evet 2.kez yaptım ilk yaptığım da 2.çizgi çok silik çıktı
ertesi gün yaptığım da birazcık daha belirgindi ..
slm.adetine kaç gün geçti peki.ve 1 hafta içinde ne gibi değişiklikler oldu.benimde adetime 4 gün kaldı.ama bugün kahverengi lekem gelince kafam karıştı.
ilk testimi yaptığım da 2 gün geçmişyi canım
2 testte de 3 gün geçmişti
benim de şöyle birşey olmuştu şubatta hastalandım
sonra bittikten 10 gün sonra filan çamaşırım da leke vardı
çok korkmuştum ama belki de bir belirtiydi..
daha önce hiç böyle bi leke görmediysen eğer belki bir belirti olabilir
benim özellikle bu hafta içerisin de çok sık idrara çıkma
ağız kuruluğu aşırı derecede su içme ihtiyacı, çok fazla kasık ve bel ağrısı gibi belirtilerim oldu ama hiç şüphelenmedim test sonuç
verene kadar :))
Selam Kızlar,
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Karazeytincim inşallah hamilesindir canım. Belirtilerin öyleymiş gibi görünüyor.
Dualarım da sizler de olacaksınız kızlarr..
canım ya bendeki leke bugün hep sürdü.yani her wc çıkışımda 1 damla geldi.yani normal akıntımda kahverengilik oldu.yarın devam edermi bilmiyorum.birde şu son 3 saat içerinde midem bulandı.halada devam ediyor.bu yüzden uykum gelmiyor.aynı zamanda midem hep gaz yapıyor.sık idrara çıkma bende de var.susamam da geliyor ondandır diyorum. sadece bende kasık ve bel ağrıları oluşmadı.normalde adet günümde ağrı olurdu.şuanda bir şey yok.umarım bu lekelenmem adet lekelenmesi değildir.bu arada kesin hamişsin sanırım.allah devamını erdirsin.bize de nasip olur inşallah.
evet canım 4 haftalıkmışım :)))
hayırlısı olsun yaa,inşallah hastalanmassın,hamilesindir..
bendede aşırı gaz vardı hala da var.
mutlu haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....
yaa bende test yapmk istiyorum ama o cesaretı kendımde bulamıyorumyaaaa .((
Kızlar ben ovulasyon testi almıştım kendime bu ay bakalım onu denicem 15. günde yapmaya başlıycam :)
Ultrason görüntüsünden önce bi çift çizgiyi görmek istiyom ben ya ömür boyu saklıcam valla :)
Elifsuncım ne heyecanlısındr şimdi ya ne güzel canım ben olsam sanırım günlerce uyuyamam heyecandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?