adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Canım beyaz akıntı önemli ve değişik bir belirti bence . Bende daha önceden olmamıştı. En çok bu beni şüphelendirdi. Eğer adetlerin düzenliyse ve yumurtlama tarihini tahmin edebiliyosan 10 gün beklemene gerek yok ki. Daha önce kötü bir tecrübe mi yaşadın? Neden test yapmıyosun? İnan ben testi hamile olup olmadığımı öğrenmek için yapmadım. Bekledikçe umut ettikçe gecikiyo. Test yaptım kafam rahatlasın tek çizgiyi göreyim de adetim hemen gelsin diye düşündüm. Belki saçma gelecek ama inan böyle. Bir çok arkadaş test yaptıktan hemen sonra hamile değillerse adet oluyo. Eğer illa beklicem diyosan p.tesi yapabilirsin 1 hafta oluyo çıkar bence.

teşekkür ederim canım inşallah. bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz.

haklisin canim,ne yalan soyleyim korkuyorumda biraz test yapmaya cunku okadar cok test yaptimki onceki aylarda hatti hesabi yok...her seferinde uzulup agliyordum,gunum gectimi yapiyordum hemen,herkeste bana daha cikmaz yapma dselerde dayanamayip yapiyordum,aglamaktan olacagi varsada olmuyordu, daha sonraki gunlerde cikip gliyordu,,boyle beklemekde daha cok umutlandiriyor gerci sonra husrana ugramak daha kotu.neyse bakalim hafta sonunu atlatabilirsen obur hafta yaparim belki testi.allahim hayirlisindan versin insallah,allhim diledikten sonra hic birsey engel olmaz, benimki bazen tam gununde bazen erken bazende gec gelir duzensiz yani,o yuzdende bekliyorum test yapmayi, canim duani bizlerden eksik etme tum evlat hasreti ceken anne adaylarindan,sen hamilesin hamilelerin duasi kabul olurmus

Canım benim hep dua ediyorum. Çünkü bende ne zaman hamile haberi okusam dua etmelerini söylerdim. İnsan bir süre hamile kalamayıca sanki hiç bebek sahibi olamayacakmış gibi düşünüyor ama öyle değil. Sadece herşeyin bir vakti saati var. Allahım ne yazdıysa onu yaşıcaz. Allahım hepimize iyi yazılar yazsın inşallah. okudun mu bilmiyorum. Ben geçen ay 2 gün geçince test yapmıştım. Birini akşam birini sabah ve ikisinde de silik çizgi çıktı. Akşama doğru kanamam oldu ve adet oldum. Eşimde bende büyük hayal kırıklığına uğradık. Çevremizdeki bütün insanlarda hamilesin falan deyip duruyodu. İnanki sırf kafamızdan biraz olsun çıkarmak için adetim bittikten sonra yoğunluğumuzu bahane ederek 3 hafta kimseye misafirliğe gitmedik. Bebek konusunda kimseyle konuşmadık ve konuşturmadık. Faydası oldumu dersen evet oldu. Sorulardan uzak bir süre geçirdik. Tabi ben adetime yakın belirti aramaya başladım ama kendi içimde eşimle bile hiç konuşmadık. Yumurtlama döneminde bazen gün aşırı bazen 3 günde bir ilişkiye girdik. 1 hafta kala da bıraktık. 5 dakikadan fazla yatmadım. Ayaklarımı falan dikmedim. Kısacası pek özen göstermedik. Allah isteyince bir kerelik ilişkiyle bile olur. İstemezse ne yaparsan yap olmuyor. Allaha sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok. ALAHIM HEPİNİZİ TEZ ZAMANDA MELEKLERİNİZE KAVUŞTURUR İNŞALLAH. hAMİLE OLANLARDA SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALIRLAR İNŞALLAH.

meltemcim tebir ediyorum Allah sağlıkla kavuştursun senide meleğine iyi dileklerin için bende bebek için uğraşan biri olarak çok teşekkür ederim ve söylediklerine kesinlikle katılıyorum benim 8 ay oldu bebiş olmadı ilk aylar hiç uğraşmadım sadece çok istiyordum ama 4 5 aydır yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki yok ayakları dikmek falan daha aklınıza gelen ne varsa hamile kalabilmek iiçin söylenen hepsini saçma falan ayırmadan denedim ama nafile rabbim ne zaman isterse o zaman veriyor ne yapsak boş şimdi artık ilişkiyi çocuk için düşünmeden yapmaya çalışıyorum ve sadece hemen spermeler dışarı akmasın diye kısa bir süre uzanıyorum başka hiç bir şey yapmıyorum çünkü beynimizi rahatlatmadan anladım ki olmuyor bir laf var insan psikolojisi taşı çatlatır die çok doğru işte çok başınızı ağrıttım sağlıklı bir hamilelik diliyorum bütün hamile arkadaşlarıma

