canım çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin bebişini bir yıl herhangi bi şey yaptınmı tedavi falan kendiliğindenmi oldu yoksa
asyacan7 canımmmmm cok şaşırdım hep yazılarını görürdüm ugraşırdın ve sonunda hamilesin hee valla süper bir haber.. daha gecen konu acmıştın hamile olabilme ihtimalim var diye demek başardın cok şükür ee nsl oldu nsl anladın neler yaşadın o anda anlatsana cnm tedaviylemi olmuştu yaa
o ilaçlar ney canım bende pkoluyum ve tüm testlerim oldu pkodan başka bişeyimiz yok eşimle.. bana da söle yaa bende kalmak istiyom 1,5 yıl olcak bu ay yumurtlama takibine başlıcaz ksımetse.. Canım cok sevindim inan yaa Allah kucagınada almayı nasip etsin
Kızlar bugün adet günüm. Test sabah yapılırsa daha iy olur ya. Ben sabah 7.30'dan öğlen 13.00 kadar tuvaletimi tuttum. Bu süre içerisinde sadece bir su bardağı çay içtim. Okuldan eve gelir gelmez test yaptım. 5 dakika bile beklemeden 2. çizgi çıktı. Hemde 1 çizgiye çok yakın bi renkte koyu pembe. Ben hamile miyim?
Arkadaşlar neden bu kadar açıklamalı yazdığımı anlatayım. Bazı arkadaşlar bilir. Geçen ay adetim 2 gün geçmişti. İdrar testi yapmıştım. Pembe silik bi çizgi çıkmıştı. Ertesi gün adet olmuştum. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Geçen ay ki testten tek farkı koyu renkli çıkması. Belirti olarakta 3-4 gündür yoğun bir şekilde yumurta beyazı şeklinde akıntım var. Allahım inşallah hamileyimdir.
meltemkilci canim hayirli olsun hamissin bana gorede..gozun aydin tebrikler canim.
su yumurta aki gibi akintim dedigin seffaf bir akinti mi yokda rengi beyazmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?