adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

ciddimisin çok üzüldüm canım yaa, böyle durumlar da olabiliyor mu
hiç bilmiyordum, ama bak hiç olmayacak gibi bişey yok en azından
hamile kalabileceğini biliyosun yüreğini ferah tut..rabbim en uygun zaman da
nasip edicek sana da görüceksin...

evt canım vardır herseydı bı hayır guzel dıleklerın için tsk

evet 2.kez yaptım ilk yaptığım da 2.çizgi çok silik çıktı
ertesi gün yaptığım da birazcık daha belirgindi ..

slm.adetine kaç gün geçti peki.ve 1 hafta içinde ne gibi değişiklikler oldu.benimde adetime 4 gün kaldı.ama bugün kahverengi lekem gelince kafam karıştı.

slm.adetine kaç gün geçti peki.ve 1 hafta içinde ne gibi değişiklikler oldu.benimde adetime 4 gün kaldı.ama bugün kahverengi lekem gelince kafam karıştı.

ilk testimi yaptığım da 2 gün geçmişyi canım
2 testte de 3 gün geçmişti
benim de şöyle birşey olmuştu şubatta hastalandım
sonra bittikten 10 gün sonra filan çamaşırım da leke vardı
çok korkmuştum ama belki de bir belirtiydi..
daha önce hiç böyle bi leke görmediysen eğer belki bir belirti olabilir
benim özellikle bu hafta içerisin de çok sık idrara çıkma
ağız kuruluğu aşırı derecede su içme ihtiyacı, çok fazla kasık ve bel ağrısı gibi belirtilerim oldu ama hiç şüphelenmedim test sonuç
verene kadar :))

canım ya bendeki leke bugün hep sürdü.yani her wc çıkışımda 1 damla geldi.yani normal akıntımda kahverengilik oldu.yarın devam edermi bilmiyorum.birde şu son 3 saat içerinde midem bulandı.halada devam ediyor.bu yüzden uykum gelmiyor.aynı zamanda midem hep gaz yapıyor.sık idrara çıkma bende de var.susamam da geliyor ondandır diyorum. sadece bende kasık ve bel ağrıları oluşmadı.normalde adet günümde ağrı olurdu.şuanda bir şey yok.umarım bu lekelenmem adet lekelenmesi değildir.bu arada kesin hamişsin sanırım.allah devamını erdirsin.bize de nasip olur inşallah.

slm herkese.kandiliniz mübarek, kadınlar gününüzde kutlu olsun.hala beklemedeyim.4 gün sonra belli olcak inşallah.bu gecede hepimiz birbirimiz için dua edelim.herşeyin hayırlısını dileyelim arkadaşlar. hepinizi öpüyorum

Selam Kızlar,
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Karazeytincim inşallah hamilesindir canım. Belirtilerin öyleymiş gibi görünüyor.
Dualarım da sizler de olacaksınız kızlarr..

KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN GÜNÜMÜZDE KUTLU MUTLU.... ALLAH HEPıMıZıN GÖNLÜNE GÖRE VERıR ıNŞALLAH... Bide HAYIRLISINI VERSıN..:))

Selam Kızlar,
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Karazeytincim inşallah hamilesindir canım. Belirtilerin öyleymiş gibi görünüyor.
Dualarım da sizler de olacaksınız kızlarr..

canım ya çok saol.bugünde bitti.son 3 gün.bugün de aksine hiç akıntım gelmedi.inşallah yerleşme kanamasıdır.inanın bu hayırlı gecede hepimiz için tüm anne olmak isteyenler için yüce allaha bolbol dua ettim.inşallah hepimize bu gece hayırlı olur.hepinizi öpüyorum.senin de kandilin mübarek olsun.nice hayırlıkandillere inşallah.

evet canım 4 haftalıkmışım :)))
hayırlısı olsun yaa,inşallah hastalanmassın,hamilesindir..
bendede aşırı gaz vardı hala da var.
mutlu haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....

evet canım 4 haftalıkmışım :)))
hayırlısı olsun yaa,inşallah hastalanmassın,hamilesindir..
bendede aşırı gaz vardı hala da var.
mutlu haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....

inşallah canım.son 3 gün bakalım.ya bide lekelenmem bugün hiç olmadı ya yine ümitlendim yine.ama hiç ağrılarım yok.sadece göğüslerimin yanları acıyor ve göğüslerim dolgun.umarım adet belirtisi olmaz. peki adet bitiminden mi sayılıyor hamile olman.4 haftalıkmışsın diye yazmışsın ya.allah sağlıklı hamilelik nasip etsin canım.hayırlısıyla bebişini zamanı gelince kucağına alabirlirsin.

yok canım son adet olduğun gün sayılıyor bildiğim kadarıyla
tam bilmiyporum doktora gidincesorucam.

hadi hayırlı o zaman.ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora.ben de o ultrason görüntüsünü elime alacağım günü bekliyorum.bebişin varlığı görmek ne güselll yaaa.

Kızlar ben ovulasyon testi almıştım kendime bu ay bakalım onu denicem 15. günde yapmaya başlıycam :)

Ultrason görüntüsünden önce bi çift çizgiyi görmek istiyom ben ya ömür boyu saklıcam valla :)

Elifsuncım ne heyecanlısındr şimdi ya ne güzel canım ben olsam sanırım günlerce uyuyamam heyecandan.

yaa bende test yapmk istiyorum ama o cesaretı kendımde bulamıyorumyaaaa .((

çok soal canım yaaa bende her iki testimi saklıyorum
ve ömür boyu da saklıcam :))) bu haberi öğrendiğimden beri de
geceleri hiç uyuyamıyorum uyku tutmuyo...
allah en yakın zaman da sana da yaşatsın inş bu duyguyu...

karazeytn ben hayat hastanesinden geldim az önce
doktoru da çok beğendim tavsiye edebilrim şimdilik...

slm ark benim bir sorum var acaba hamilemiyim? son adetim 6 subati normalde cumartesi olmam gerekiyordu olmadim karnimda sislik var.test yaptim negatif cikti.ne yapacami bilmiyorum??? yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…