meltemciğim tebrik ediyorum ALlah tamamına erdirsin en kısa zamanda kan tahliliyle netleştirirsen stres yapmaktan kurtulursun canım
asyacan yazılarını takip ediyordum ve inan şimdi okudum hamiş olduğunu içtenlikle tebrik ediyorum çok sevindim dualarına şimdibizlerin ihtiyacı var eksik etme arkadaşımAllah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
Canım beyaz akıntı önemli ve değişik bir belirti bence . Bende daha önceden olmamıştı. En çok bu beni şüphelendirdi. Eğer adetlerin düzenliyse ve yumurtlama tarihini tahmin edebiliyosan 10 gün beklemene gerek yok ki. Daha önce kötü bir tecrübe mi yaşadın? Neden test yapmıyosun? İnan ben testi hamile olup olmadığımı öğrenmek için yapmadım. Bekledikçe umut ettikçe gecikiyo. Test yaptım kafam rahatlasın tek çizgiyi göreyim de adetim hemen gelsin diye düşündüm. Belki saçma gelecek ama inan böyle. Bir çok arkadaş test yaptıktan hemen sonra hamile değillerse adet oluyo. Eğer illa beklicem diyosan p.tesi yapabilirsin 1 hafta oluyo çıkar bence.
kayracım ben iyiyim umarım sen de iyisindir canım benim .arda ve sen çok inançlı tevekkül sahibisiniz.ben inanıyorum yüce mevlam sizin gibi kullarının dualarını kabul edicek ve hayırlı evlatlar vericek.moralinizi bozmayın.sizleri seviyoruz:1hug:
sevgili arkadaşlarımmm,hamileyimmmmm.Çoook şükür çoookkkk.tam 1 sene bekledim,hergün öldüm hergün ama sabır sabır....ve dua edin çok kızlar çokkk.ben hep duacınızım bundan sonra.allahım sizede an yakın zamanda nasip etsnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar adetlerim 35günde falan geliyo son adetim 11ekim ama benim içimde hamileyim gibi bi his var adetime en az 8 gün var vajinal ultrason yapıldı dün,eğer bebek olsaydı dr görür müydü??
bu arada beni de aranıza alırmısınızz
arkadaşlar nerdesiniz? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Yarın öğlende kan testi yaptırıcam. Akşam üstü haber veririm. Benim için dua edin. Bir aksilik çıkmaz inşallah.
selamlar herese adete 4 gün kala gebelik testi sonuç verirmi acaba
verebilir, ama dort gun oncesi testleri oluyor ondan almalisin ve sabah ki idrarinla yapmalisin. bir de negatif ciksa da tamemen umudunu kaybetmemelisin, hamile olsan da cikmama durumu olabilir. yuzde elli dogruluk payi dort gun oncesinde. bence yap:)) Insallah guzel haber vericeksin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?