Yok testı erken yapamkmıŞ yok testın kalıtesıymİŞ İdrra testı benı hıÇ yanıltmadı regl gunumde yaptım testİ negatıf Çıktı 7gun gectı adetımden ve 1saat once faln baŞladı kırmızılar gelmye
Yok testı erken yapamkmıŞ yok testın kalıtesıymİŞ İdrra testı benı hıÇ yanıltmadı regl gunumde yaptım testİ negatıf Çıktı 7gun gectı adetımden ve 1saat once faln baŞladı kırmızılar gelmye
Evet kesinlikle canım varsa regl günü çat die çıkıyor. Bu ay regl den sonra yeni bir umutla mutlu oldum nedense. Umutlu olmak bana mutluluk verdi. Sende kafana takıp üzme kendini. Hepimiz bir gün anne olucaz İnşallah. Hangi gün yazılıysa o gün gelecek meleklerimiz. Ben buna çok inanıyorum. Sadece biraz sabırlı olmalıyız.
moralini bozma canım .ama doğru gebelik varsa aynı gün çıkıyor testte .eğer öncede adet düzensizlğin yoktuysa bu eğişikliler rahimin bebeğe hazırlandığı yönünde diye biliyorum canım.inşallah en kısa ve hayırlı zamanda bebeğin gelir.
Evet kesinlikle canım varsa regl günü çat die çıkıyor. Bu ay regl den sonra yeni bir umutla mutlu oldum nedense. Umutlu olmak bana mutluluk verdi. Sende kafana takıp üzme kendini. Hepimiz bir gün anne olucaz İnşallah. Hangi gün yazılıysa o gün gelecek meleklerimiz. Ben buna çok inanıyorum. Sadece biraz sabırlı olmalıyız.
yeni hamileleri tebrik ediyorum.hamilelerin duaları kabul olurmuş hep dua ediyorum sizler için Allah isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin :Saruboceq:RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.
MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
aguden...........................5mart
karazeytin......................11 mart
kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan......................... 25 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????
NİSAN
prettyteacher83................7 nisan
cristian_Louboutin............6 nisan
hayat70..........................??????????
2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp::::::::::::::::::::::::::::::::anne adayı
elifsun:::::::::::::::::::::::::::::anne adayı
merhaba elifsuncun seni tebrik ediyorum canım. inşl sağlıklı bir bebişiniz dünyaya gelir....
sende nihayet mor bölgedesin.......
benim tarihim henüz belli değil... çatlama iğnesini vurulduktan sonra yazacağım kesin tarihi
regl olduğuna emin misin tatlım belki yerleşme kanamasıdır? Bekle bakalım devamı gelicek mi?
Hayatçım merhaba, nihayet 2 haftadan sonra Allah'a Şükürler olsunki söktürücü kullanmadan regl oldum.. Yeni tarihim 18 Nisan..yeni hamileleri tebrik ediyorum.hamilelerin duaları kabul olurmuş hep dua ediyorum sizler için Allah isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin :Saruboceq:
Canım yerleşme kanaması döllenen yumurtanın ana rahmine doğru ilerleyip içeriye tutunmasıdır. Tutunurken kılcal damarlardan bazıları zedelenip hafif bir kanama oluyormuş ama her kadında olmuyormuş.döllenen yumurta 3-4 gün sonra hücreçoğalmasaını tamamlayıp ana rahmine geliyor o sırada oluyor bu kanama. Senin regl siklusun kaç gün şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?