adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

bana göre de hayatta var bişiler beyzacım : )) kendini de yabana atma : ) ama ben adet olucam kesin ya, karnıma ağrılar giriyo ara ara sabahtan beri..olacaksam hemen olayım da bitsin...üffff

bende ümit yok canım olsa çıkardı zaten testte. çok da erken sayılmaz 4. günü yaptım çünkü. zaten göslerimde ağrılar başladı. göğüslerim ağrıdıktan 3-4 gün sonra olurum genelde

belli olmaz canım ya, ama yine de ümitlenmemen iyi, inş kuzucuğun seninledir de, sürpriz yapar sana..belli olmaz hayatım bazılarının 1 hafta-10 gün sonra ancak çıkıyormuş..

kızlarrrrüçümüzde bekliyoruzzz...
bendehiçbirşey yok....
akşamüstü kötüydüm de şimdi iiiimmm...

ewet canım bugün benim günümdü ama olucam büyük ihtimal..hayatcım akıntı artması hamişlik belirtisi biliyosun dimi? miden kötüydü bi de bugün dimi? başka bi belirti varmı?

hayatcığımın akıntısı da varmış hihoyyyt:teytey: başka daha unuttuğun neler var söyle bakiim :)

midem yorgunlukla alakalı olablir diye düşünüyorum... arabayla gidip geliyorum... sarsıyor baya.... şimdi iiimm.. akıntı adetlede alakalı olabilir. ben pazartesi test yaptım çıkamadı. o nedenle cidden ümidim yok...adet olacaksam olsamda tedaviye başlasam....

ewet canım bugün benim günümdü ama olucam büyük ihtimal..hayatcım akıntı artması hamişlik belirtisi biliyosun dimi? miden kötüydü bi de bugün dimi? başka bi belirti varmı?

üçümüze de o ihtimal varmış gibi geliyo ama bence birimizde var bi melek (o ben diilim kesin)
neyse öğrencez bakalım bi kaç güne:)

sen kaç günde bi adet oluyosun? hani onunla da alakalı olabilir. bi de ilk günde çıkmaması normal bence ya..neyse fazla ümitlenme sen yine, böylesi en iyisi..ümitlenip hayal kırıklığına uğramak feci bişey..en iyisini yapıyosun..varsa zaten mutlaka anneciğine haberdar et kendini yaramaz : )

şimalcim kalp kalbe karşıymış...:)
bende aynı soruyu size sordum. bugün 30 gün oldu.. normalde 28 çok nadir 29

beyzacım senn nasıl bir yol izliyeceksin
canım ben zaten tedavi görüyodum.ben ayda 3 -4 kez gidiyorum doktora o yüzden bu kadar çok sıkıldım doktora gitmekten.

bi adetim gecikince gidiyorum söktürücü veriyo. sonra adetimgeldi diye gidiyorum bi tahlil yapıp düzenleyici veriyo. sonra bidaha.. malum klomen veriyo. sonra iğne.. sonra bide hamilemiyim diye gidiyorum :) doktor yakında kovcak beni. yeter artık seni görmek istemiyorum diyee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…