ayyyy ebrubu yani keske engelıyebılseydım kendımı ben bu ay kendıme yemın etmıstım elımı asla surmıyecem testlere ki eczacıyım bende bı dolu var....ama yok bı bakmısım elımlde testle wc gıdıyorum yapamıyorum kontrolum dısında acaba bı umıt hanı ınsan kendını kandırmaya calsıır ya işte o hesap keske takmasaydım aman bı baksaydım aa ben 1aylık hamıleyım :) yok vallah yapamıyorum bıde yemın ettım 3gunde oruc tutmam lazım .........
kızlar tek çizgii yaaa.. ben hamile değilim belli oldu ama o zaman neden adet olmuyorum....
pazaetesi 28 gün olmuştu.. şu anda 33 gün geçti..
ama adet olma adına hiiç belirtim yokkk... yani normal yaşamım seyrediyor.....sadece ağzımın tadı yokk.. böyle sanki kendiliğinden sulanıyor gibi........
ayy aklıma ne geldi... içeriyi bir şekilde izleme imkanımız olsaydı olan biteni ne değişik olurdu.....çıldırmaya başladım sanırm
şimalcim sen ne zaman çektircektin hsg yi
ayy aklıma ne geldi... içeriyi bir şekilde izleme imkanımız olsaydı olan biteni ne değişik olurdu.....çıldırmaya başladım sanırm
canım doktorun dediğini yap tabiki ama bana doktorum üstüne basa basa adetin bitti değilmi diye sormuştu. adetin bittikten sonra 2-3 gün içinde kesinlikle ilişki olmadan oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?