adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kullandığım ilaçlar yapıyormuş ama en son 2 ay önce kullanmıştım ki. doktor yumurtaların çatlamamasından dolayı büyüyen bi kist olabilir hemen kötüye yormayalım dedi. bakalım ilaç verdi (adet söktürücü) en geç önümüzdeki cuma adetim gelmek zorunda. gelir gelmez de gitcekmişim doktora..

amiiiin tatlım inşallah hepimiz duyarız o annişş çığlıklarını..

:1ninca: kız bomba uzmanı da elinde bomba var diye sürekli bombaları patlatsın mı :1shok: anacım, müslümansak en önemli şey irademizi güçlendirmek...elinin altındakileri düşünme...benim eczaneye yakınlığım da sepet salsam uzanabileceğim yakınlıkta ama..inadım inat diyorum...hem şimdi hamile olduğumu öğrendim diyelim, dış gebelik olma riski çok fazla, çünkü döllenmişse ve de tüplerden geçememişse ne olacak... süprizzzzz hadi kızlar biz güçlü anne adaylarıyız, gösterelim gücümüzü voltran voltran voltran :roflol:

anladım canım..doktorun haklı, iyi düşünelim iyi olsun..

hayat hala yapmadın mı canım, seni bekliyoruz sabırsızlıkla...hihoyyyt hihoyyyt

hayat70 çok geçtiyse adetin bi doktora git kan testi yaptır belki yeniyse şdarda çıkmamışda olabilir

kızlar tek çizgii yaaa.. ben hamile değilim belli oldu ama o zaman neden adet olmuyorum....

canım üzülmee hemen moralini de bozma sakın. pazartesiye kadar bekle hala adet olmazsan mutlaka doktora git bak ihmal etme sakın. belki de var yoksa niye bu kadar geçsinki hem düzensiz değildi senin adetlerin biildiğim kadarıyla..
bana hala sanki varmış gibi geliyor ama hayırlısı olsun yılmak yok

ya ben senden çok ümitliydim hayatcım yaa..pazartesi bi doktora gitsene canım..merak ettim şimdi ben..belki geç döllenme olmuştur, idrarda o yüzden çıkmıyodur..

pazaetesi 28 gün olmuştu.. şu anda 33 gün geçti..
ama adet olma adına hiiç belirtim yokkk... yani normal yaşamım seyrediyor.....sadece ağzımın tadı yokk.. böyle sanki kendiliğinden sulanıyor gibi........

bilmiyorum kızlar....değişik bir ruh halindeydimm..
adet olacağıma yakın karnımda hafif şişlik olurdu.....
şimdi yok.... ne oluyor içerde:)))))))))))))))

ayy aklıma ne geldi... içeriyi bir şekilde izleme imkanımız olsaydı olan biteni ne değişik olurdu.....çıldırmaya başladım sanırm

nası yani adetin 33 gün bir ay geçti öylemifisfisfis bence doktora git p.tesi ihmal etme

canım doktorun dediğini yap tabiki ama bana doktorum üstüne basa basa adetin bitti değilmi diye sormuştu. adetin bittikten sonra 2-3 gün içinde kesinlikle ilişki olmadan oluyo canım

canım doktorun dediğini yap tabiki ama bana doktorum üstüne basa basa adetin bitti değilmi diye sormuştu. adetin bittikten sonra 2-3 gün içinde kesinlikle ilişki olmadan oluyo canım

anladım canım..o zaman konyada çektirmem zor gibi görünüyo, o günler bayrama geliyo..üfff geriyo artık şu hsg olayı beni yaa..acısını filan düşünmüyorum artık bi çektirsem de kurtulsam yaa..

senin adetin 4-5 güne biter heralde dimi. bitince mutlaka git çektirmeye. araştırdın mı nerde yaptırcağını falan bazı yerlerde çok pahalı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…