adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

benide eklermisiniz ay gözlerim yoruldu okurken .. kah güldüm kah duygulandım yaww 8 gunum war cokmu fazla kızlaaaarrr:))

selam kızlar..... uzun zaman oldu. girmeyeli, moralim bozuktuda.adetim devamlı gecikiyor. doktorum bu ay yumurtlamaya yardımcı ilaç verdi onu kullanacam bakalım ne olacak. Yeni tarih tam belli değil ama 20 Nisan olabilir .

Kuzular benımde adete 3 gun kaldı 5 gun oncede yazmıstım
dayanamadım yaptım test
ama ınce pembe bı cızgı belırdı
cok mutlu oldum cok darısı sızlere
ılk dusugum 8 ay onceydı
artık bebegımı kollarıma almak ıstıyorumm

HADİ BAKALIM HAYIRLISI CANIM inşallah :ecrin_bebek: haberlerini alırız... Darısı başımıza hihoyyyt

Bu ay aldığım ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ama sanırım bu ay ümitsizzzzzz. Bugün test yaptım yalnız başına kocaman çizgi (((( erken daha ama bakıyorumda gebeliğini çoğu kişi daha regl olmadan 5 gün önce falan öğrenmiş. Bu ikinci ayım eğer olmazsa bir sorun olduğunu düşünmeye başlıcam bilmiyorum kafam çok bozuk ağlamaktan içim dışıma çıktı. Ya kazara kalan nasıl kalıyor hiç anlamıyorum ne zor işmiş evlat sahibi olmak(( kafaya takmıcam diye söz veriyorum ama olmuyo olmuyo sabah akşam kafamda...

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
aguden...........................5mart
karazeytin......................11 mart
kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????

NİSAN
prettyteacher83................7 nisan
cristian_Louboutin............6 nisan
hayat70..........................??????????
gulsultan......................27 nisan

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp::::::::::::::::::::::::::::::::anne adayı
elifsun:::::::::::::::::::::::::::::anne adayı

arkadşalr ben yenı tarıhımı yazmıştım ama gözden kaçtı galıba14nisan yenı tarıhım

hihoyyyt
Slm kızlar. Artık hiç kimse bu topicle ilgilenmiyor, hergün bakıyorum ama hiçbir ilerleme yok. Bu güne kadar tüm heyanlarını benimle paylaşan ve sorunlarıma cevap veren arkadaşlarıma tşk ediyorum. Artık ben çıkıyorum, inşallah bir gün hepimizin bebişleri olacak. Kendinize iyi bakın..

uzuuuuun zamandır girmiyodum bu topice bi uğrayayım dedim, bugün regl oldum yeni tarihim 5 mayıs sabahtan beri içim dışıma çıktı ağlamaktan, kocacım da yazık beni teslli etmeye çalışıyo iyi ki o var acaba anne olabilecek miyim OLABİLECEK MİYİZ KIZLAR ???

Kızlar kimse artık burayı takip etmiyor sanırım. Hayatcım liste yenilersen eğer beni çıkartırsın dün gebe olduğumu öğrendim. Dualarım sizlerle..

Kızlar kimse artık burayı takip etmiyor sanırım. Hayatcım liste yenilersen eğer beni çıkartırsın dün gebe olduğumu öğrendim. Dualarım sizlerle..

a.s.canıımmm çok sevindim darısı bizlere inşallah inan çok mutlu oldum ya...bişi sorucam sen ovaluasyon testikaydirigubbakcemile3 yapıcaktın bu ay onlamı kaldın?

a.s.canıımmm çok sevindim darısı bizlere inşallah inan çok mutlu oldum ya...bişi sorucam sen ovaluasyon testikaydirigubbakcemile3 yapıcaktın bu ay onlamı kaldın?

Çok teşekkürler canım İnşallah şimdi sizler için dua ediyorum :Saruboceq::))Evet bak unutmamışsın ovulasyon testini kullandım yumurtlama günümü yakaladım :)

ay canım bişi daha sorucam kan testimi yaptırdın hamile oldugunu ögrenmek için yoksa idrarmı? çünkü adet gününden iki gün sora hamişim demişin.. çok fazlamı dikkat etmişimdelikafadulden

Tam günümde önce idrar yaptım ikinci çizgi çıktı sonra emin olmak için kan testi yaptırdım pozitif 4 hafta 3 günlük dedi bide ben regl günümden 7 ve 5 önce yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm o yüzden sende erken yapma sakın canım gününü bekle. :)) Sende doktorun verdiği korunma süresini bekliyodun değil mi bitti mi süre nasıl bu ay bekleyiş var mı?

ewt canım heycanla bekliyorum kırmızıyı:)bu son olsun bidaha görmim:))) gidip alim bende bidahaki ay senin gibi yapim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…