adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım,umarım hamilesindir.bunu canı gönülden diliyorum.yüce rabbim seni sevindirsin inşalah.dualarımız seninle:Saruboceq:

inşallah canım ya çok istiyorum.Ama sonu hayırlı olacaksa olsun.Bir daha mutluluğum kursağımda kalsın istemiyorum.

inşallah canım ya çok istiyorum.Ama sonu hayırlı olacaksa olsun.Bir daha mutluluğum kursağımda kalsın istemiyorum.

fundacım senin için dua edicem...yüce rabbim sana bir daha acı göstermesin ve bu ay yüzünü güldürsün..bbebeğinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.moralini hiç bozma:1hug:

böyle zamanlarda insanın desteğe ihtiyacı gerçekten oluyo.Teşekür ederim.Allah seninde bütün isteklerini hayırlısıyla kabul eder inşallah.

Herkese iyi geceler.Yarın ya hep ya hiç gibi bir durum olacak benim için.CADIARZU.Yarın haber veririm.

kızlar iyi geceler işten geldim akşam misafir geldi görümcemler falan daha biraz önce gittiler hemen siteye girdim kızlar çok tuhaf duygular içindeyim rabbim burda yüreği bebek hasretiyle yanan her kim varsa tez zamanda dualarını kabul etsin benim şu anda yaşadıkalrımı sizlerede nasip etsin 9 ay bekledim meleğimi açıkçası artık hiç olmayacakmış gibi geliyordu imrenerek bakıyordum hamişlere ama rabbim umudu kestiğim ayda nasip etti nacizane tavsiyem kızlar benim bebek kadar takıntılı olduğum başka bir konu kilolarımdı komik ama öle beyninizi başka şeylerle meşgul edin gerçek anlamada ben hergün yürüyüş özel diyet yemekler falan derken bebek olayı ikinci plana düştü ve daha önemli bir tavsiye daha bence yumurtlama günü falan hesaplamayın bu ay ben adetim bittiği zaman başladım başlayacağını düşündüğüm zamana 4 gün falan vardı bıraktım çünkü yumurtlamayı hissettğim zaman hesaplayıcılardan çok sonraydı gerçekten şu an kan değerinin düşük çıkmasıda doktor geç döllenme dedi gerçi ben hala kalbini duyana kadar rahat edemeyeceğim ama meleğim orda işte hepinize iyi dilekleriniz nedeniyle binlerce teşekkür bütün bekleyenlerinde böle güzel günleri olacak ve hep beraber kutlayacağız inşallah umudumuz hiç bitmiyor dimi

bu arada hayatçım bi kan testi yapsan ya artık bayağı oldu gecikmen yada idrar testini tekrarla bence

entelliyecim bugün alacağım inşl.senin adına çok sevindim umarım bende senin gibi sevinirim... hayırlısı inş.

canım seni umutlandırmak istemem çünkü biliyorum sonra negatif çıkınca insan kötü oluo ama adeti düzenli bir insanın bu kadar gün gecikmesi bence bayağı önemli bi belirti dimi hadi cnm inşallah senin güzel haberini bekliyoruz

canımmm yeni gördüm ve çok çok çok sevindim...silik olsa da o pembeyi gormen yeterli ..hadi Alah tamamına erdirsin ve darısı diğer isteyenlere olsun inşallah...bol bol sert kabuklu yemişler ye ceviz, badem fındık gibi...çok öptum hihoyyyt

:sm_cool:
canım çok sağol darısı isteyen herkesin başına inşallah amin ayyy kendimi hamile gibi hissetmiyorum yaa böle beslenmeme falan dikkat etmem gerekmio gibi sanki halbuki ne kadar hayal kurardım internetten falan araştırırdım hamile iiken ne yenmeli ne yenmemeli falan sen böle yazınca heyecanlandım şimdi:sm_cool:

ay deli hisset hisset çünkü sen HAAMİLESİİİİİİİN :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bol süt ve süt ürünleri, bakliyatlar (bazıları haslayıp süzdükten sonra suyunu atıp posasını yemek yapıyo, sakın oyle yapayım deme her besin o beğenilmeyen suyunda) bol bol salata...günde en az yarım kg meyva...allah allaahh kop da gel :dance: :sm_cool: eğlen coş

:sm_cool::sm_cool:
ebru sen çok yaşa öldürdün beni ya süpersiiiiiiiinnnn süper bütün moralimi yerine getirdin sen çok yaşa emi :sm_cool::dance::lepi:

kıslar hepimiz çok tatlıyız yaaa....ve inşallah ballarımızı da doğuracas günün birinde...yeni başlık atacas ballarımız yolda, petekleri hazırlayalım...ee yatacak yer lasım onlara değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…