Allah herseyin hayırlısını versin GİZEM belkide hamile kalman senin için daha iyi olucak cocukların arasında yaş farkı az olacak ve bir bakıcaksın ikisi birden büyümüş olacak herseyin hayırlısı canım bak biz birtane olsun diye aylarca ugrasıyoruz. Buarada senin ilk hamileliğinde adetine yakın göğüslerinde şişlik ve ağrı olmamışmıydı belirti yaşamadın mı?
Şu anda ben hiçbir belirti yaşamıyorum da adetime 2 gün var
Canim ben tam 1.5 senedir bekliyorum ilk defa bu ay bukadar yaklaştim geçen ay ayin 12 de oldum her ay 3-4 gün aşağiya gelir şimdilik tik yok inşallah rabbim isteyen herkese verir[/QUOTE
amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah. Hepimiz o kadar cok istiyoruz ki hayırlısı olsun :CüvCüv:
canimm bakalimm benimm yumurtlama gunlerim bugunlerr hayirlisi insallahh:Saruboceq:senin diger aylardan farki varmi bu ayy hic bisey hissediyonmu kendindekızlarr günaydıııınnnn
Bugün nasılsınız bakalım umudu hala devam edenler ve hasta olup öbür aya umutlu olanlar nerelerdesiniz.
ben hala umutluyum bakalım yarın günüm ama inşallah olmam zaten hiç olacak gibi değilim hiç belirti yok ama hamile olsam böyle mi olur bilmiyorum o yüzden Allaha bırakyım olursa cok sevinicem olmazsa napalım gelecek aya inşallah dicem...:Saruboceq:
kızlar bana yardım edin kimse yardım etmiyo adetime 6 gün var ama dayanamayarak kendim test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün kan tahlili yaptırdım sonucu yarın alacağım sizce hamile olabiirmiyim?
arkadaşlar bugün kan tahlili snuçlarımı aldım sonuç pozitif doktora gösteremedim kadın doğumcu yoktu yarın gideceğim BHCG sonucu 86.2 sizce pozitif değilmi?
arkadaşlar bugün kan tahlili snuçlarımı aldım sonuç pozitif doktora gösteremedim kadın doğumcu yoktu yarın gideceğim BHCG sonucu 86.2 sizce pozitif değilmi?
çoook tşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah evet belirtilrim vardı normalde ben adet olacağım zaman ağrılarım olurdu ama son bir kaç aydır hiç gögüslerim acımıyodu yaklaşık bir haftadır gögüslrim çok acıyo birde ayıptır söylemesi kabızlık çekiyorum kasıklarımda ağrı hep uyumak istiyorum aslında testi daha sonra yaptıracaktım ama sabredemedim.Ama çook dua ettim.bakalım pzt.doktora gideceğim kesin artık ne kadarlık olduğu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?