kizlar sizce ne zaman yaparsam çikar evdeki test ne kadar daha bekliyeyim
Kesinlikle canim rabbim ool deyince oluyo ben 2207 şubat ayinda korunmayi biraktim 9.2007 kadar kendi uğraşlarimla devam ettim olmayinca 9 .ayda özel bir hastanenin kadin doğum uzmanina gittim 2- ay ban bir tedavi uyguladfi ama memlun kalmiyordum sanki beni oyaliyordu hemen dokturmu değiştirdim dişardan bir doktora gitti oda bütün hormon testlerimi ve eşimi testlerini istedi yaptik her şey normaldi hsg yani rahim filmi çekilmemi istedi çekildim ama rahim filmim akadar açili geçtiki anlatam kendimi felaket kastim 1 tane tüpüm tikali çikti doktoruma gösterdiğimde lakoroskopi ameliyati olmam gerektiğini ama onlarin hastanesinde olmadiğini üniversite hastanesine sevk etti beni orda da asistanlarin eline kalmak için uzman bir hoca buldum ve ona gittim tekrar muyane oldum yumurta takibim bütün testlerim baştan yapildi amleiyat günü verildi mart12 2008 de ameliyat oldum ve hiç bir şey çikmadi sadece kendimi çok kastiğimdan dolayi tüpüm tikali çikmiş derken hoca deiğine göre bişe yok şimdi ilaç desteğiyle başlayalim ameliyatin etkileri geçsin gel dedi ben 1-2 ay sonra tekrar hocay randevu ve takrar gittim aşilama dedi kafam karişti hocam hani her şey normaldi gerek yoktu demiştiniz bugün farkli deyince aşila yaptirmadan hastaneden çiktim kafami allak bulak etmişti doktorlar en son bir özel hastanenin tüp bebek uzmanina gittim beni gerçekden anlayan tek doktor çikti ne eşinin nede senin hiç bir sorununz yok kafanizi takmasaniz biraksaniz bebek işini hemen bebeğiniz olur dedi düşün eğer yok beklemek istemiyorum hemen bebek istiyorum dersen gel ilaçla yardimci olayim dedi bu olay haziran 2008 de oluyo sonra ara verdim dedimki ramazandan sonra olmassa giderim aam ilk defa bu ramazanda günü geçtim hiç bir zaman olmamişti ve hayirlisi bakalim belkide hamileyimdir
işte şirinciğim benim kisa 1.5 senede yaşadikalrim ve hala umudumu yitirmedim
canım cok üzüldüm rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun benimde 3.5 aylık bebeişim karnımda öldü rabbim hayırlısını versin
nur82 canım Allah razı olsun verdiğin cevap ve ettiğin güzel dua için
bu topiçten hiç ses çıkmıyor
pek konuşan yok, en azından benimle
sağlık olsun
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin, en kısa zamanda bu mübarek ayda sağlıklı ve hayılrı bir evlatla müjdelenmeyi nasip etsin
bugün 3,günün galiba
7-8 gün geçsin öyle yap bence
geç döllenme olduysa hemen çıkmayabilir
birde benim 2 ay boyunca adetleirm 2 şer gün erken geldi
buna binaen bu ay 3,4 gün geç de gelebilir diye test yapmıyorum
ne olur ne olmaz
yanlışmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?