adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Kızlar benim 18 kasım reglim...herşeyin hayırlısı olsun...
Aslında ben çok kararsızım bazen düşünüyorumda çocuk istiyoruz ama bunun sonunu düşününce de istemiyorum biraz daha geç olsun diyorum :))
çocuk çok büyük sorumluluk kendini boşvericeksin, herşey onun için, hayatın değişiyor resmen...
böyle şeyler düşününce soğuyorum hamilelikten...
Hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah

Hoşbulduk hoşbulduk
İlk mesajımı gönderdim ama tarih vermemişim
Acemilik işte, öğrenicem inşallah :)
22 Kasım diyelim, listemize girelim

MY.ANGEL gibi bende kararsızlardanım evleneli nerdeyse 2,5 yıl oldu ama hep uzak gördüm kendime hamileliği,
Sorumluluğunu taşıyamam dedim, hep biraz daha beklemekten yanaydı gönlüm
Ama adet düzenlerimde problemler olmaya başladı,
Aralar uzamaya başlayınca endişelerim arttı haliyle
Sanırım artık bedenim de bunun olmasını istiyor
O yüzden bu ay ilk defa denemeye karar verdik
Dediğin gibi hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse o olsun inşallah :1closedeyes:

selam arkadaşlar bende 2 ay gibi bir süredir kk dayım bende 13 ay evli olarak bebek sahibi olmak istiyorum sizide yakından takip ediyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim. bu ay pek umudum yok ama günüm 20 kasım allahtan hayırlısı rabbim hepimizin gönlüne göre versin evlat hasreti çektirmesin inşallah

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, umudunuz tükenmesin....:))
Smurfie81 bende bazen senin gibi düşünüyorum bedenimin hissettiğini yani...ama bazen de soğuyorum dedğim gibi...neyse artık hakkımızda hayırlısı....bu arada bende 3 yıllık evliyim..:))

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

1-gulbahçesi...................4 kasım
2-burcusal.......................5 kasım
3-brnsrk...........................5 kasım
4-sweetbaby....................6 kasım
5-serdi............................8 kasım
6-alacalak........................8 kasım
7-istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
8-başak35.......................9 kasım
9-nbm2358......................11 kasım

10-cornelia35.....................14 kasım
11-kalimerom...................15 kasım
12-oozlem........................15 kasım
13-nisasum......................16 kasım
14-margot_fonteyn............16 kasım
15-61esra........................18 kasım
16-MY.ANGEL..................18 kasım
17-zeynebim_48...............19 kasım
18-meleqq........................20 kasım
19-gulsultan......................21 kasım
20-ravzanur......................22 kasım
21-shinmina.....................22 kasım
22-smurfie81....................22 kasım
23-entelliye......................24 kasım
24-ebrubu.........................25 kasım
25-Aybala42.....................26 kasım
26-arda_..........................26 kasım
27-kayra42.......................27 kasım
28-benssenb.....................27 kasım
29-bumuyani.....................28 kasım
30-PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
1-Neskaya82....................1 aralık
2-biozard..........................1 aralık
3-dj_sinem........................5 aralık
4-Defhne...........................6 aralık
5-papatyaaaa...................12 aralık

yeni gelen arkadaşlar listedesiniz.hepiniz hoşgeldinizzzz:içelim:

Listede adımı gördüm çok mutlu oldum tekrar teşekkürler
Bu arada dün gece rüyamda test yaptım çift çizgiyi gördüm. :ecrin_bebek: Hatta inanmadım, 2.yi bile denedim
Hayırdır inşallah diyorum CADIARZU Daha 9-10 günüm var nerden estiyse?
Daha ilk aydan çok mu kafama takmaya başladım, anlamadım ki :uhm:
Bi daha yatmadan once son bi kez daha gireyim deyip dalmıycam siteye yerimseniben

hadi bakalım şimdiden üç hamişimiz var kasıma...
bu liste bana uğur getirdi inşallah sizlere de getirir. peşpeşe doğururuz kuzucuklarımızı

selam arkadaslar,hamile arkadaslari teprik ederim,benim gunum bugun 9.gun gecti,dun test yaptim tek cizgi cikti,ve halada gelmedi regelim,umutlanmistim bu ayda ama herhalde gene olmadi bu ay.ama belkide teste yanlislik olabilirmi:uhm:ama hala umit ediyorum,insallah test yanlistir diyorum,yanlislik olma ihtimali olabilirmi sizlere sormak istedim,yardimci olursaniz sevinirim,dualarinizi bekliyorum canlarimmmmmmmmm

kızlaar beni unutmayın dun ögrendim hamileyiiiiiiim.burdan hepinize önerilerim var bende sizin gibi aylardır ugrasıyodum fakat bu ay digital ovaluasyon testı uyguladım ve yumurtlama gunumu her ay yanlış hesapladığımı anladım ve hemen hamıle kaldım kesınlıkle hepınıze tavsiye ediyorum bosu bosuna ugrasmayın benım gıbı 1 ayda hamıle kalın

merhaba benim hamilelik ayım ocak benide listeye alırmısınız birbuçuk ay var birazcık ama beklemek çok zor sabır sabır

arkadaşlar ben adet tarihimi 2 gün eksik yazmışım yarın olucam yani 14 kasım listeyi düzeltirseniz sevinirim bu arad bende hiçbir adet belirtisi olmayıp ateşim ise enson birleşme olduktan sonra beni rahatsın edecek şekilde hiç düşmedi,akıntı fazlalaştı,göğüs ağrısı hiç yok ki benim adetime 1 hafta kala göğüslerimin ağrısından duramıyodum o yüzden dün kanda gebelik testi verdim olurmu olmazmı bilme ama bugün akşam alıcam sizce bunlar adet belirtisimi arkadaşlar ve kasıklarımdada batma oldu buda hiç olmuyodu bende neyse keyfimi bozmak yok hepinize söylüyorum İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR benim bacılarım üzülmesin takmasın kafaya hiçbişey moral herşeyi etkiliyo ve tetiklito vardır herşeyin günü zamanı öpüyorum sizleri kardeşlerim iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

merhaba beni de yazın listeye, 4 gün var adetime, ben de ki belirtiler göğüslerim çok acıyo, belim ağrıyo bi de idrarım çok koyu ve koku var ( bunu yazmak ayıp geldi biraz ) inşallah bu ay hamileyimdiiirrhihoyyyt bu arada adet tarihim 17 kasım

kız adet tarihimiz aynı hadi bakalım inş olur:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.hepimiz aynı duayla buradayız.hepimiz birbirimize dua edersek eğer rabbim birimizden birinin duasını kabul eder eminim.yapmamız gereken tek şey sabır ve dua.tekrar hoşgeldiniz...

kızlar bende normal tarihimden 2 gün önce adet oldum malesef yeni tarihim 1 aralık ardacı yazarsan sevinirim canım bakalım buay neler gösterecek bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…