bu arada benide ekleyin kızlar regl tarihim 2 ekim.
beni listeden silebilirsin nur regl oldum bu ayda olmadi allahim en kisa zamanda butun isteyenlerin yuzunu guldursun.
ekledim canım yukardaa.s.
tablona göre canım 13.gün yumurtan çatlamıs.çalısma günleri de çok iyi.hihoyyytsenide hamiş görebiliriz bu ay ates iyi gidiyor...yerimseniben
canimm ben martta dusuk yapmistimm ama hamis oldugumuu sabah kalkinca adetime yakin oldum bu olayii yataktann birrr sicaklikla kalktiimmm cokk bunalmis sekilde o an anlamistiimm icimden bir ates geldii .. simdii 29 eylul yine regli donemim ve bu sabah ayni osekil kalktimm sendede oyle oluyomuu:uhm:ay cnm yaa allah razı olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq: kendim için dua ederken herkesi ekliyorumm inşallahh cnm hepimiz hamişizdir :CüvCüv: müjdemizi veririz bayramda..
5. gün 36,6+
6. 36,6
7. 36,8
8. 36,8+
9. - unuttum
10. 36,5+
11. 36,7
12. 36,7+
13. 36,5
14. 36,6+
15.36,9
16,37+
17.36,9
18.36,9+
19.36,9
20.36,9+
21.36,9
22.37
23.37
24.37
25.
26.
27.
28.
29.
30.
canimm ben martta dusuk yapmistimm ama hamis oldugumuu sabah kalkinca adetime yakin oldum bu olayii yataktann birrr sicaklikla kalktiimmm cokk bunalmis sekilde o an anlamistiimm icimden bir ates geldii .. simdii 29 eylul yine regli donemim ve bu sabah ayni osekil kalktimm sendede oyle oluyomuu:uhm:
canim ben almanyada oturuyom ve burasi cokk sogukk hadi sicak yerde otursam normal derimdee o yuzden demistimm :sm_confused:benimde 28 eylül hayatımm valla gece arada sıcak basıyor üstümü açıyorum bazende donuyorum şuan mesela üşüyorum..cnm çok geçmiş olsunn buay inş. bebeğin uğurlu gelir sana tutunur annesi:ecrin_bebek:
canimm sen normal bir test all simdii hemen yap biz bekliyozz seni burda hadi git al eger yarinsa regl tarihin cikarr benim 1 dusugum oldu 3 gun onceden cikmisti teste hadi bekliyomm canimmm ayy yine heyecanlandimm.senide hamislikk listesine yazariz insallahKızlar herkese merhaba.. ben aranıza yeni katıldım hiç kimseye hiç bişeyimi anlatamıyorum çünkü eğer hamileysem sürpriz yapmak istiyorum öyle söylicem annemlere falan sizlere anlatmak istedim kendimi. çünkü bu site ve paylaşımlar o kadar güzelki hep takip ettim. ben 1 yıllık evliyim uzun bi kararsızlık zamanından sonra bebek sahibi olmaya karar verdik. geçen ay -tam net hatırlayamıyorum ama- büyük ihtimalle 26 ağustosta hastalandım, ve ben her ay 3 gün önce olurum yani yarın adet olmam gerekiyor. ufak tefek kasık hassasiyetleri ve belli belirsiz ağrılarım var başka da bişey yok ne başım dönüyo ne midem bulanıyo hiç bişi yok. he bide iştahım açık. biz eylülün 10unda başladık ilk çalışmamıza, 2 gün arayla toplam 3 defa çalıştık :) adet olmamayı bekliyorum ama sizce şansım nedir, düzenli adet görenler çabuk kalır diye duymuştum ama tabi Allah ne yazdıysa o, çok merak ediyorum sizce ne zaman ne testi yaptırayım olmazsammm
olur canimm bi yaptir hele bakalimm bugunde hamis haberi alirizKızlar bugun 26.gunum 18 ınde yumurtaldım kan testı yaptırsam cıkarmı
canim ben almanyada oturuyom ve burasi cokk sogukk hadi sicak yerde otursam normal derimdee o yuzden demistimm :sm_confused:
beklemekk beklemekk beklemekk beni delirtiyooooooooooooooookaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelülülülülülüanladım cnm doğru diyorsun hamilelikte basarmış sıcaklık inş olmuşturr:CüvCüv:
turkkahvesi benimde regl günlerim hep 2gün öne gelir düzenlidir ama 2.ayım bu bakalım umarım hiç gelmez
canım yaptırırsan sonucu mutlaka yaz çünkü benımde 18 inde yumurtlamamKızlar bugun 26.gunum 18 ınde yumurtaldım kan testı yaptırsam cıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?