adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

benide silebilirsiniz bende kırmızı kart gördüm birdaki aya inşallah Allah doğacak çocuklarımızın zamanını yazdı bizim o zamanı beklemekten başka çaremiz yok sabredip o günü bekleyelim Allahım aratmasın tek ben beklemeye rağzıyım inşallah tez zamanda bebek sahibi oluruz hepimiz bunu yürekten diliyorum iyi geceler

bazen beklemek bizi yoruyor.ama baska çaremiz de yok.sabır edeceğiz,bekleyeceğiz.rabbim insallah tez zaman da bizlere de yollar bebeklerimizi.:Saruboceq:

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(07-09-2008)

:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::

pnrhlt...............hamişşşşş::CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:

sarı_şeker.........1 eylül????
asya23............ 1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla...............5 eylül????
seherjik.............7 eylül
Dünya tatlısı.......7 eylül
dj sinem............9 eylül
serdi.................12 eylül
nisasum...........30 eylül

asya23 belki geç döllenme olmustur geç yumurtluyorsan.inşallah güzel haber verirsin.:Saruboceq:

of su liste artsın artık haala 4 hamiş ya hadi kıslar yazmayanlar yazsın gününüü.hamilelik monitörü kullanan varmi?kıslar .

inş. cnm öyle olmuştur dün gece göbeğimin altında bi ağrı adet gelicekmiş gibi sabaha kadar sürdü kesin gelir dedim hatta...ama yok beyaz bi akıntı var arada pütürtülü bişey oluor içinde rengi beyaz göğüslerimde öyle kararma damalar falan yok sadece şiş olduğunu hissediyorum okadar ama gerçekten umutlanıp olmamasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ve ona yormamaya çalışıorum ama benm aslında geç döllenmede olmuş olabilir çünkü zaten gecen ay ağustos 2 idi doğm kontrl hapı içtm bi 10 gün bıraktım ondan sonra kalmışsam eğer yumurtlama tarihimde değişiyor ve geç olmuş oluyor o şekilde olduysa elbette çıkmaz çünkü düzenli olarak zaten bi 10 gündür ilişkimiz oldu ondan öncede hapı bırakmamdan 5-6 gün ara kanama olduğu için bişey olamadı...inş. öyledirr buda benim adımın yanınada hamişş yazılır her adet ağrım yoğunlaştığında Allahm diyorum ağrımı al bebişimi verr !!!!!!!

merhaba bende yeni üyeyim bugün yarın regl olmam lazım kendim sağlıkçıyım yarım ilk işim kanda BetaHCG baktırmak olacak inşaallah bizimde bir bebişimiz olur..Şuan regl olacak gibi bir sağa bir sola kasık sancılarım giriyor.Geçen sabah kusma oldu.oruçtan mı bilmem ama çok halsizim.

iyi akşamlar kızlar a.s.
adetim 4 eylüldü ama hala olmadım
ama hiçte belirtim yok
insallah hamişimdirr
:Saruboceq:

herkese merhaba hamişler sizleri tebrik ederim cok sevindim.. inşallah diğer arkadaşlarda gebe kalır bir an önce... Benide ekleyin 13 eylül... Dün gece bir rüya gördüm cok güzeldi yaa eşim ve yanımda iki kişi daha vardı gebelik testi yapmışım çift çizgi çıkmış hamileymişim ama nsl seviniyorum cizgilerde öyle belliki öyle kırmızıki inanamıyorum ve bi uyandım rüya :) inşallah rüyam gercek olur amin

benden kocaman bi kırmızı kart yine hüsrann senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde daha başlamadı ama korkuyorum lütfen dua edin benide listeye eklermisiniz?bir gelişme olunca sizlere haber veririm.

bende hep rüyamda hep çift çizgi çıkan testler görüyorum....gecen aylarda olmadı bu ayda ne oldu bilemiyorum adetim 1 eylüldü daha yok ama adet sancılarım tam gaz devam ediyor genelde bu sancılarım olunca adetim geliyor bunu bi kaç aydır deniyorum gecen ay 9 gün sonra geldi bakalım ne olur bilemiyorum...

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(08-09-2008)

asya23............ 1 eylül????
açeyla...............5 eylül????
Dünya tatlısı.......7 eylül????
cancan38...........8 eylül????
dj sinem............9 eylül
serdi.................12 eylül
sudeyoncaa......13 eylül
nisasum...........30 eylül

beklemede olan arkadaslar insallah hamişsinizdir de hamiş sayımız artar.4 kişide takıldı kaldı.

jjuliett 4 gün geçmiş.test zamanı gelmiş bence.kaydirigubbakcemile3insallah gelmiştir bebiş

seherjik canım üzülme.hayırlısı .umarım bir dahaki ay kırmızı kart yemeyiz:teselli:

Son düzenleme:
selam kızlar benimde 4 gün kaldı valla belirtiler var gibi ama ramazanda etkiliyor galiba hayırlısı Rabbim herkeze sağlıklı bebişler ve hamilelikler nasib etsin.

Slm arkadaşlar benıde lısyeye eklermısınız benımde 2 gunum kaldı reglıme :) ayın onunda olmam lazım .. ama ben umutsuzum yıne

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(08-09-2008)

asya23..............1 eylül????
açeyla................5 eylül????
Dünya tatlısı.......7 eylül????
cancan38...........8 eylül????
dj sinem.............9 eylül
blue_girl.............10 eylül
serdi..................12 eylül
sudeyoncaa........13 eylül
nisasum.............30 eylül

bu ay eşimle cok emindik sanki:1shok:

ama frenim patladı senağlama

listeden silebilirsiniz arkadaslarsenağlama

bayanlarr bu 5 eylule kadar regli goremeyenlere n olduu hamislermi degilllermi merak ettimkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar herkeze selamlar az kaldı çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…