adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ya son bir gün ve çok heyecenlıyım adet belirtilerim gittikçe azaldı hiç kalmadı gibi bir şey göğüs şişliğim hariç yalnız şimdi belimde ağırmaya başaladı yalnız benim adetim hep aŞAĞIYA gelir şimdiye kadar olmadığım için umutlanıyorumda yarın hemen evde yapsam çıkarmı acaba

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(10-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:
:

sarı_şeker.........1 eylül????
asya23..............1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla................5 eylül????
Dünya tatlısı.......7 eylül????
cancan38...........8 eylül????
blue_girl.............10 eylül
hatice1007..........11 eylül
serdi..................12 eylül
((eslem)).............12 eylül
sudeyoncaa........13 eylül
dileğimbebeğim...13 eylül
mbbb..................14 eylül
naz&pıtırcık........15 eylül
kalimerom..........16 eylül
ozgun2008..........16 eylül
sıla_84................26 eylül
nisasum.............30 eylül

kızlar listemizi güncelledim.allah şu mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul edip bize birer evlat bagıslar insallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Kizlar kimsecikler uğramamiş aca başka hamişimiz yokmu bende hala tik yok ay kaptiriyorum kemdimi inşallah sonu hüsran olmaz rabbime yalvariyor duruyorum

15 eylül benim de ve günler geçmiyor...
gerçi eşime söz verdim 17-18'ine kadar sabredeceğim test yapmayacağım..tabi 15'inde kırmızı kart görmezsekyasakkelime
bu arada esma(serdi) canım nerelerdesin haberlerini bekliyoruzhihoyyythihoyyyt..

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(11-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::
:sm_cool:
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş::CüvCüv:

sarı_şeker.........1 eylül????
asya23..............1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla................5 eylül????
Dünya tatlısı.......7 eylül????
cancan38...........8 eylül????
blue_girl.............10 eylül
hatice1007..........11 eylül
((eslem)).............12 eylül
sudeyoncaa........13 eylül
dileğimbebeğim...13 eylül
mbbb..................14 eylül
naz&pıtırcık........15 eylül
kalimerom..........16 eylül
ozgun2008..........16 eylül
sıla_84................26 eylül
nisasum.............30 eylül
serdi..................8 ekimm:a015:

kızlar listemizi güncelledim.allah şu mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul edip bize birer evlat bagıslar insallah

nazcık beni hiç sorma dün akşam kırmızı kart yedim çok üzgünüm acayip umutlanmıştım napalım hayırlısı böyleymiş diyorum ama genede üzülüyorun:çok üzgünüm: artık kısmet başka aylara inşallah. :a015:canım inşallah sen meleğine kavuşursun bu ay. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebeişler ve hamişlikler nasib etsin.

canım neyi kastettiğini anlamadım ama eğer alttaki cetvelle ilgiliyse bilmiyorum canım.
evet canim yaaa alttaki cizgiyi dedimm. yenilemem lazimda o yuzden :CüvCüv:ama yinede tesekkurlerrr yumurtlamaa gunumm yanastida sabirsizlastimmcokacimcoook

evet canim yaaa alttaki cizgiyi dedimm. yenilemem lazimda o yuzden :CüvCüv:ama yinede tesekkurlerrr yumurtlamaa gunumm yanastida sabirsizlastimmcokacimcoook

aman canım sakın günlerini kaçırma iki günü sakın geçmesin ben guya ateş takibi yapıyodum tam yumurtladığım günler 3 gün ara vermiştim mecburen bak şimdi kucağım boş kaldı demekki nasip böyleymiş artık takib etmiycem çünki nasip değilse bişekilde engelleniyor. inşallah sen muradına erersin bu ay.

ben eylul 1 regli oldumm bugun 11 . gunn ve ne yapcam bilmiyomm yaaaa kafam karistii inana takip etmicem diyomm ama tarihlerr sirh gii aklimda kaliyoooo:1ninca:

Merhaba kızlar adetime tam beş gün büyük gün 16 sı ama ümidim yok gibi hiç belirtim yok çünkü sadece çok az bastırınca göğüslerim acıyor o kadar.Ne kasıklarda batma ne şişme hiç bişey yok acaba böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı?Umut dünyası belki varsa bende az umutlanayım.Ne olur dua edin kızlar çok istiyorum of çok üzülüyorum bazen hiç bebeğim olamayacak gibi hssediyorum.senağlama

Kizlar ya benim bugün son günüm ya anlamiyorum öyle adet sancilarim falan yok yanliz yarim saatlik dolaşip geldiğimde belim mütiş ağriyo sizce bu hamilelikmi yoksa adet belirtisimi

selam kızlar nasılsınız
hala regli olmadım
teste yapmadım
sanırım cesaret edemiyom
ama arada kasık ağrım var
gelicek gibii
rabbim herkese hayırlısını versin :Saruboceq:

Benimde göğüslerim hassas belimde agrı var snacı var ara ara adet belirtilerimi yoksa gebelik belirtilerimi anlamadım yaa.. Bide dün akşam acayip akıntım vardı sarımsı ve sümüksü sakız gibi akıntı varya hani o vardı ama acyip gelmişti elime aldıgımda sakız gibiydi acaba yumurtluyomuyum dedima am bilmiyorum eger yumurtluyosam herhalde bu ay gebe değilim (

kızlar benimde adet olmama son 2 gün gerçi ben buaralar gecikme yasıyorum sürekli ama bu ay hiç belirti yok göğüslerim bile sızlamıyor acaba hiç belirti olmadan hamile kalan var mıdır? Allah inşallah şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürüra.s.

benimde bir hafta geçti adetim korkuyorum açıkçası
hafif hafifi kasıklarımda ve belimde ağrı var 3-4 gündür ama bişi yok
normalde adet olacağım zaman belim kasıklarım ağrır ve adet olurum
göğüslerimde şiş değil,hassas değil
hani hamilelikte oluyorya ilk belirti olarak
ilk hamileliğimde çok şişmiş ve çok acıyordu ama 6 haftalık hamileyken başlamıştı bu belirti bende
nebiliim yaa oğlum daha 2 yaşında korkuyorum tekrar hamiş olmaktan
hayırlısı ne ise o olsun

Allah herseyin hayırlısını versin GİZEM belkide hamile kalman senin için daha iyi olucak cocukların arasında yaş farkı az olacak ve bir bakıcaksın ikisi birden büyümüş olacak herseyin hayırlısı canım bak biz birtane olsun diye aylarca ugrasıyoruz. Buarada senin ilk hamileliğinde adetine yakın göğüslerinde şişlik ve ağrı olmamışmıydı belirti yaşamadın mı?
Şu anda ben hiçbir belirti yaşamıyorum da adetime 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…