kızlarrrr listenize benide eklermisiniz 13 eylül adet tarihim inşallah olmam:):CüvCüv:
kızlar ..beni de eklerseniz sevinirim. 16 eylül beklenen gün. ve tam tamına koca bir hafta var daha(((
ben dayanamayıp kan testi bile yaptırmayı düşünüyorum yarın.. ama adete 6 gün kala da ne saçma olur di mi :) hiç umudum yok, ama yine de listenizde yer verirseniz sevinirim.
hep birlikte listede üstlere sıçramak dileğiyle...
güzelim seninle aynı gün adet tarihimiz ve benimde nedense umudum yok inşallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur hadi bakalım dahada çok ama insan nedense sabredemiyor ofkaydirigubbakcemile5
yaa sorma kalimerocummmmm..valla 16 eylül diye diye 15 inde regl olurmuşuz kaydirigubbakcemile3 inşallah güzel haberler veririz. ama bu ay bizim yumurtlama günü gibi olan ilişki dışında denememiz olamadı ben o nedenle düşük ihtimal diyorum. kafaya taktığım için de her belirti var gibi geliyor. kendimi umuda kaptırmamak istiyorum ama ne mümkün...inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım...a.s.
Güzelim valla aynen bendende o kadar pek sık çalışma olamadı bu ay bakalım ya nasip.Gerçi çalıştıkta ne oldu belki bu ay bi süpriz yaşarız şöyle çifte bayram bakalım inşallah.Ama daha önce bi düşük yaşadım ben o zaman çok hissetmiştim.Sanki böyle yumurtalığım şiş gibiydi.Bir de çok sitresliydim.Bu sefer böyle bişey yok .Sadece ara ara miğdem bulanıyo tabi bunun şimdiden belirti olma imkanı olmadığından herhalde bekleme sıkıntısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?