adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

slm kızlar..
nasılsın hayatcım? 2 gündür giremiyorum siteye, ilk gün adet sancısından ölüyodum, dün akşam da misafirimiz vardı.neysem şöyle bi baktım sayfalara hala adet olmamışsın sen canımcım:sm_cool:
bi test daha yap artık güzelim, çıkar artık, hamişsin seeeennnnn :dance: :dance:

elamis tebrik ederim seni de güzelim a.s. darısı bizim başımıza..

günaydın kızlar....bugun sabah hamilelik testi yaptım daha adetime 2 gün var 2 cizgi 20 dakka sonra bole golge gıbı cıktı ama bılıyosunuz ki 10 dakka sonra gecersız ya sonuclar deli oldum şimdi siznle paylaşayım dedim ama bence bu ay gene bişey yok....

ümit kesmek için daha erken güzelim..bekle birazcık daha adet günün geçerse yaparsın..Rabbim gönlüne göre versin.. :Saruboceq:

hayır hamilelik var bende adete 1 hafta kala yapmıştım.seninki gibi dakikalar sonra silik çok silik çıktı ama hamileyim.ilk kutlayan ben olayım.tebrik ederim.

şimalcim iyi olduğuna çok sevindim... eşim şimdi eczaneye gitti test almaya... bakalım yapacağım ama ben ümitsizim olmayacakmış gibi bir his var içimde...

hadi bakalım hayat70 ben bu sabah tek çizgiyle hayal kırıklığı yaşadım umarım sizler sevinirsiniz kızlar

ay gercektenmı ay bılmıyorum ya inşallah gercekten ozellıkle bu ay bu habere cok ıhtıyacım var.........allah hepimize o günleri nasip etsin ...arkadaşlar burayı bana bi arkadasım tavsıye etti ama gercekten haklıymıs insan ole bi rahatlıyor ki burda inanaın iyiki varsınız umarım guzle haberi sıze yakında verırırm vermesemde allah buyuk belki bıdahakine.......

umut sevgim canım günaydın benide listeye ekleyebilirsin hamişim bende çok öpüyorumm

bılıyodum ısteee gozunaydın canım benım darısı bıze ıns dua et bıze olurmu...hihoyyyt

HAYAT 70 INS HAMISSINDIR CANIM BAK SEN HAMISEN LISTEYI ILK SEN YAPMISTIN TEZI DOGRULAKI BENDE HAMIS OLAYIM :) HAYIRLI VE SAGLIKLI GELSINLER INSSSS

bu arada kayracım seni tebrik ederim allah insallah saglıklı sournsuz bi hamılelık ve dogum nasıp eder saglıklı bı sekılde bebegıne kavusursun ınsallah.....bızede dua et hamılelerin duası kabul olunurmus ya.....

kızlar, çok erken yapılıyorsa en az 4 saat tuvaletinizi bekletmeniz geekiyormuş...bsch değeri erken dönemde çok düşük olduğundan test conucu sağlıklı olmuyormuş..ben mümkün olduğunca bekletin derim...sonuçta dr hemen muayeneye çağırmıyor, ultrasonda daha net bilgi alabilmek için..erken öğrenseniz ne olacak?bu sefer de dr gideceğiniz vakte kadar stres yapacaksınız...çünkü sabah sabah kimsenin moralini bozmak istemem ama, düşük oranının en yüksek olduğu devreler...şimdi bence sırtınızı geri yaslayın ve olumlu şeyler düşünün, elinizden de o idrar testlerini bırakın...azcık herşeye hazırlıklı olma düşüncesi insanı hem stres hem de heyecandan uzak tutuyo bence...kocaman öpücükler

ayyyy ebrubu yani keske engelıyebılseydım kendımı ben bu ay kendıme yemın etmıstım elımı asla surmıyecem testlere ki eczacıyım bende bı dolu var....ama yok bı bakmısım elımlde testle wc gıdıyorum yapamıyorum kontrolum dısında acaba bı umıt hanı ınsan kendını kandırmaya calsıır ya işte o hesap keske takmasaydım aman bı baksaydım aa ben 1aylık hamıleyım :) yok vallah yapamıyorum bıde yemın ettım 3gunde oruc tutmam lazım .........

[COLOR="red"]KASIM HAMİŞLERİ:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş
8-kayra42........................hamişşş
9_entelliye hamişşşşşş
10-istiridyem_incimsin hamiş
11-Elamis hamiş[/COLOR]

KASIM: (kızlar meraktayız)
gulbahçesi...................4 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
kalimerom...................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım

BEKLEMEDE OLAN LAR
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
nergis55.......................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım
EYHAYAT....................30 KASIM

[U]ARALIK[/U]
hamura..........................1aralık
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
chrıstına .........................4aralık
gelgit............................. 5 aralık
dj_sinem........................ 5 aralık
Defhne........................... 6 aralık
madlen............................9 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa................... 12 aralık
zeynebim_48................ .12 aralık
61esra......................... .15 aralık
reyyan86....................... 16 aralık
tubayok......................... 16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
oozlem...........................24 aralık
esin123..........................24 aralık
şimal82........................ 26 aralık
benssenb.................... .27 aralı

HADİ KIZLAR CALISMALARA DEVAMMMMM
........hihoyyythihoyyyt[/QUOTE]
KIZLAR INS BU AY 2 CIZGI PMBE GORELİM DIYE PEMBE YAPTIM:):lepi::lepi:

ben iyiyim de canım tüh ya üzüldüm senin için. sen ilaç kullanıyodun dimi, onlar mı yaptı acaba? ama kendiliğinden kaybolabiliyo bu kistler dimi güzelim..peki adet söktürücü ilaç filan verdi mi?bundan sonraki aşama ne olacak tedavinde? çok soru sordum galiba :asigim:

inşaallah yeni yılın ilk ayında duyarız bizde bizim keçilerin ''annişşş, ben geliyorum '' çığlıklarını :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…