cnm adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsun seni görunce azda olsa umutlandım çünkü banada 1 sene olacak cnm 11 ayıma girecem ama doktora falan gitmedim bir kez gitiim hormon testi yaptı sadece normal dedi bir senede dolmamiş gelmede dedi eger olmazsa bende ondan gittimedim doktorlar hep oyle dedi offff benim bebişim ne zaman gelecek sabretmek çok zorrr...
sevgili ardacım neden byle umutsuz ve mutsuz şeyler yazmişsın gerçekten üzüldüm.bence hayatta herşey çocuk değil.inanki benim yaşadığım ailemdeki kişilerin hastalıkların hayatta sağlıklı olamanın ne kadar değerli ve önemli olduğunu bir kez daha bana idrak ettirdi.o yüzden senin ,eşinin, ailenin sağlıkkarı yerindemi allahına şükret ve iyi yanımdalar diye düşün.canım benim herşeyin zamanı var.mevlam neylerse güzel eyler.bence biraz daha sabır göster ve moralini yüksek tut.:1hug:bende 11. aya girdim.artık yoruldum bebek hayali kurmaktan bıktım.ne yalan söyliyim pek ümidimde kalmadı.öyle ateş ölçme yumurtlama günü hesaplama falan onları da 2 aydır hiç yapmıyorum.artık herşey Allaha bıraktım ben elimden geleni yapıyorum bundan sonrası beklemek.
bende 11. aya girdim.artık yoruldum bebek hayali kurmaktan bıktım.ne yalan söyliyim pek ümidimde kalmadı.öyle ateş ölçme yumurtlama günü hesaplama falan onları da 2 aydır hiç yapmıyorum.artık herşey Allaha bıraktım ben elimden geleni yapıyorum bundan sonrası beklemek.
sevgili ardacım neden byle umutsuz ve mutsuz şeyler yazmişsın gerçekten üzüldüm.bence hayatta herşey çocuk değil.inanki benim yaşadığım ailemdeki kişilerin hastalıkların hayatta sağlıklı olamanın ne kadar değerli ve önemli olduğunu bir kez daha bana idrak ettirdi.o yüzden senin ,eşinin, ailenin sağlıkkarı yerindemi allahına şükret ve iyi yanımdalar diye düşün.canım benim herşeyin zamanı var.mevlam neylerse güzel eyler.bence biraz daha sabır göster ve moralini yüksek tut.:1hug:
okuduğumda inanamadım yazdıklarına.bu benim dost dediğim kişi olamaz dedim.bumudur inanmak bumudur sabır,bumudur tevekkül etmek....iyi o zaman hayata yenilelim.benim yaşadıklarımı yaşasaydın demekki intihar edecektin.allah uzak etsin.
dostum,nazlı arkadaşım yapma.kocan var diye birkaç gün rahat bırakayım dedim ama böyle yapma ne olur.bırak ağacın kuru dalları sararan yaprakları düşsün,bırak umut denilen şey anlık silinsin gözlerinden,ama o kavak ağacı rüzgarda eğilse bile rüzgardan sonra eski halini alır.o ağaç daha ne yemyeşil dallar yapraklar görecek.bekle bitanem sabret.umut gelip yaşadığın onca olumsuzluğa rağmen o güzel gözlerine yerleşecek.inanmak başarmanın yarısıdır.lütfen ardacım lütfen hayata inat gülümse.tamammı canım bana söz ver bir daha asla böyle cümleler kurma.eğer bu kadar karamsarsan ben seninle hiç konuşmayayım.sevgimi böyle hoyrat kullandığını düşünüyorum.çünkü ben senin gülümsemediğin anlarda kendimi işe yaramaz aciz gibi hissediyorum.acı çekiyorum çünkü sana değer veriyor senin için kaygılanıyorum.yapma bitanem sakın yapma.hayatın sana böyle davranmasına izin verme.kocan için,sevdiklerin için,azıcık değerim varsa benim için...
haklısın canım söylediklerin çok doğru ama ben hem ailemden hem eşimden ayrıyım tek başıma bir memlekette yaşam mücadelesi veriyorum.bazen hayatta kendimi çok yalnız hissediyorum. Allaha çok şükür ki ailem eşim yanımda olmasalar da onların iyi olduklarını bilmek beni mutlu ediyo.uzaktayım ama bi bebek istiyorum.tek başıma bu süreçte neler yaşıcağımı bile bile bu bebeği istiyorum ama olmuyo.o zaman hayırlısı böyleymiş diyorum.seneler sonra hamile kalan arkadaşlar bana yine yeniden umut aşılıyo hevesleniyorum ve umutla bekliyorum bebişimin bana geleceği o muhteşem günü
canım benım üzülme inşallah olacak bebişlerimiz inşalh kucaklarımıza alacaz dua et bol bol bende 1.5yıllık ewliyim benımd eolmuo napalım hayırlısı beklioz heray bi umutla işin tersi bide bütün adet belirtileriini tasıom deli olcam yaa
hamile arkadaşlarımdan nur ,asyacan,meltem,ve daha sayamadıklarım hepinize gerçekten sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemi ile birlikte allah tamamına erdirsin diliyorum.sizler deneyimli olduğunuz için merak ediyorum gerçi bende deneyimliyi ama aradan12 sene geçti.ve inanırmısınız hamilelik belirtilerini uzun süre geçtiği için unuttum.sormak istiyorum adetime henüz 5 gün var ancak rahim agzım yaklaşık 10 gündür sürekli dolgunluk şeklinde ıslak ve kahve pembe arası akıntım oldu.acaba hamile olma ihtimalim varmıdır.bu arada iştahım doymazcasına hep aç sizce hamilemiyimdir.Bu arda canım arkadaşlarım rabbim önce evlat sevgisini inşallah olamayanlara tatdırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?