Meltem öncelikle tebrikler canim.. Biraz canim sikildi yazini okuyunca ama :)
benimde adetim yarin yada pazar ama test yaptim bu gün ve 2. çizgi çok silik çikti...
Yazini okuyunca geçen ay ki olaydan ötürü korktum ...
canimmm...tebrik ederim...saglama almak icin hemen kan testi yap bence...ne kadardir deniyordun, hic problem falan var miydi
meltemcim çok sevindim :1hug: inşallah hamilesindir canım. bende kızlara katılıyorum hemen kan testi yaptırmalısın.
buarada kızlar benim buay olmadı. kısmet önümüzdeki aya. çalışmaya devam :dance:
kayracım ben iyiyim umarım sen de iyisindir canım benim .arda ve sen çok inançlı tevekkül sahibisiniz.ben inanıyorum yüce mevlam sizin gibi kullarının dualarını kabul edicek ve hayırlı evlatlar vericek.moralinizi bozmayın.sizleri seviyoruz:1hug:canım okul felç ediyor beni birde yazılı haftası stres falan.sen nasılsın özlemciğim?valla ne moral var ne neşe ne olacak bilmiyorum böyle,rabbim çok ağır sınıyor beni.çok şükür isyana varmıyor dilim.duaların bize bizimle beraber sana dönsün.sende bizim dualarımızdasın.sağolasın arkadaşım.
sevgili arkadaşlarımmm,hamileyimmmmm.Çoook şükür çoookkkk.tam 1 sene bekledim,hergün öldüm hergün ama sabır sabır....ve dua edin çok kızlar çokkk.ben hep duacınızım bundan sonra.allahım sizede an yakın zamanda nasip etsnnnnnnnnnnnn
meltemcim hatırlısı olsun canım çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bugün kahverengi akıntım oldu daha adetime 9-10 gün var 2 gün öncede pembe akıntım olmuştu sendede olmuştu galiba pembe akıntı,bana umut oldu bu belki bende hamileyimdir...
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Allahım en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah. Ardacım listede ismimi görünce çok sevindim. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Akşam üzeri eczaneye gittim. Başka marka idrar testi almak için. Eczacı vermedi. Başka test yapmana gerek yok hayırlı olsun hamilesiniz dedi. Aslında içim içimi yiyor ama p.tesiyi beklicem. Renk koyu ve hemen çıktığı için erken döllenme olduğunu tahmin ediyorum. Zaten ben adetten hemen sonra yumurtluyorum. P.tesi gidersem belki keseyide görürüm diye düşündüm o yüzden biraz daha beklemeyi tercih ettim. allahım herkesin gönlüne göre versin.
Hayır canım. Bugün adet günümdü. Erken yumurtladığım için testte çıkacağını düşündüm ve adetimin geçmesini beklemeden yaptım. Tam da düşündüğüm gibi oldu. Hemen çizgi belirdi ve koyuydu. Kasığımda hafif hafif ağrılar oldu. 3-4 gün kala ayakta kaldığımda karın ağrılarım oldu. Adet ağrısı gibi. Çok şişkinlik vardı. 3-4 gündür yoğun bir şekilde beyaz akıntım geliyodu. Göğüslerimde sadece yan ve alt kısımları ağrıyodu hafif. Bir de karnıma baktığımda sağ ve sol yumurtalıkların olduğu yerler şiş orta kısmı göbek deliğinin tam alt kısmı çökmüş gibi gözüküyodu. Uyku halide çok fazlaydı. Belirtilerim bunlar canım. Sık idrara çıkma, göğüs ucu kaşınması, renk değişimi şişlik ağrı, bulantı gibi belirtilerim olmadı. Aslında çok aşırı bir belirtim olmadı. Sadece akıntı beni şüphelendirdi. Ama herkesin belirtisi bir olmuyor. İlk belirtiyi göğüsler verir derler. Bende öyle olmadı canım. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız. Başka sormak istediğin bişey var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?