adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

moralini bozma canım .ama doğru gebelik varsa aynı gün çıkıyor testte .eğer öncede adet düzensizlğin yoktuysa bu eğişikliler rahimin bebeğe hazırlandığı yönünde diye biliyorum canım.inşallah en kısa ve hayırlı zamanda bebeğin gelir.

Evet kesinlikle canım varsa regl günü çat die çıkıyor. Bu ay regl den sonra yeni bir umutla mutlu oldum nedense. Umutlu olmak bana mutluluk verdi. Sende kafana takıp üzme kendini. Hepimiz bir gün anne olucaz İnşallah. Hangi gün yazılıysa o gün gelecek meleklerimiz. Ben buna çok inanıyorum. Sadece biraz sabırlı olmalıyız.

Kızlar regl günü diye bildiğimiz zaman yanlış olabilir, ne zaman ovulasyon olduğunu biliyor ve ona göre hesapladıysanız evet çok büyük ihtimalle regl günü çıkıyor ama ovulasyon geç oldusa çıkmaz, ovulasyondan sonra en erken 12. günde testte çıkıyor, o nedenle bi genelleme yapmak yanlış bacılarkaydirigubbakcemile3

ilğin için tesekkurler canım bakalım buay dokotra gıdıcez artık ne dıycek nasılbı tedavı uygulayacaklr.yumurta takıbı derse yokdıycem boşuna hormon almak ıstemıyorum aşılama ya gecelım dıycem

inş canım ilğin için tesekkurler bakalım elbette var bı zamanı.rabbım sabır versın hepımıze,rabbım isyan etmkten korusun hepimizia.s.

yeni hamileleri tebrik ediyorum.hamilelerin duaları kabul olurmuş hep dua ediyorum sizler için Allah isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin :Saruboceq:

kızlar banada biri bişey sölesin ayın 26 sında adet olmam lazımdı şimdi oldum 28 şubatda oldum niye bu kadar erken oldu hiçde belirti yokdu şok oldum her zaman düzenli gidiyordu adetim acaba bir hastalık belirtisimi 5 de temizlenmişdim lütfen bilen bişeyler yazsın((

regl olduğuna emin misin tatlım belki yerleşme kanamasıdır? Bekle bakalım devamı gelicek mi?

yerleşme kanaması olduğunu nasıl anlayacam ki _? 10 günde hamile kalınır mı ki yerleşme kanaması olsun şaşkınım kime sorsam bilemiyom diyorlar doktora gitsem tahlil yapacaklar kobay gibi artık usandım walla masaya yatmakdan(

yerleşmek kanaması hakkında net bilgi verirmisiniz arkadaşlar adetden kaç gün sonra olunca yerleşme kanaması oluyor yada adet oldum ne bilim işde hangi durumlarda şüpelenmek gerekli 28 şubatda oldum 5 martda temizlendim 16 martda gene oldum bu yerleşme kanamsımı bu kadar erken adet olan var mı ilk kez baiıma geliyor.....

Canım yerleşme kanaması döllenen yumurtanın ana rahmine doğru ilerleyip içeriye tutunmasıdır. Tutunurken kılcal damarlardan bazıları zedelenip hafif bir kanama oluyormuş ama her kadında olmuyormuş.döllenen yumurta 3-4 gün sonra hücreçoğalmasaını tamamlayıp ana rahmine geliyor o sırada oluyor bu kanama. Senin regl siklusun kaç gün şimdi?

yeni hamileleri tebrik ediyorum.hamilelerin duaları kabul olurmuş hep dua ediyorum sizler için Allah isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin :Saruboceq:
Hayatçım merhaba, nihayet 2 haftadan sonra Allah'a Şükürler olsunki söktürücü kullanmadan regl oldum.. Yeni tarihim 18 Nisan..

tşk ederim cevabın için ....walla bende anlamadım adet mi oldum yoksa dediğiniz gibimi
kaç gün olduğunu şimdi nasıl hesaplıyacam ki normalde 27-28 gün şaşmıyordu şimdi 28 eklersem 12 nisan olarak mı hesaplayacağım..._?
3 gün sürdü adetim normalde 5ci gün temizleniyordum ilk iki gün çok az 3 gün çoğaldı bugün bitdi bu kadar şaşkınlığa keşke bişeyler çıksa bunada razıyım ben inş rabbimden diyorum

canım gün saymaya reglnin ilk gününden itibaren başlıyosun temizledikten sonra değil. 28 şubatta regl başladıysa o günden itibaren sayıyoruz martın 16 sında kanaman geldiyse regl gününden itibaren 17gün geçmiş oluyor. Olması mümkün bence. Hadi bakalım hayırlısı inşallah. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…