adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canımm ben adet günümde yaptım testi.görmek için mercekle bakmak gerekiyordu okadar silik bir çizgi çıkmıstı.ertesi gün tekrarladım biraz daha belirgin ama yine silikti.4.gün tekrar yaptım net kırmızı çizgi çıkabildi ancak.yani en az 3-4 gün geçmesini bekle.genellikle silik çizgi hamilelik varsa çıkıyor ama bazen de yanıltıcı olabiliyor.benim gecen aylarda hamile olmadıgım halde birkaç defa silik çizgi çıkmıstı.testi tekrarlamanda yarar var.insallah hamilesindir canım.

yeni anne adaylarını da tebrik ederim.
meltemcim ve asyacan allah kucagınıza almayı da nasip etsin.

slm kızlar, bende 4 aylık evliyim 2 aydır bebiş istiyoruz,rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip eder inşallah...

selam arkadaşlarım...umarım hepinizin sağlığı iyi ve kalbi huzurla doludur inşallah.sevgili asyacanı ve meltemide tebrik ederim.mevlam sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlarım hepinize merhaba a.s. ben whitedaisy24. kullanıcı adımı değiştirdim haberiniz olsun. buarada ben yazmıştım ama hala listedeyim yeni tarihim 06/12 :sm_confused:

Selam kızlar
adetime 10 gün var yumurtlamamda 6 gün önce oldu ama sağ kasığımda diken gibi batmalar çok şiddetli, birde sadece sağ göğsüm çok hassas sol göğsümde hiç bir şey yok sizce bu diken gibi batmalar normalmidir?

bende 11. aya girdim.artık yoruldum bebek hayali kurmaktan bıktım.ne yalan söyliyim pek ümidimde kalmadı.öyle ateş ölçme yumurtlama günü hesaplama falan onları da 2 aydır hiç yapmıyorum.artık herşey Allaha bıraktım ben elimden geleni yapıyorum bundan sonrası beklemek.

hamile arkadaşlarımdan nur ,asyacan,meltem,ve daha sayamadıklarım hepinize gerçekten sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemi ile birlikte allah tamamına erdirsin diliyorum.sizler deneyimli olduğunuz için merak ediyorum gerçi bende deneyimliyi ama aradan12 sene geçti.ve inanırmısınız hamilelik belirtilerini uzun süre geçtiği için unuttum.sormak istiyorum adetime henüz 5 gün var ancak rahim agzım yaklaşık 10 gündür sürekli dolgunluk şeklinde ıslak ve kahve pembe arası akıntım oldu.acaba hamile olma ihtimalim varmıdır.bu arada iştahım doymazcasına hep aç sizce hamilemiyimdir.Bu arda canım arkadaşlarım rabbim önce evlat sevgisini inşallah olamayanlara tatdırsın....

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
TUANNA01..................hamişşş
asyacan7.....................hamişşş
meltemkilic..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

sudeyoncaa.................1 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
başak35.......................9 kasım

nbm2358......................11 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
Defhne...........................6 aralık

bu hamiş listesi niye uzamıyo ya valla çok yavaş gidiyoruz umarım böyle devam etmez.

sevgili ardacım neden byle umutsuz ve mutsuz şeyler yazmişsın gerçekten üzüldüm.bence hayatta herşey çocuk değil.inanki benim yaşadığım ailemdeki kişilerin hastalıkların hayatta sağlıklı olamanın ne kadar değerli ve önemli olduğunu bir kez daha bana idrak ettirdi.o yüzden senin ,eşinin, ailenin sağlıkkarı yerindemi allahına şükret ve iyi yanımdalar diye düşün.canım benim herşeyin zamanı var.mevlam neylerse güzel eyler.bence biraz daha sabır göster ve moralini yüksek tut.:1hug:

