15 eylül benim de ve günler geçmiyor...
gerçi eşime söz verdim 17-18'ine kadar sabredeceğim test yapmayacağım..tabi 15'inde kırmızı kart görmezsekyasakkelime
bu arada esma(serdi) canım nerelerdesin haberlerini bekliyoruzhihoyyythihoyyyt..
serdi cimm su adresi verirmisinn ben cizelgemi yenilicem:1hug:
evet canim yaaa alttaki cizgiyi dedimm. yenilemem lazimda o yuzden :CüvCüv:ama yinede tesekkurlerrr yumurtlamaa gunumm yanastida sabirsizlastimmcokacimcoookcanım neyi kastettiğini anlamadım ama eğer alttaki cetvelle ilgiliyse bilmiyorum canım.
evet canim yaaa alttaki cizgiyi dedimm. yenilemem lazimda o yuzden :CüvCüv:ama yinede tesekkurlerrr yumurtlamaa gunumm yanastida sabirsizlastimmcokacimcoook
ben eylul 1 regli oldumm bugun 11 . gunn ve ne yapcam bilmiyomm yaaaa kafam karistii inana takip etmicem diyomm ama tarihlerr sirh gii aklimda kaliyoooo:1ninca:aman canım sakın günlerini kaçırma iki günü sakın geçmesin ben guya ateş takibi yapıyodum tam yumurtladığım günler 3 gün ara vermiştim mecburen bak şimdi kucağım boş kaldı demekki nasip böyleymiş artık takib etmiycem çünki nasip değilse bişekilde engelleniyor. inşallah sen muradına erersin bu ay.
benimde bir hafta geçti adetim korkuyorum açıkçası
hafif hafifi kasıklarımda ve belimde ağrı var 3-4 gündür ama bişi yok
normalde adet olacağım zaman belim kasıklarım ağrır ve adet olurum
göğüslerimde şiş değil,hassas değil
hani hamilelikte oluyorya ilk belirti olarak
ilk hamileliğimde çok şişmiş ve çok acıyordu ama 6 haftalık hamileyken başlamıştı bu belirti bende
nebiliim yaa oğlum daha 2 yaşında korkuyorum tekrar hamiş olmaktan
hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?