adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Meltem öncelikle tebrikler canim.. Biraz canim sikildi yazini okuyunca ama :)
benimde adetim yarin yada pazar ama test yaptim bu gün ve 2. çizgi çok silik çikti...

Yazini okuyunca geçen ay ki olaydan ötürü korktum ...

Canım morelini bozma sakın. Burda silik çıkanların çoğu hamişti. O benim talihsizliğim. Test hatalıydı. Adet olmaya başlayınca başka bir eczanaden aldığım test tek çizgi çıkmıştı. Sakın üzülme. Teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ben de seni şimdiden tebrik ederim.

Teşekkür ederim canım.Allah sanada nasip etsin. P.tesi yaptırıcam canım bi aksilik olmazsa.

kayracım ben iyiyim umarım sen de iyisindir canım benim .arda ve sen çok inançlı tevekkül sahibisiniz.ben inanıyorum yüce mevlam sizin gibi kullarının dualarını kabul edicek ve hayırlı evlatlar vericek.moralinizi bozmayın.sizleri seviyoruz:1hug:

sevgili asyacan çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sevincin içimizde .allah ümitle beklyen tüm kullarına bu duyguyu yaşatsın:teytey:

meltemcim hatırlısı olsun canım çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bugün kahverengi akıntım oldu daha adetime 9-10 gün var 2 gün öncede pembe akıntım olmuştu sendede olmuştu galiba pembe akıntı,bana umut oldu bu belki bende hamileyimdir...

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
TUANNA01..................hamişşş
asyacan7.....................hamişşş
meltemkilic..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım

serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
whitedaisy.....................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
başak35.......................9 kasım
nbm2358......................11 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık

asyacan7 tebrikler Allahım hayırlısıyla sıkıntısız sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.bizler için de dua et lütfen:Saruboceq:
meltemcim sen pazartesiyi yine bekle ama bizce sen hamişsin.ve seni de listeye ekliyorum ordan dönüş yok:teytey:

aa harika bir actim uc hamile haberi; Allah nazarlardan korusun tum hamisleri., tamamini erdirsin. cok sevindim ucunuze de, meltem, asyacan ve istiridye, arada kacirdigim yoktur umarim. ya da vardir umarim.:)) Allah'im en kisa da bize de nasip et, amin.

hamile olan arkadaslari tebrik ederim allahim tamamina erdirsin,saglikli,sihhatli ellerine almayida nasip etsin darisi bizlerin basina,hamile arkadaslara cok is dusecek,cunku bize dua edecekler insallah demi arkadaslar,dualara okadar ihtiyacimiz varki,herkese taddirsin yuce rabbim evlat sevgisini.amin

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Allahım en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah. Ardacım listede ismimi görünce çok sevindim. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Akşam üzeri eczaneye gittim. Başka marka idrar testi almak için. Eczacı vermedi. Başka test yapmana gerek yok hayırlı olsun hamilesiniz dedi. Aslında içim içimi yiyor ama p.tesiyi beklicem. Renk koyu ve hemen çıktığı için erken döllenme olduğunu tahmin ediyorum. Zaten ben adetten hemen sonra yumurtluyorum. P.tesi gidersem belki keseyide görürüm diye düşündüm o yüzden biraz daha beklemeyi tercih ettim. allahım herkesin gönlüne göre versin.

Teşekkür ederim canım. Evet pembe akıntım olmuştu. İnşallah yerleşme kanamasıdır canım.

meltemcigim canim senin adetinde gecikme olmusmuydu,benim bugun 4 gun oldu geceli, bugun biraz agri var kasiklarimda ayaklarimin altina yastik koyup uzandigim zaman agrim geciyor.daha test yapmadim daha erken diye acaba regelmi olcam,yoksa hamile kalincada bu agrilar oluyormu,sendede varmi kasik agrilarin onu soracaktim cevap verirsen sevinirim,

Hayır canım. Bugün adet günümdü. Erken yumurtladığım için testte çıkacağını düşündüm ve adetimin geçmesini beklemeden yaptım. Tam da düşündüğüm gibi oldu. Hemen çizgi belirdi ve koyuydu. Kasığımda hafif hafif ağrılar oldu. 3-4 gün kala ayakta kaldığımda karın ağrılarım oldu. Adet ağrısı gibi. Çok şişkinlik vardı. 3-4 gündür yoğun bir şekilde beyaz akıntım geliyodu. Göğüslerimde sadece yan ve alt kısımları ağrıyodu hafif. Bir de karnıma baktığımda sağ ve sol yumurtalıkların olduğu yerler şiş orta kısmı göbek deliğinin tam alt kısmı çökmüş gibi gözüküyodu. Uyku halide çok fazlaydı. Belirtilerim bunlar canım. Sık idrara çıkma, göğüs ucu kaşınması, renk değişimi şişlik ağrı, bulantı gibi belirtilerim olmadı. Aslında çok aşırı bir belirtim olmadı. Sadece akıntı beni şüphelendirdi. Ama herkesin belirtisi bir olmuyor. İlk belirtiyi göğüsler verir derler. Bende öyle olmadı canım. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız. Başka sormak istediğin bişey var mı canım?

canim cok tsk ederim,yabenimde fazla belirtim yok goguslerimde sislik yok ama uclari bazen aciyor gibi oluyor,benimde beyaz akintim geliyor sanki egel olmus gibi wc gittigimde sadece beyaz yogun bir akintim gelmis oluyor,ne bir migde bulantisi,ne bas donmesi olmayinca ne oldugunu bilemedim,allahim bizlerinde yuzunu guldurur insallah,seninde hayirli saglikli bebegini eline almayi nasip eder insallah
ben 10 gun gecmesini bekliyecem test yapmak icin,cikar demi ozamana kadar hamileysem eger, dayanmak cok zor yaa, yeterki cift cizgiyi goreyim beklerim allah sabrini verir

meltemciğim tebrik ediyorum ALlah tamamına erdirsin en kısa zamanda kan tahliliyle netleştirirsen stres yapmaktan kurtulursun canım

asyacan yazılarını takip ediyordum ve inan şimdi okudum hamiş olduğunu içtenlikle tebrik ediyorum çok sevindim dualarına şimdibizlerin ihtiyacı var eksik etme arkadaşımAllah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…