adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

beklemek ............ ne zor allah hepimize sabır versin kızlar..birde sayılı gün cabuk gecer derler.ravzanur,cancer ne zaman adetınız

Ben ilk denememiz olduğu halde çok umutlandım umudumu hiç kaybetmedim bi yere uzanırken bile korkuyorum ya hamileysem diye, eğer hamileysem ve ilk denemelerde tuttuysa 2 haftalık hamile olcam ama sanki her an adet oluvercekmişim gibi bi his var karnımda sandalyede oturuyorum şu an sanki kalksam olcam gibi, 2 saattir çakıldım kaldım saçma belki ama napiyimm tuvalete gidicem de hastalandığımı görüvercem diye ödüm kopuyo ne zor şeymiş ben şu 2 haftada amma gerildim acaba tuttumu die, Allah inşallah tüm bekleyenlere versin güzel haberler duymayı nasip etsin
cumaya kadar bekliyim diyorum yani 26sı yapıyo o zaman kan testi yaptırırım eğer olmazsam adet, kesin sonuç versin dimi

Bende geçen ay olumsuz sonuç aldığım için bu ay.Yazıp yazmamak arasında gitgeller yaşadım.Ayın 25'ini sabırsızlıkla bekliyorum.Şu an hiç bir belirtim yok.Yanlız bu ay içinde göhüslerimde acıma ve kasıklarımda batma hissi yaşadım.Üşütmeye bağlı olabilir.Daha karar veremedim.:uhm:

caniiim endede ayni o durumm olduu hatta gece ruyamdaa ayagimi yilan isirdi ve ben oo zehiri cikarttimm hafif orasi kabardii ve ben icimden dusunuyomm yaa hamile isemm ne olcak simdii dedim inanirmisinnn:çok üzgünüm:

caniiim endede ayni o durumm olduu hatta gece ruyamdaa ayagimi yilan isirdi ve ben oo zehiri cikarttimm hafif orasi kabardii ve ben icimden dusunuyomm yaa hamile isemm ne olcak simdii dedim inanirmisinnn:çok üzgünüm:
canım benim insaalah bu ay
hamile kalırsınz

yaparsan yaz canım ..bend emeraklar ıcındeyım tets yapsammı kararsızım

bence bekleyelım bırazdaha br kac gundaha..kendıne oyalanacak baska seyler bulmaya calıs ben oyle yapacagım bu fikirden iki günlüğünede olsa uzaklstıralım..bu kadar erken net soncu vermez sanırım

Benimde bugün gecikmenin 2.günündeyim hala gelen giden yok testte yapmadım :)sabırla bekliyorum kırmızıları

benimde 29 eylül beklediğim tarih lütfen benide eklermisin?hihoyyyt

evet canım bende var kasıklarıma rara batıyor birseyler ama psikolojıktır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…