adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar az önce doktordan geldim. Kan testi sonucum 990 çıktı. Şuan 4+6 günlük. Kesemizi gördük. Hatta henüz nokta kadar olan bebeğimi de gördük. Bu bir mucize gerçekten. Allahım en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizlerle.

ya biliyosanız yazın lütfen her ay ümitlenmek de ne kadar zormuşş

keşke bi bilgim olsaydı maalesef ki yok.umarım bebişine biran önce kavuşursun

ne güzel ya.umarım yarın o güzel haberi alırız.Allahım senin de yüzünü güldürür inşallah.

hayır tabiki insanların bebeği olacak,belki gözünün önünde hamile kalıp karınları büyüyecek.ben neler yaşadım üzerime altı kişi doğurdu teyzemin kızı şu an hamile.neler yaşadığımı kimseyle paylaşmadım.ama senin gibi düşünmedim.ben rabbimin sevdiği bir kuluyum beni bu dünyada değil ama öteki dünyada ödüllendirecek diyorum.yapma bitanem yazdığın herşey içime batıyor.biz inançlı insanlarız öyle olmak zorundayız.yaradana küsülürmü?yumurtaya can veren rabbim seni çok mutlu edecek bekle.sabret,dua et.
yüreğine sahip çık ben elimi onun üzerine koydum ve çekmeye hiç niyetim yok.eğer vazgeçiş yaşayacaksak hadi beraber yapalım.bende yaşadıklarımı hatırlayıp herşeyden vazgeçeyim.bumudur yani.....

Biz dedik o kadar inanmadın.ben hemen seni hamiş listesine atıyosam bizim de bi bildiğimz var elbet biz bu saçları boşuna ağartmadık bilgisayar başında.:mymeka:
şaka bi yana ne güzel bi haber canım ya Allahım sıkıntısız bir hamilelik yaşatsın.hayırla sağlıkla da kucağına al inşallah.bizim içn de dua et nolurŞeniz

kayracıım msn ye gelirmisin ben burda bi başlasam sayfalarca yazmam gerekicek böyle olmıcak.ben açtım seni bekliyorum.hadi geeeeeeeeeeeeeelllll

selam reyyan..ya progesteron dediğin hani şu ilaç var progestan iğnesi de var. bebeğin daha sağlan tutunmasını sağlıyo anneye diye biliyorum.

Progestron rahim içi dokusunun yumuşak ve süngerimsi olmasını sağlar. Böylece döllenmiş yumurta bu dokunun içine gömülüp büyüyebilir.

Hamileliğin desteklenmesi ve devamlılığı için progestrona ihtiyaç vardır.

Progestron bazal vücut ısısının (BBT) yumurtlamanın ardından artmasına sebep olur ve bu sayede termometre kullanarak yumurtlama tespit edilebilir.

Progestron hamilelik boyunca vücut ısısının yüksek kalmasını sağlar.

beni listeden cıkarın test yaptım maalesef negatif... bu ayda olmadı nasip kısmet ne zaman bilmiyorumm... Ne kadar bekleyecegimide ama vardır bunda bir hayır diyorum. Böyle düşünmemiştim hiç....

meltemcim öncelikle seni tebrik ederim canım. Allah yavrunu hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

ardacım sende lütfen umutsuzluğa kapılma dur bakalım. herşeyin bir vakti saati var. demekki zamanı gelmedi. kendini üzüp sıkıntıya sokma canım :1hug:

sudeyonca canım sakın üzülüp umutsuzluğa kapılma. buay olmadı bidahaki aya inşallah. bakarsın beraber hamilelik haberi veririz bidahaki aya. hadi bakalım yılmak yok :dance:

ay canim istiridyeyim incimsim..gune guzel bir haberle basladim yuzum guldu..
tebrik ederim Allah saglikla kucaginada almayi nasip eder ins

kızlar bende en gec 14 kasım a kadar olmam lazım benıde ekleyin bekliorum artık son 3 gün gelsede kurtulsam düşünceelerden yaaaaa.

kıslae bu ayda burdayım denemeye devam yılmak yok calısmak cok yeni tarihim 5 aralık ekleyın
ınsallah hepımızın yuzu güler!

Merhaba ben daha yeni geldim
Bir süredir yazılarınızı sessiz sedasız ama imrenerek takip ediyordum
Beni de aranıza alır mısınız?? :)

aramıza hoşgeldin smurfie81 sanırım sende hamile kalmaya çalışıyorsun inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…