adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bi sorum olacak.acele cevaplarsanız çok sevinirim.dün idrar testi yaptım pozitif çıktı bir çizgi pembe diğeri beyaza yakın.ama bugün regl oldum.hamile olabilirmiyim

canim benimki de 29 eylul akalimm hayirlisi bak bir kisi daha hamis olmus ne guzel yaaaŞenizŞeniz darisi hepimizin asina yarabbim:Saruboceq:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bi sorum olacak.acele cevaplarsanız çok sevinirim.dün idrar testi yaptım pozitif çıktı bir çizgi pembe diğeri beyaza yakın.ama bugün regl oldum.hamile olabilirmiyim
canimm en iraz daha ekle eger regl olmaz isn doktora gidersinn

oh bır kişde hamiş darısı hepimizin basına ınsaalah...ınsalaah bu ay hamiş oluruz

Allahım yüce rabbim hep bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualar ettik ve gercektende rabbi duydu ve kabul etti bu ay cok hamişimiz var bu mübarek aylda dualrımızn kabulu dileğiyle yarabbim sana binlerce kez şükürler olsun... İsteyen herkesin kucaklarını boş bırakma AMİNNNN

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(12-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::

:sm_cool:
pnrhlt...............hamişşşşş
afakat.............. hamişşşşş
meleğimsin.......hamişşşşş
ayvalık..............hamişşşşş
ertenan.............hamişşşşş
[/B]

:Saruboceq::Saruboceq:
sarı_şeker...................1 eylül????
asya23........................1 eylül????
zeynepela....................1 eylül????
Gülüm_se....................2 eylül????
Bilvanisli......................3 eylül????
JJuLiEtt.......................4 eylül????
açeyla.........................5 eylül????
Dünya tatlısı.................7 eylül????
cancan38.....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
hatice1007..................11 eylül???
((eslem)).....................12 eylül???
sudeyoncaa................13 eylül???
dileğimbebeğim...........13 eylül???
mbbb.........................14 eylül
naz&pıtırcık................15 eylül
kalimerom..................16 eylül
ozgun2008.................16 eylül
şirine.........................17 eylül
sıla_84.......................26 eylül
ravzanur.....................29 eylül
nisasum....................30 eylül
serdi.........................8 ekimm

günü geçen arkadasların pek cogu listeye adını yazdırıp bir daha ugramadı sanırım.haberdar etmeyenlerin adını silelim mi arkadaslar siz ne dersınız???

ravzanur ekledim seni de canım.a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben burdayııımmm beni silmeyin hemde bugun günüm olmasına ragmen hala olmadım gerçi benim sürekli geçikir ama olsun yınede bir umut inşallah hamiş olmak isteyen herkese ve bana Allah nasip ederhihoyyyt

selam kızlar a.s.
2 gündür uğrayamadım
hala regli olmadım kaydirigubbakcemile5
ayın 4nde olmam lasım dı
10 gün gecti
ama hala cesaret edemedim test yapmaya
4-5 gündür kasık ağrım var gelecek gibi sanki

canım ınsaalah hamılesındır hamıle odla bızede umut ver 10 gün gectıyse yaptır test doktorlar oyle dıyor çünkü

selam kızlar bir haftadır gelemedim ama kötü haber benden de kırmızı kart......
umutlar bir dahaki aya.. doktora gittim hala sorun yok acele ediyorsun dedi. 3 aydır olmuyor. o da o zaman klomen vereyim dedi. bakalım bunu kullanan oldu mu aranızda

kolemn ve pregnil kullandım encanım 3 ay kullandım yumurtalarımı gelsıtırdı.pregnil catlatma iğnesi.3aydır gıtmıyorum doktora.hamıle kalmayı beklıyorum.ama kullanıp ılk ayd ahamıle kalanda cok var

Canım hala gelmemesine çok sevindim inşallah hepimiz hamişizdir.Takip ettiğim kadarıyla hiç bir belirtin yoktu bende de aynı adet belirtisi dahi yok.Bende 16 sında adet günüm. .Habelerini bekliyorum hadi inşallah.

selam arkadaşlar
dün iftardan sonra koyu kahve su geldi 1 damla
sahurda da aynı şekilde oldu ve adet sancılarım tuttu
ağrı kesici aldım kafamçokkarıştı
sabah kırmızılar tam olarak gelmiştir diye düşündüm fakat hiç bişey yok
wc de tekrar çok koyu kahve akıntım geldi
bakalım nolcak sonu
niyeyse ben hala çok ümitliyim yaa, kırmızıları görene kadar bu ümidim devam etcek galiba
Rabbim hayreylesin

Benide silmeyin benimde adet günüm dündü olmadım dileğimvebebeğim gibiyim yanii benimde günüm belli olmuyor o yüzden biraz daha bekliyeyeim diyorum test yapmak icin. Ama bu ay bende herşey var yaa kasık ağrısı çok,göğüslerim arada hassas,bide mide yanması var,uyku var, bide çok rüyalar görüyorum dün gece mesela mavi bebek kıyafeti ve patik gördüm hayırdır inşallah diyorumm. Bakalım yaa hayırlısı diyorum dua ediyorum hepimiz icin.. Ben bu ay cok umutluyum nedense zaten bu ay olmassam tedavim başlıcak..

canım sen büyük bir ihtimalle hamile olabilirsin çünkü böyle kahverengi akıntı gibi gelmesi yerleşme kanaması oluyor genelde benim arkadasımdada oldu benim zorumla test aldı ve hamişmiş.Hadi inşallah bize haber ver ok. Bundan önce hastalanırken hiç böyle olur muydu?

kızlar benide ekleyın ekımın 10 adet olmam gerekıyo inş olmam

Canım hala gelmemesine çok sevindim inşallah hepimiz hamişizdir.Takip ettiğim kadarıyla hiç bir belirtin yoktu bende de aynı adet belirtisi dahi yok.Bende 16 sında adet günüm. .Habelerini bekliyorum hadi inşallah.
tesekkür ederim canım bügun yine gelen giden yokhihoyyyt
Allah hepimize bebişlerimizi verir inşallah hala adet belirtisi de yok göğsüm arırdı o da bu sefer sadece sol göğüsüm hafif bastırınca acıyor başka bişey yok bu nasıl iş anlamadım acaba yumutlayamıyormuyum korkuyorum da:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…