adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

hayırlısı artık hamileysem bile yapacak bişi yok.zaten aralarını açmak istemiyorum ama oğlum 3 yaşında olmasını istiyordum neyse kısmetmirmirmirmir.umarım en kısa zamanda anne olursun:ecrin_bebek:.ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu göğüslerim şişmedi hassaslaşmadı.sadece kasıklarımda ve belimde çok hafif ağrı vardı.adetime 2 gün varken test yaptım.evde test vardı can sıkıntısından amaan dedim yok biliyorum ama ben genede deneyeceğim dedim kendi kendime v hamiş olduğu gördüm.neyse dr gittim 6 haftalık dedi sanırım ben üstüne gördüm.6.haftata başladı göğüsleim inanılmaz şişmeye ve ağrımaya dayanılır gibi değüldü yania.s

ayyyy ne mutlu yaa Allah bağıslasın inşallah bana da nasip olur ama tabiki kısmet artık oluruna bıraktım 8 aydır deniyoruz doktor daha erken olur dedi ama işte insan tedirgin oluyor sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor insanamirmirmirmir

Canim ben tam 1.5 senedir bekliyorum ilk defa bu ay bukadar yaklaştim geçen ay ayin 12 de oldum her ay 3-4 gün aşağiya gelir şimdilik tik yok inşallah rabbim isteyen herkese verir

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Listenize benide ekleyin 18 eylül Allahım herkesin kalbine göre verir inşallah.bir şey soracaktım hamilelik testi yaptırmak istiyorum oruçluyken olurmu?

kızlarr günaydıııınnnn
Bugün nasılsınız bakalım umudu hala devam edenler ve hasta olup öbür aya umutlu olanlar nerelerdesiniz.
ben hala umutluyum bakalım yarın günüm ama inşallah olmam zaten hiç olacak gibi değilim hiç belirti yok ama hamile olsam böyle mi olur bilmiyorum o yüzden Allaha bırakyım olursa cok sevinicem olmazsa napalım gelecek aya inşallah dicem...:Saruboceq:

canimm bakalimm benimm yumurtlama gunlerim bugunlerr hayirlisi insallahh:Saruboceq:senin diger aylardan farki varmi bu ayy hic bisey hissediyonmu kendinde

valla canım ben bu ay hiç birsey hissetmiyorum her ay kendimce belirtiler yaşıyordum ama bu ay adet belirtim bile yok yaa gec adet olucam ya da ?:CüvCüv:
neyse heveslenmicem çünkü hakikaten bu ay hiçbirşey hissetmiyorum göğüslerim bile sızlamıyor bu normal mi hiç bilmiyorum:sm_confused:

kızlar bana yardım edin kimse yardım etmiyo adetime 6 gün var ama dayanamayarak kendim test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün kan tahlili yaptırdım sonucu yarın alacağım sizce hamile olabiirmiyim?

kızlar bana yardım edin kimse yardım etmiyo adetime 6 gün var ama dayanamayarak kendim test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün kan tahlili yaptırdım sonucu yarın alacağım sizce hamile olabiirmiyim?

olabilirsin canım
neden olmayasın ki? inşallah pozitif sonuç alırsın canım :ecrin_bebek:

arkadaşlar bugün benim adet günüm ancak henüz gelen yok
dua edinde gelmesin yaa
Hayırlısı olsun gerçi

slm kızlar benimde yumurtlama günlerim inş sonuç alırım va alırız rabbim isteyen herkese bi bebcik versin amin

arkadaşlar bugün kan tahlili snuçlarımı aldım sonuç pozitif doktora gösteremedim kadın doğumcu yoktu yarın gideceğim BHCG sonucu 86.2 sizce pozitif değilmi?

arkadaşlar bugün kan tahlili snuçlarımı aldım sonuç pozitif doktora gösteremedim kadın doğumcu yoktu yarın gideceğim BHCG sonucu 86.2 sizce pozitif değilmi?

CANIMMMMMMMM YAAA tebrik ederim hamişsiiinnn çook ama çok sevindim burda böyle her hamiş haberi duydukca daha da umutlanıyorum Allah kucağına almayı da nasip edtin inşallah buarada belirti var mıydı ne hissettin de 6 gün önce test yaptın?hihoyyyt

maşallah yaa çok sevindim arkadaşım
pozitif sonucu almışsın
Rabbim bizlerede nasip etsin
evet canım değerin gebeliği destekliyor
5 üzeri hamilelik var demek
hayırlı olsun tekrar

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(12-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::

pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:
ertenan.............hamişşşşş
:CüvCüv:

sarı_şeker.........1 eylül????
asya23..............1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla................5 eylül????
Dünya tatlısı.......7 eylül????
cancan38...........8 eylül????
blue_girl.............10 eylül???
hatice1007..........11 eylül???
((eslem)).............12 eylül???
sudeyoncaa........13 eylül
dileğimbebeğim...13 eylül
mbbb..................14 eylül
naz&pıtırcık........15 eylül
kalimerom..........16 eylül
ozgun2008..........16 eylül
sıla_84................26 eylül
nisasum.............30 eylül
serdi..................8 ekimm

ertanancım tebrik ederim canım.kesin hamişsin.hamiş listesine adını yazdım bile.:uzun bir aradan sonra hamiş haberi aldık.insallah pespeşe almaya da devam ederiz

diğer arkadaşlar yani günü gecmiş arkdaşlar ne alemde yaa merak ettim hala adet olmadılarmı yoksa ne olduu

çoook tşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah evet belirtilrim vardı normalde ben adet olacağım zaman ağrılarım olurdu ama son bir kaç aydır hiç gögüslerim acımıyodu yaklaşık bir haftadır gögüslrim çok acıyo birde ayıptır söylemesi kabızlık çekiyorum kasıklarımda ağrı hep uyumak istiyorum aslında testi daha sonra yaptıracaktım ama sabredemedim.Ama çook dua ettim.bakalım pzt.doktora gideceğim kesin artık ne kadarlık olduğu??

canım benimde değerim 87.59 du dr. çok yeni daha 10 günlük filan demişti şimdi pazartesi artık 3 haftalık olucak bebişim kısmetse gözün aydın canım darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah..AMİİN

Kizlar merhaba ben hala olmadim dün test yaptim tek çizgi ama hayirlisi çünkü ben bu yaşima kadar adetimin geçiktiğini bilmem birakin gecikmeyi hep bir kaç gün önceden gelir dua edinde gelmesin bu bayram benim için ve isteyen herkez için çifte bayram olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…