adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

selam kızlar adetime az kaldı ama test yaptım yine negatif anlamıyorum neden olmuyor hiç sorunumuz yok bütün testler yapıldı rahim filimi çekildi bir kerede aşılama yaptırdım olmuyor olmuyor 6 yaşında kızım var onu verdigi için allaha hergün şükrediyorum ama 2 senedir nerdeyse korunmuyorum biryerde bir yanlış var ama ben bulamıyorum birtürlü inanın kafaya takmakla olmuyor bu moralle akşam birde dügüne gidicem üf

canım, inşallah bu ay hamilesindir.allah o güzel ümitlerimizi boşa çıkarmasın.dualarımızı kabıl eğlesin.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...a.s

canım bu ay pek umıdım yok suprız yaparsada yok demem valla cunku malesef 3 duduk yaptım tahlıller falan 6 aydır korunuyoduk hersey normal cıktı daha bu ay calısmalara basladık yumurtlama donm bı araya gelemedık saglıklı ve hayırlı olsunlarda beklerız ne yapalım Mevlam neolur duy sesımızı meleklerımızı saglıklı ve hayırlı bı sekılde gonder bıze......

senin adetin 4-5 güne biter heralde dimi. bitince mutlaka git çektirmeye. araştırdın mı nerde yaptırcağını falan bazı yerlerde çok pahalı oluyo

çarşamba biter.bi yer araştırmamıştım hiç, cerrahpaşaya gidiyorum ben, orda çektirecektim ama orda da cihaz bozulmuş, ne zaman yapılacağı da belli değil.konyada daha uygun olur diyodum, orda çektirmeyi planlıyodum ama şimdi napıcam bilimyorum.siz kaça çektirmiştiniz?

ben telefonla sormuştum 200 demişlerdi. sonra orda bi tanıdığa rastladım Allah razı olsun 150 aldı benden..

ah be güzelim sen böyle umutsuzluğa kapılırsan bizler napalım :çok üzgünüm: senin yine yanında bi meleğin var ona sımsıkı sarıl Rabbim ona ömür versin. inşallah yanına bi de kardeş nasip eder Allah. bizlere de dua et olurmu..

200 e razıyım ben, daha fazla olursa da yapacak bişey yok, sebebine yapışıcaz..

evet çare yok mecbur katlanıyoruz herşeye. diğer topiklerde okumuştum 300- 400 diyenler var şok :1shok: olmuştum. ama sonucunda bebişlere kavuşmak var hsg den sonra artıyomuş şanslar (her ne kadar bende işe yaramasa da..)
ama sen de olur inşallah güzelim :Saruboceq:

ayyy kııııız kıyamazsın kii:ecrin_bebek:
hele bi gelsin aaah.. aaaahh

neyse hele bi gelsinler düşünürüz naniknanik nasıl kıyarım haklısın, o kadar yollarını gözlüyoruz..oy oyyyy öperim poposun ancak

canım hamilesin tebrikler silikte olsa iikinci çizgi çıkıyorsa pozitif ben de dün öğrendim hamile olduğumu insan şoka girio evet bende bu sitede burdaki arkadaşlarla bekledim umutla bebişimi hepsinden Allah bin kere razı olsun akıl verdiler umut verdiler şimdi bekleyen diğer arkadaşlarımızın bebiş haberlerine sevineceğiz hep beraber iinşallah:dance:

selam kızlar konunuzun başlığı dikkatimi çekti çünkü adetime tan 5 gün kaldı
ama ben bu ayda tahmin etmiyorum sancılarım var belim ağrıyo tam adet belirtileri yanii
her akıntıda wc ye gitmekten korkuyorum ha oldum olacam çünkü bazen erken oluyorum şimdide erken geldi diye her 15 dakikada bir wc yi boyluyorum kafayı yemezsem iyidir
beni aranıza kabul ederseniz sevinirim

dualarım hepiniz için tabi canım etmezmiyim bir hamile haberi alınca çok seviniyorum bir kişi daha anne olacak diye :Saruboceq:

canım biliyormusun ben bu ay son bi kaç gün aynı senin gibi wc deydim adetim geldi die aynı adet olacakmışım kasık ağrısı bacak ağrısı halada var ama şu anda hamileyim bu yüzden fazla takılma adetin geçsin test yap kafan rahat olsun hayırlısı bakalım inşallah vardır bebiş

ay inşallah sağol canım yaaa bana moral verdin
sen kaç aylık hamilesin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
günlerin geçmesi çok zor ama yapacakda bişey yok
bu arada beni ilk karşılayan sen oldun teşekkürler
bu çiçekler sana ve bebişine gelsin
a.s. a.s. a.s.

çok teşekkür ederim cnm gerçek bu insan hamile olduğunu anlayamıo hep adet olackmış gibi çoğu hamile arkadaşa sor bak aynı şeyi söler benim daha çok yeni dün öğrendim haftaya ultrasonla bakılacak inşallah bi sorun yoksa o zaman tahmini ne kadar belli olacak inşallah

ayyyyy canım sen şimdi ne kadar çok sevinmişsindir ve heyecan vardır
evet kızıma hamile kaldığımdada aynı şeyler olyodu bana ama insanın morali bozuluyo sancısı oldumu çünkü bire bir aynı sancılar
en son adet tarihinden anlaşılmıyomu ne kadarlık olduğu yani ben öyle bili yorum belki geç döllenme olmuş olabilir en doğrusunu doktor söyler tabi
en son adet tarihin kaç adetinin kaçıncı gününde yaptın testi çok soru sordum galibaa.s

sat 26 ekim ama dediğin gibi büyük ihtimalle geç döllenme var ben zaten yumurtlamamın geç olduğunu hissediyordum doğruymuş sanırım çok sevindim tabi rüyada gibiyim ama bebiğimin kesesi ve kalp atışını duyunca daha mutlu olcam çünkü en korktuğum şey kimyasal gebelik dedikleri olay testi adetim 4 gün geçmişti yaptım cnm 2.çizgi daha silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…