canım, inşallah bu ay hamilesindir.allah o güzel ümitlerimizi boşa çıkarmasın.dualarımızı kabıl eğlesin.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...a.s
senin adetin 4-5 güne biter heralde dimi. bitince mutlaka git çektirmeye. araştırdın mı nerde yaptırcağını falan bazı yerlerde çok pahalı oluyo
selam kızlar adetime az kaldı ama test yaptım yine negatif anlamıyorum neden olmuyor hiç sorunumuz yok bütün testler yapıldı rahim filimi çekildi bir kerede aşılama yaptırdım olmuyor olmuyor 6 yaşında kızım var onu verdigi için allaha hergün şükrediyorum ama 2 senedir nerdeyse korunmuyorum biryerde bir yanlış var ama ben bulamıyorum birtürlü inanın kafaya takmakla olmuyor bu moralle akşam birde dügüne gidicem üf
200 e razıyım ben, daha fazla olursa da yapacak bişey yok, sebebine yapışıcaz..
ay gercektenmı ay bılmıyorum ya inşallah gercekten ozellıkle bu ay bu habere cok ıhtıyacım var.........allah hepimize o günleri nasip etsin ...arkadaşlar burayı bana bi arkadasım tavsıye etti ama gercekten haklıymıs insan ole bi rahatlıyor ki burda inanaın iyiki varsınız umarım guzle haberi sıze yakında verırırm vermesemde allah buyuk belki bıdahakine.......
ah be güzelim sen böyle umutsuzluğa kapılırsan bizler napalım :çok üzgünüm: senin yine yanında bi meleğin var ona sımsıkı sarıl Rabbim ona ömür versin. inşallah yanına bi de kardeş nasip eder Allah. bizlere de dua et olurmu..
selam kızlar konunuzun başlığı dikkatimi çekti çünkü adetime tan 5 gün kaldı
ama ben bu ayda tahmin etmiyorum sancılarım var belim ağrıyo tam adet belirtileri yanii
her akıntıda wc ye gitmekten korkuyorum ha oldum olacam çünkü bazen erken oluyorum şimdide erken geldi diye her 15 dakikada bir wc yi boyluyorum kafayı yemezsem iyidir
beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
canım biliyormusun ben bu ay son bi kaç gün aynı senin gibi wc deydim adetim geldi die aynı adet olacakmışım kasık ağrısı bacak ağrısı halada var ama şu anda hamileyim bu yüzden fazla takılma adetin geçsin test yap kafan rahat olsun hayırlısı bakalım inşallah vardır bebiş
ay inşallah sağol canım yaaa bana moral verdin
sen kaç aylık hamilesin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
günlerin geçmesi çok zor ama yapacakda bişey yok
bu arada beni ilk karşılayan sen oldun teşekkürler
bu çiçekler sana ve bebişine gelsin
a.s.a.s. a.s.
çok teşekkür ederim cnm gerçek bu insan hamile olduğunu anlayamıo hep adet olackmış gibi çoğu hamile arkadaşa sor bak aynı şeyi söler benim daha çok yeni dün öğrendim haftaya ultrasonla bakılacak inşallah bi sorun yoksa o zaman tahmini ne kadar belli olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?