adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Regl günü gelip geciken testte de negatif görenler bende bu ay öle oldum ama eğer hamile değilseniz tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum. Biliyorum elinizde değil ama kendinizi dinlemeyin rahat olun yoksa gebelik olmadığı halde hem regl gecikiyo hemde insana sinir sıkıntı basıyo(

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
aguden...........................5mart
karazeytin......................11 mart
kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart

papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan......................... 25 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????

NİSAN
prettyteacher83................7 nisan
cristian_Louboutin............6 nisan
hayat70..........................??????????

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp::::::::::::::::::::::::::::::::anne adayı
elifsun:::::::::::::::::::::::::::::anne adayı

merhaba elifsuncun seni tebrik ediyorum canım. inşl sağlıklı bir bebişiniz dünyaya gelir....
sende nihayet mor bölgedesin.......
benim tarihim henüz belli değil... çatlama iğnesini vurulduktan sonra yazacağım kesin tarihi

çok mutlu oluyorum ya hamiş haberlerini duydukça... bu ay denemedim 2ay bekle dedi doktor ama acaba bir ay yetermi ..daha önce düşük yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim. heveslenmesi bile güzelmiş delikafadulden

canım sen bence doktorunu dinle iki ay ara ver bende 1.5 aylık düşük yaptım 1 ay arayla tekrar hamile kaldım ama onuda 3 aylıkken kaybettim yani anlıyacagın 2 ay bekle bi toparlan ondan sonra dene yeniden .sonucta hamile kalabiliyorsun bunu bilmen bile cok güzel birşey bu yüzden acele etme dinlen .

9martta test yaptım negatıf çıktı ama hala kırımızlrı görmedım umıtlyım y8ınede dualrınzı beklıyoruz

9martta test yaptım negatıf çıktı ama hala kırımızlrı görmedım umıtlyım y8ınede dualrınzı beklıyoruz

merhaba bumuyani, benimde 9 martta regl olman gerekiyordu, aolmadım. 2 kez test yaptım, negatif çıktı. ama ben pek umutlu değilim. hiç bir belirti yok. umarım senin umutların boşa çıkmaz...sevgiyle...

Kızlar benim moralim çok bozuk.. 2 Martta regl olmam gerekiyordu, olmadım idrar testini 3 günde bir yaptım, ayın 4'ünde kan testi yaptırdım hepsi negatif en sonunda bu sabah doktoruma gittim, ultrasonda baktı gözükmüyor dedi.. Tekrar kan testi verdim akşam çıkacak sonucu ama çok umutlanmıştım sanırım yok yani.. Bu kan testinden de çok umutlu değil.. Bugün itibariyle 10 gün geçmiş durumda regl ama yok hiçbir şey yok.. N'olur bana dua edin test pozitif çıksın.. senağlama:Saruboceq:

kızlar bende yarın kan testi yaptırcam yarın belli olcak.dün yaptırdım 13.46 çıktı.çatlatma iğnesi olduğum için değer yüksek çıkabiliyormuş.

merhaba bumuyani, benimde 9 martta regl olman gerekiyordu, aolmadım. 2 kez test yaptım, negatif çıktı. ama ben pek umutlu değilim. hiç bir belirti yok. umarım senin umutların boşa çıkmaz...sevgiyle...

kırmızılar geldımı benım gelmedı ler çok sukur bakalm şimdilik bıda test yapmayı duusnmuyorum

Hayatçım benim yeni tarihim henüz belli değil.. sen beni soru işaretli bırak.. regl olmadım ama hamile değilmişim... bu nedenle adet söktürücü ilaç verdi doktor, onu kullanıyorum ne zaman olurum bilmiyorum, olunca da rahim filmim çekilecek.. artık sana yeni tarihi veririm ben..

hepinize merhabalar bu bölüm açıldığından beri varım ama hala anne adayı değilim bu ay da 5 gün geçti ama hala adet olmadım ama ümitlenmiyorum artık

Yok testı erken yapamkmıŞ yok testın kalıtesıymıŞ ıdrra testı benı hıÇ yanıltmadı regl gunumde yaptım testı negatıf Çıktı 7gun gectı adetımden ve 1saat once faln baŞladı kırmızılar gelmye

bencede arkadaşım eğer gebelik varsa erkende yapsan çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…