okuduğumda inanamadım yazdıklarına.bu benim dost dediğim kişi olamaz dedim.bumudur inanmak bumudur sabır,bumudur tevekkül etmek....iyi o zaman hayata yenilelim.benim yaşadıklarımı yaşasaydın demekki intihar edecektin.allah uzak etsin.
dostum,nazlı arkadaşım yapma.kocan var diye birkaç gün rahat bırakayım dedim ama böyle yapma ne olur.bırak ağacın kuru dalları sararan yaprakları düşsün,bırak umut denilen şey anlık silinsin gözlerinden,ama o kavak ağacı rüzgarda eğilse bile rüzgardan sonra eski halini alır.o ağaç daha ne yemyeşil dallar yapraklar görecek.bekle bitanem sabret.umut gelip yaşadığın onca olumsuzluğa rağmen o güzel gözlerine yerleşecek.inanmak başarmanın yarısıdır.lütfen ardacım lütfen hayata inat gülümse.tamammı canım bana söz ver bir daha asla böyle cümleler kurma.eğer bu kadar karamsarsan ben seninle hiç konuşmayayım.sevgimi böyle hoyrat kullandığını düşünüyorum.çünkü ben senin gülümsemediğin anlarda kendimi işe yaramaz aciz gibi hissediyorum.acı çekiyorum çünkü sana değer veriyor senin için kaygılanıyorum.yapma bitanem sakın yapma.hayatın sana böyle davranmasına izin verme.kocan için,sevdiklerin için,azıcık değerim varsa benim için...

haklısın canım söylediklerin çok doğru ama ben hem ailemden hem eşimden ayrıyım tek başıma bir memlekette yaşam mücadelesi veriyorum.bazen hayatta kendimi çok yalnız hissediyorum. Allaha çok şükür ki ailem eşim yanımda olmasalar da onların iyi olduklarını bilmek beni mutlu ediyo.uzaktayım ama bi bebek istiyorum.tek başıma bu süreçte neler yaşıcağımı bile bile bu bebeği istiyorum ama olmuyo.o zaman hayırlısı böyleymiş diyorum.seneler sonra hamile kalan arkadaşlar bana yine yeniden umut aşılıyo hevesleniyorum ve umutla bekliyorum bebişimin bana geleceği o muhteşem günü

kayram benim bu yazdıklarımı inan ki yazarken bana kızacağını biliyodum.evet eşim bu hafta sonu yanımdaydı belki de ondan yine ayrı kalmak beni yüreğimi gerçekten çok yoruyo.eşim geçtiğimiz ay ailesinin yanına ziyarete gitmişti görümcemin bi kızı oldu geçen aylarda.bütün hafta sonu onu anlata anlata bitiremedi.resimler video kayıtları yaptıkları derken yeter dedim ya yeter.yaramı kanatma daha fazla.ben artık kendi bebeğimizi sevsin istiyorum.inan yüreğim çok acıyo.

canım benım üzülme inşallah olacak bebişlerimiz inşalh kucaklarımıza alacaz dua et bol bol bende 1.5yıllık ewliyim benımd eolmuo napalım hayırlısı beklioz heray bi umutla işin tersi bide bütün adet belirtileriini tasıom deli olcam yaa

canım senin yazını okumuştum.sanırım test sonucun negatifti dimi.ama adetine de daha çok var demiştin yanılmıyosam.umarım hamişsindir.1.5 yıl az bir süre değil.umarım daha fazla beklemeden bu ay senin hamiş haberini de veririz.rahim filmi çektirmiştin dimi?

merhaba kızlarr yumurtlamam bir ay oluyo bir ay olmuyodu adetimin 21.günü progesteron 10.55 çıktı,dr yumurtlama olmuş bu ay dedi.bir de adet zamanım gelmeden hafif koyu kahverengi akıntım oldu ama geçmişti.adetimin 29.günü bugün ve progesteron 15.83 çıktı. idrar testi yaptım bişey çıkmadı ama hamile olabilir miyim sizce yarın kan testi yaptırcam
ilk ayınızda progesteron yükseldi mi

kızlar adetim 11 gün gecti ama daha öncede dediğim gibi hep böyle oluyorum zaten olmadıgım bile olabiliyor o yüzden test yapmadım ama bugun test aldım yarın sabah idrarıyla yapıcam inşallah hayırlısıyla hamileyimdir... Bana dua edin olurmuu... Yarabbim nolur sana sıgınıyoruz sensin bizi seven yaradan. bizede o güzel yarattıgın insanlardan nasip et anne olmamızı nasip et. Sana layık kullar yetiştirmeyi nasip et amin...

amin canım.darısı tüm isteyenlere.
karnımın altında dolgunluk olmustu.sol kasıgımda hafif batma oluyordu.ama yerleşme kanamsı olmadı bende.bazılarında oluyor.
aynı sekılde adete yakın bir zamanda iştahım acayip açılmıstı çok iştahlı degılımdır normalde.
bende bu sekıldeydı canım.insallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…