akintin varmi:Saruboceq::Saruboceq:evet canım bende var kasıklarıma rara batıyor birseyler ama psikolojıktır belkı
yok öyle akıntı dıyecek birseyakintin varmi:Saruboceq::Saruboceq:
ama gögüslerim cok acıyoyok öyle akıntı dıyecek birsey
ewet yoksa varmii:uhm:kızllaarrr lekelenme ne demekk kahverengimsi akıntı gelmesi mi
ewet yoksa varmii:uhm:
kız ben olsam çoktan yapmıştım test maşallahh sanaBenimde bugün gecikmenin 2.günündeyim hala gelen giden yok testte yapmadım :)sabırla bekliyorum kırmızıları
kızllaarrr lekelenme ne demekk kahverengimsi akıntı gelmesi mi
canimm senin kirmizi kartin yoldaaaa moral bozmim ama oylee n yazikki ama yinede umudini yitirmeee olurmuu daha cokkk gunler varra.s.hıhı akşam bide bu sabah azcık oldu ama kasıklarım nası şiş nası şiş sanki her an adet olcam gibi uf olmiyim beyaa
canimm senin kirmizi kartin yoldaaaa moral bozmim ama oylee n yazikki ama yinede umudini yitirmeee olurmuu daha cokkk gunler varra.s.
hayyyy senin agzini all yesin insallah olurumm bu ayyy yani bende sizlerdenim yanii ekliyommöyle, evet.. daha bu ilk deneme ilk aydı. gerçi daha olmadım umudumu yine de yitirmiyorum ama insan kendini bilir ya aynen öyleyim dur bakalım. forumu çok okuyamadım sen hamişmiydin canım
hayyyy senin agzini all yesin insallah olurumm bu ayyy yani bende sizlerdenim yanii ekliyomm
canim biz varizyaaa sen bunlari hiccc kafana takma guzelimm allahimm hepimize hayirlisini nasip etsin:Saruboceq::1hug:ay burası çok güzel bi siteymiş istanbulda hiç arkadaşım yokken şmdi bi çok insanla tanıştım bilgi alışverişinde bulunmak ne güzel çünkü ben anneme falan anlatamıyorum kafaya takıyo herşeyi hem sürpriz olsun istiyorum kalırsam hemen arıcam. inş..
inşallah 2 aya kalmadan hamile kalırız, tabi hayırlısıysa inşallah. benim 3-4 ayı geçmeden kalmam lazım inş, çünkü daha doğu görevimiz var orda denk gelirse naparım yalnız başıma eş yok dost yok anne yok yakında
bakalım adet olursam bu önümüzdeki günlerde doktora gidicem danışçam bakalım ne dicek biz toplam 3 kere çalıştık acaba sayısı az mı geldi kaç kere yapmak lazım 2 günde bir ve toplam 6 kere diye okudum bi doktorun sitesinde
canim haklisinn da elimizde degil iste:1hug:slm arkadaslar belirtileri fazla kafaniza takmayin bende bu ay cok ümitlenmistim 2 gun gecikti adetim heray cok duzenliydi hic gecikme olmazdi kendimi cok hazirlamistim hamilelige ama sonu husran oldu dun regl oldum.takmamak elimizde degil ama demekki allah nasip etmeyince olmuyor iste.
canim haklisinn da elimizde degil iste:1hug:
canimm yaa biz burdayiz iste birbirimize destekk veriyoz n guzel degilmii:teytey::teytey:biz stres yaptikca hic olmuyor her ay takmayacagim diyorum ama olmuyor iste ben korunmayi ilk biraktigim zaman hemen hamile kalacagimi saniyordum:çok üzgünüm:ama oyle degilmis 6 7 aydir ugrasiyoruz tik yok
canim sende hos geldinn aramiza kaydirigubbakcemile5 insallah dileklerimizzz gercek olur bu ayy:lepi::lepi:slm bende şu günlerde hamilelik kırpırtıları içerisindeyim.inşallah kesin ve net olarak o hissler de yanılmam olmaz çünkü bu bebeği çok istiyorum .özlemle hasretle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?