Benim hayatımda ilk defa gecikti hep gününde olurdum o yüzden kendimi hamileliğe alıştırmaya başlamıştım gerçi testler negatif çıkıyordu ama şimdi eşim uyuyorda ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum o çok istiyorda off.Kızlar bide size şunu soracam doktora gitmelimiyim yaşım 30.yoksa denemeye devammı edeyim?
Benim hayatımda ilk defa gecikti hep gününde olurdum o yüzden kendimi hamileliğe alıştırmaya başlamıştım gerçi testler negatif çıkıyordu ama şimdi eşim uyuyorda ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum o çok istiyorda off.Kızlar bide size şunu soracam doktora gitmelimiyim yaşım 30.yoksa denemeye devammı edeyim?
merhaba arkadaşlar bana bir fikir verirseniz sevinirim.ben korunmayalı da 11 ay falan oldu.biz kontrollerden geçtik .herhangi bir sorunumuz yok.zaten mayıs ayında bir düşüğüm oldu.3-4 ay daha deneyip ben d doktora gidicem.bu ay tuttumu diye çok merak ediyorum?.ben 27-28 günde adet oluyorum.12 eylülde adet olmam gerek.normalde adet olmadan bir hafta önceden benim göğüslerim şişer ve beni rahatsız eder hep. ama bu sefer hiç şişlik yok ve ara ara kasığıma çok hafif ağrılar girip çıkıyo..ben o düşüğümde de göğüs şişliği yaşamamıştım.böyle belirtiler yaşayanlar varmı aranızda.ama adet günümden 3-4 gün geçmeden yani en erken 15-16sından önce test yapmıam.ne diyosunuz.umarım Allah yüzümü güldürür bu ay.fikirlerinizi bekliyorum.
56 aymı? doktora gıtmıyormusun?herkesın yumurtlama günü farklı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?