özlemciğim teşekkür ederim.hem kendi adıma hem arda adına.çok şükür inancımız var oda olmasa neye kime sığınacağız?sabır zor bir erdemdir ama sabreden kazanır biliyorsun.hayırlısı canım hayırlısı.rabbim bir gün herkesi güldürsün bizide unutmasın....

hamile arkadaşlar tebrik ederim.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.dualarınızı çok görmeyin bizlere...

meltemkilic cok tebrik ederim Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin inss..

benimde son 4 gunum..goguslerim feci aciyor ve sisler ve benimde beyaz akintim var..
Hayirlisi insss diyorum hep

cnm adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsun seni görunce azda olsa umutlandım çünkü banada 1 sene olacak cnm 11 ayıma girecem ama doktora falan gitmedim bir kez gitiim hormon testi yaptı sadece normal dedi bir senede dolmamiş gelmede dedi eger olmazsa bende ondan gittimedim doktorlar hep oyle dedi offff benim bebişim ne zaman gelecek sabretmek çok zorrr...

kızlar iyi akşşamlar benim şu aralar yumurtlama dönemim bugün 14.gün ama hiç yumurtlama falan hissetmiyorum galiba ben biraz geç yumurtluyorum 14.gün falan değil işin kötüsüdün bugün hiç çalışma yok yarın olur umarım kaçırmış olmayız yumurtlamada ben hafif kasık ağrısı hissediyorum doğrudur heralde dimi ama 16 17. günler gibi şu yumurtlama takvimleriyle pek uyuşmuyor benim hislerim yanii

meraba kızlar benim dünden beri akıntım devam ediyor kanlı akıntı.adetime daha 7-8 gün var niye oluyo akıntı merak ettim inşallah hamileyimdir ondan oluyodur.

merhaba kızlar adetlerim 35günde falan geliyo son adetim 11ekim ama benim içimde hamileyim gibi bi his var adetime en az 8 gün var vajinal ultrason yapıldı dün,eğer bebek olsaydı dr görür müydü??

bu arada beni de aranıza alırmısınızz

canım hoşgeldin tabiki alırız ne demek...vajinal ultrasonda görülmesi mümkün değil.adetin geçmesi gerek rahat ol...

arkadaşlar nerdesiniz? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Yarın öğlende kan testi yaptırıcam. Akşam üstü haber veririm. Benim için dua edin. Bir aksilik çıkmaz inşallah.

arkadaşlar nerdesiniz? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Yarın öğlende kan testi yaptırıcam. Akşam üstü haber veririm. Benim için dua edin. Bir aksilik çıkmaz inşallah.

ben de kimseyi bulamayınca bi tuhaflık var sandım sitede.ama sanırım herkes pazar pazar dinleniyo.canım inşallah bi aksilik çıkmıcak.bebiş haberini yarın bize yine vericeksin.dualarımız seninle.

selamlar herese adete 4 gün kala gebelik testi sonuç verirmi acaba

verebilir, ama dort gun oncesi testleri oluyor ondan almalisin ve sabah ki idrarinla yapmalisin. bir de negatif ciksa da tamemen umudunu kaybetmemelisin, hamile olsan da cikmama durumu olabilir. yuzde elli dogruluk payi dort gun oncesinde. bence yap:)) Insallah guzel haber vericeksin:))

sağolasın canım benim ama ben sabah sıradan bir test yaptım ve çıkmadı ondan soruyorum umutlanmamalımıyım diye
desteğin için teşekkür allahım seninde gönlündekini versin inşallah

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizleri sessizce takip ediyorum ama yazmaya bile korkuyordum ya olmazsa kendimi çok ümitlendirirmiyim die kıslar son adet günüm 16 ekim yumurtlama takvimimi hesaplattığımda 11 kasım buayki adet günüm şimdi ben hangisini adet günüm olarak kabul edeyim? az önce test yaptım çokkk belli belirsiz bir çizgi belirdi ama dikkatli baınca belli oluyor sizce sonuç nedir eğer adet günümü 11 kasım olarak kabul edersem erken sonuç verirmi test? neolur bir cevam hamile arkadaşlar ALLAH'ım kucağınıza versin yavrularınızı sağlıklıca inşallahh...

canım yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarlamanı tavsiye ediyorum genelde silik dahi çıksa hamilelik oluyor baktınki ikinci testindede silik çıktı o zaman direk kanda baktır yok tahlil yaptırmak istemiyorum dersen 2 gün daha bekleyip testi yine ilk idrarınla tekrarla zaten varsa zaman geçtikçe silik çizgi dahada belirgin olacaktır hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım dilerim hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…