntım var. Allahım inşallah hamileyimdir.

canıımmmmmmmmm hadi hayırlı olsun hamişsinnnnnnnn:)) akıntıda hamiş oldugunun kanıtıdır. en güzeli kan testi yaptırıp gebeliğini kanıtlaman tatlım:)

meltemcilik tebrik ederim canım 2 çizgi çıktıysa kesin hamilesindir allah kucagına almayı nasip etsin
kızlar bende öglende adet oldun 2 gün erken geldi ignelerden düzenim bozuldu valla neyse saglık olsun umudum devam ediyor

Teşekkür ederim canım. Biraz zor olacak ama p.tesine kadar beklemeyi düşünüyorum. Allahım isteyen herkese versin inşallah.

meltemkilci canim hayirli olsun hamissin bana gorede..gozun aydin tebrikler canim.

su yumurta aki gibi akintim dedigin seffaf bir akinti mi yokda rengi beyazmi???

Meltem öncelikle tebrikler canim.. Biraz canim sikildi yazini okuyunca ama :)
benimde adetim yarin yada pazar ama test yaptim bu gün ve 2. çizgi çok silik çikti...

Yazini okuyunca geçen ay ki olaydan ötürü korktum ...

canimmm...tebrik ederim...saglama almak icin hemen kan testi yap bence...ne kadardir deniyordun, hic problem falan var miydi

meltemcim çok sevindim :1hug: inşallah hamilesindir canım. bende kızlara katılıyorum hemen kan testi yaptırmalısın.

buarada kızlar benim buay olmadı. kısmet önümüzdeki aya. çalışmaya devam :dance:

meltemkilci canim hayirli olsun hamissin bana gorede..gozun aydin tebrikler canim.

su yumurta aki gibi akintim dedigin seffaf bir akinti mi yokda rengi beyazmi???

bazen şeffaf bazen katı geliyo. Tuvalet kağıdına geldiğinde şeffaf gibi duruyo. Yıkarken elime geldiğinde beyaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…