canım,umarım hamilesindir.bunu canı gönülden diliyorum.yüce rabbim seni sevindirsin inşalah.dualarımız seninle:Saruboceq:
inşallah canım ya çok istiyorum.Ama sonu hayırlı olacaksa olsun.Bir daha mutluluğum kursağımda kalsın istemiyorum.
arkadaşlar ben kalktım testi yaptım ikinci çizgi var çok silik ama var ikinci çizgi var ...gerçekten çok kötü hissediyorum titriyorum birazdan kan testi yaptıracağım size haber veririm inşallah sorun yoktur şu anda öle tuhaf hissediyorumki anlatamam 9.ayda bu mucize gerçekleşmiş olabilirmi
canımmm yeni gördüm ve çok çok çok sevindim...silik olsa da o pembeyi gormen yeterli ..hadi Alah tamamına erdirsin ve darısı diğer isteyenlere olsun inşallah...bol bol sert kabuklu yemişler ye ceviz, badem fındık gibi...çok öptum hihoyyyt
:sm_cool:
canım çok sağol darısı isteyen herkesin başına inşallah amin ayyy kendimi hamile gibi hissetmiyorum yaa böle beslenmeme falan dikkat etmem gerekmio gibi sanki halbuki ne kadar hayal kurardım internetten falan araştırırdım hamile iiken ne yenmeli ne yenmemeli falan sen böle yazınca heyecanlandım şimdi:sm_cool:
ay deli hisset hisset çünkü sen HAAMİLESİİİİİİİN :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bol süt ve süt ürünleri, bakliyatlar (bazıları haslayıp süzdükten sonra suyunu atıp posasını yemek yapıyo, sakın oyle yapayım deme her besin o beğenilmeyen suyunda) bol bol salata...günde en az yarım kg meyva...allah allaahh kop da gel :dance: :sm_cool: eğlen coş
umut sevgim canım günaydın benide listeye ekleyebilirsin hamişim bende çok öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?