adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

melikem yeni adet tarihini yaz ekleyelim stres kesinlikle etkiliyor acabamı demekten gelmiyo oy oy düşünsen bi dert düşünmesen ayrı bi dert. banimde geçen ay 8 gün geçti hiç böyle olmazdı

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(06-09-2008)

:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::::::sm_cool:

pnrhlt...............hamişşşşş::CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR

swethome........31 ağustos ????
sarı_şeker.........1 eylül????
asya23............ 1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla...............5 eylül????
soyugur.............6 eylül
deryam76..........6 eylül
seherjik.............7 eylül
Dünya tatlısı.......7 eylül
dj sinem............9 eylül
serdi.................12 eylül
nisasum...........30 eylül

Günü geçen arkadaşlar bizleri bilgilendirin ne oldu sizlere:uhm:

ben bebek düşünmeden önce 28 günde saat gibi hiç şaşmazdı.ne zaman bebek istedik benim adetler sapıttı.yazın bir karar aldım aman olmazsa olmaz dedim kafaya takmamaya basladım hemen o ay düzene girdi.şimdi düzenli.stres gercekten de çok etkiliyor.insallah çok beklemeyiz kızlar.artık her gören bebek soruyor.senağlama

Benim hayatımda ilk defa gecikti hep gününde olurdum o yüzden kendimi hamileliğe alıştırmaya başlamıştım gerçi testler negatif çıkıyordu ama şimdi eşim uyuyorda ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum o çok istiyorda off.Kızlar bide size şunu soracam doktora gitmelimiyim yaşım 30.yoksa denemeye devammı edeyim?

canım bence kendine iyi bir doktor bul ve muayene ol yaş itibariyle gitsen iyi olur hakkında hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar bana bir fikir verirseniz sevinirim.ben korunmayalı da 11 ay falan oldu.biz kontrollerden geçtik .herhangi bir sorunumuz yok.zaten mayıs ayında bir düşüğüm oldu.3-4 ay daha deneyip ben d doktora gidicem.bu ay tuttumu diye çok merak ediyorum?.ben 27-28 günde adet oluyorum.12 eylülde adet olmam gerek.normalde adet olmadan bir hafta önceden benim göğüslerim şişer ve beni rahatsız eder hep. ama bu sefer hiç şişlik yok ve ara ara kasığıma çok hafif ağrılar girip çıkıyo..ben o düşüğümde de göğüs şişliği yaşamamıştım.böyle belirtiler yaşayanlar varmı aranızda.ama adet günümden 3-4 gün geçmeden yani en erken 15-16sından önce test yapmıam.ne diyosunuz.umarım Allah yüzümü güldürür bu ay.fikirlerinizi bekliyorum.

ben bugün yada yarın kesin hasta olacam adet belirtilerim var sivilcelerim bile çıktı benim adetim bi iki gün geçer hep o yüzden hiç ümitlenmiyorum belim çok ağrıyor afedersiniz kıçıma doğru sanki kıçıma diken batıyor gibi karnım da şiş kesin hasta olacam ama böyle olupta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldumu ben yinede ümitlenmeyim sizce

bence biraz daha dene. herkes kaç yaşında anne oluyor
bu arada benim de hep negatif testler ama hala adet olmadım pazartesi olmazsam doktora gidicem ama umudum kalmadı pek

adetleri düzenli olanların test erken sonuç veriyor diyorlar belirtilere çok takıntı yapma aslında hamilelik yaşayanlar her hamileilkte bile farklı olabiliyor diyorlar hayırlısı olsun

benim çok sancım olmuştu ilk hamileliğimde ikincisindede sancım oldu aynı adet belirtileri ayıptır söylemesi bide oram kaçok kaşınıyodu acaba mantarmı diye düşünmüştüm bide karnım adet olucakmışım gibi şişmişti gerçi 5 haftalık düşük oldu ama aa bide midem sanki dolu gibiydim hiç acıkmıyodum iştahım kapanmıştı çokda paynir yiyodum tadı çok güzel geliyodu belirtilerim bunlardı

benim adetlerim çok düzenliydi sonra bi ara ne olduysa haziranda düzeni bozdu
ovulasyon hesaplamalarıma göre bugün olmam gerekiyordu ama bekliyorum bakalım

arkadaşlar bi de benim sağ kasık, belimin sağ tarafı ağrıyor ve sağ bacağım uyuşmuş gibi ağrıyor
işlev hep sağ tarafta yani
hamilelik var ya da yok bu ağrılar neden var onu merak ediyorum
normalde benim nerdeyse hissetmiyecem kadar falan ağrım olurdu adetim yaklaşınca
bilgisi olan var mı kine??

İSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(06-09-2008)

:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::

pnrhlt...............hamişşşşş::CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:

sarı_şeker.........1 eylül????
asya23............ 1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla...............5 eylül????
soyugur.............6 eylül
seherjik.............7 eylül
Dünya tatlısı.......7 eylül
dj sinem............9 eylül
serdi.................12 eylül
nisasum...........30 eylül

kızlar listede gördüğünüz gibi adetim 1 eylüldü ama daha yokkk bugün evde yaptım idrar testim negatif çıktı en kısa zmanda kanda yaptırıcam :çok üzgünüm:

kızlar size bir şey sorcam yumurtlama gününü ben 23 günde adet oldum bu ay 23-14=9 diye hesaplanıyorsa ayın dokuzundamı yumurlama başlıyor yoksa adetin ilk gününden sayarak 9 uncu gündemi yumurtlama başlıyor çok acilll ben bilgisizim bu konularda ve 56 aydırda bebek çalışmalarında verimli olamıyorum

56 aymı? doktora gıtmıyormusun?herkesın yumurtlama günü farklı canım...

adetinin ılk gününden say14.gün oluyor ama herkeste farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…