adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım idrarın sürekli koyuysa yani reng koyuluğu değil eğer bulanıksa hamişsindir hadi hayırlısı test için acele etme en az 3 gün geçsin

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş

KASIM::Saruboceq:

gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
nbm2358......................14 kasım

cornelia35.....................14 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
beyz@........................17 kasım
prettyteacher83............17 kasım
61esra........................18 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
meleqq........................20 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
smurfie81....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
papatyaaaa...................12 aralık

dicco tebrikler.hamişliğini böyle güzel bi haber geç verilir mi?hayırlısıyla kucağına da al inşallahkaydirigubbakcemile2

Arsa sana çok kırıldım çok...

arsa demişsinkafamçokkarıştı ya canım bana kırılma sebebini anlamadım.farkında olmadan seni üzücek bişi yaptıysam affet lütfen.siteye bile listeyi yenilemek için giriyorum.inan hergün o kadar yoğun geçiyo ki eve kendimi zor atıyorum eve gelince de yine işim bitmiyo.erkenden yatıyorum ve sabah yine aynı terane.bir haftadır okul çıkışı direksiyon dersine gitmekte beni gerçekten hem yordu hem de sıktı.bu hafta sonuda sınavım var o da ayrı bi stres.neye kızdın bakim sen?:uhm:

cnm ben adet oldum bu sfer erken oldum gelecek aya 15 yaz inş son yazışın olur cnm

kızlar merhaba ben de bugün adet oldum bir dahaki 16 aralık listeye eklerseniz sevinirim
bu arada cornelia da adet oldu

canalrım kırmızı kart yedim bugün hiç adet belirtisi yokken hemde ne yapalım birdahaki sefere inşallah listede değişiklik yaparsanız sevinirim yeni tarih 11 aralık öpüyorum hepinizi

CORNELİE35 noldu cnm ya öerak ettim seni ben hastalandım malesef kısmet değilmiş demekki sende merakta bırakma biz tamammı haber ver inşallah olumludur canım

kızlar benim adetime 10 gün var ama kendimde hiç bir değişiklik hissetmiyorum galiba olmadı bu ayda zaten çalışmalarda çok iyi geçmedi hep öle böle neyse hayırlısı

dicco hamileliğin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağıda alırsın darısı bizim başımıza

arkadaşlar beni de yazın listeye.. 18 kasım. bu ay pek ümidim yok ama hayırlısı.. bakarsınız süpriz yapar meleğim..

selam canım arkadaşlarım.daha öncede belirtmiştim bu ay iştahım çok açık .akıntım çok bol hemde bir ara hafif çok az pembe akıntım oldu.gögüslerimde dolgunluk yok.midemde yanmam çok fazla.bugün adet olmam lazım ama henüz gelen giden yok acaba hamilemiyim.yoksa psikolojik mi nedersiniz.hepinizi seviyorum

canım inşallah meleğin gelmiştir.hakkında hayırlısı.hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir.canını sıkma.herşey güzel olacak inan bana.bizde seni seviyoruz....

Canım inşallah hamilesindir. Benim adet belirtisinden farklı olarak göğüslerimin yan tarafları acıyodu bir de yumurta akı kıvamında akıntım olmuştu. En belirgin belirtilerim bunlardı. Ama herkesin farklı oluyor. Kimi çok belirti gösterirken kimi de hiç bir belirtisi yokken hamile olabiliyo. Allah gönlüne göre versin.

kızlar hepinize merhabalar.nasılsınız?beklentilerimiz devam ediyor herhalde.umut işte umut.rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın.hepimizin allah yardımcısı olsun...

meltemcim hayırlı olsun canım.allah bebeğini ve seni korusun.inşallah doğumunada tanık oluruz.kendine ve bebişe dikkat et.

canım inşallah meleğin gelmiştir.hakkında hayırlısı.hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir.canını sıkma.herşey güzel olacak inan bana.bizde seni seviyoruz....

kayracım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.benim bir tane evladım var.12 seneden sonra ikinci evladım için altı,yedi aydır uğraşıyoruz olmuyor.cenabı allahım önce evladı olmayanlara taddırsın inşallah...ancak nedense bu ay içimde hamileyim gbi bir his var ama tabi allah bilir.herşeyin hayırlısı.beni belirti olarak en çok şüphelendiren aç olmam sakın gülme ama kirpiklerimin top top olması.:teselli:

selam kızlar, benimde adetime 4 gün kaldı...sağa sola dönerken kasıklarıma 1 haftadır kramp giriyor, adet ağrısı gibi ağrı oluyor,belim ağrıyor...göğüslerim acıyor...canım hiç bir iş yapmak istemiyor yani halsizlik var ve sürekli acıkıyorum.....bunlar gebelik işareti olabilir mi ?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…